Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   ogto To Leave Cinemagia (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85056)

Ionutz55 15 Aug 2004 18:30

o decizie foarte buna luata de ogto, asa am scapat de un figurant
PS_Ogto daca citesti asta cred ca vei fi foarte furios si chiar ma bucur :lol:

Jay 15 Aug 2004 20:45

Mda... let's just say that the message was abducted... asta petnru cunoscatori... ;)

BeNnY 15 Aug 2004 22:13

Originally Posted by Ionutz55:

o decizie foarte buna luata de ogto, asa am scapat de un figurant
PS_Ogto daca citesti asta cred ca vei fi foarte furios si chiar ma bucur :lol:

Bai, tu esti retardat? (e o intrebare simpla)

BeNnY 15 Aug 2004 23:25

Ionutza eu nu vorbesc cu pasarici care se-ascund. Sobolanule.

PaS: Zbori pasarico!

Ionutz55 15 Aug 2004 23:25

Vad ca iarasi te bagi in seama ca un *****, adica iar te bagi pt altzi
Io unul nu sunt retardat, dar tu esti?

BeNnY 15 Aug 2004 23:27

Re: ogto To Leave Cinemagia

Ca o ultima dorinta a unui muribund am fost rugat sa dau citat la chestia asta.

Originally Posted by ogto:

Originally Posted by ogto:

Am ajuns la concluzia ca forumul asta s-a dus naibi si n-am ce sa mai fac aici. M-am plictisit de toti handicapatii astia (Anume: iepurila, Gandalf, Ionutz si altii...) si de administratia asta haotica. Deci, bottom line, plec de pe forum. Pa.

'Acest post a fost scris in trecut si il modific in prezent. Vreau sa spun niste lucruri inainte sa plec DE TOT. Anume: Pt. Nightwane: Imi bag p***-n tine de muist, jegos, imputit. Pt. iepurila: Esti un c**** imputit distrus fara viata. Pt. Gandalf: Esti un retardat idiot. Pt: Ionutza: Esti un adolescent handicapat las, si o sugi. In rest, ceilalti merita o m*** mica (ma refer la muisti cu care m-am certat). Adminisratia asta haotica (da emi, tu) o sa bage forumul asta im pamant, IT'S BULLSHIT!! In rest: LA REVEDERE!

P.S. POWER TO AMBRA BLU, HAIL HIM.'

P.S. Pentru taranii care o sa spuna ca l-am copiat pe Ambra Blu, sunteti idioti, topicul acesta e un omagiu.

P.P.S. Orice votati, eu tot plec.

Nightwane 15 Aug 2004 23:33

bla bla bla yadda yadda yadda... usless crap...

pathetic!

Ionutz55 15 Aug 2004 23:53

Da, eu unul cer ca tu sa fi banat, deoarce postezi mesaje obscene pe acest forum, daca vroia putea sa il posteze chiar retardatul de ogto, cel cu urechi de elefant, dar cred ca il stii :lol:

Quote:

Am ajuns la concluzia ca forumul asta s-a dus naibi si n-am ce sa mai fac aici. M-am plictisit de toti handicapatii astia (Anume: iepurila, Gandalf, Ionutz si altii...) si de administratia asta haotica. Deci, bottom line, plec de pe forum. Pa.

'Acest post a fost scris in trecut si il modific in prezent. Vreau sa spun niste lucruri inainte sa plec DE TOT. Anume: Pt. Nightwane: Imi bag p***-n tine de muist, jegos, imputit. Pt. iepurila: Esti un c**** imputit distrus fara viata. Pt. Gandalf: Esti un retardat idiot. Pt: Ionutza: Esti un adolescent handicapat las, si o sugi. In rest, ceilalti merita o m*** mica (ma refer la muisti cu care m-am certat). Adminisratia asta haotica (da emi, tu) o sa bage forumul asta im pamant, IT'S BULLSHIT!! In rest: LA REVEDERE!

P.S. POWER TO AMBRA BLU, HAIL HIM.'

P.S. Pentru taranii care o sa spuna ca l-am copiat pe Ambra Blu, sunteti idioti, topicul acesta e un omagiu.

P.P.S. Orice votati, eu tot plec.

ASta ca sa vada si emanuel in caz ca vei sterge mesajul :)

Nightwane 16 Aug 2004 00:15

oh the little dwarf is angry..oh that's too bad..maybe they're going to kick him out of that kindergarten for kids with special needs... ;)

daniel 16 Aug 2004 09:07

Revenit dupa o binemeritata vacanta, inchid acest subiect generator de flame-uri. Daca mai intentioneaza cineva sa-si trambiteze plecarea, il rog insistent sa n-o faca. Un click mai putin pentru mine, pe butonul de "Stergere subiect".

All times are GMT +2. The time now is 20:21.