![]() |
Originally Posted by Lady_Skar:
Totally! Pe parcursul filmului, inainte de momentul in care spune povestea aia,ma gandeam la posibile scenarii pt care nu are el incredere in roboti si cand in sfarsit aflu motivul, raman :shock: ! A fost aiurea faza :sleep: |
Dupa ce am vazut filmul, m-am gandit: "da, e un film bun, dar parca nu m-as mai uita inca o data la el". Subiectul e interesant, dar unele lucruri parca ar fi scapate de sub control.Si e interesant sa vezi filmul o data, dar dupa aceea nu mai ai chef. Cel putin eu nu mai am chef (Nici daca l-as avea pe CD sau DVD.
Pentru amatorii de SF "I, robot" e perfect. |
L-am vazut si eu azi si mi-a placut foarte mult. Secventele de actiune de la sfarsit si mai ales modul cum au fost filmate au facut toti banii.
Nu am citit cartea asa ca nu stiu ce au schimbat (am inteles ca destul de multe) dar sunt curios daca in carte robotul se numea tot Sonny , iar daca nu cat au platit cei de la Sony ca sa-i dea numele asta. Oricum, ma apuc sa strang bani pt o masina ca in film. In 30 de ani cred ca o sa am suficient |
Originally Posted by Scorpion:
Cred ca nici in 30 de ani nu strangi bani pt masina aia... daca nu pleci din Romania ;) |
Totusi peste 30 de ani nu o sa mai fie asa deosebita. Totusi nu cred ca Spooner castiga asa de mult din salariul de politist.
Oricum imi place ideea unei masini care se conduce singura. |
Originally Posted by Pinky:
Un al 2-lea motiv tembel dupa cel al sinuciderii profesorului ... ;) |
Originally Posted by Gaandalf:
ce nu v-a placut la sinuciderea profesorului??din contra, mie mi s-a parut f interesanta si destepta! :) |
mie sincer mi-a placut mult filmu , dar dupa ce am citi ce ati scris voi , :( mi-am dat seama k nu e as de bun pe cat credeam. adik , faza cu V.I.K.I , e f evidenta, desi ,cand l-am vazut prima data nu m-am prins ...
|
Indiferent ce defecte are, eu sapt viitoare ma voi duce la cinema sa-l vad dupa ce l-am vazut acasa pentru ca I miss Sonny, damnit. :)
@Sunshine: pe aici everybody is a critic. sa nu te lasi sa te afecteze ce debitam noi. :) fiecare se crede mai cu mot (even me, de ce sa neg :P ) daca tie ti-a placut filmul si crezi ca e bun, end of conversation. cat despre V.I.K.I. nici eu nu m-am prins din prima dar parca a fost mai bine asa pentru ca am putut sa ma bucur de film si nu mi s-a parut previzibil. :) |
Am vazut filmu` a doua oara shi parca a fost mai bine de data asta! Chiar mi-a placut shi parca a mai trecut din antipatia care o simtzeam pentru Willie. Sonny was real nice guy... mean...Robot...
|
Originally Posted by Lady_Skar:
Totally agree! Cred ca nu sunt singurul care s-a gandit(atunci cand lipsesc imaginile de la camerele alea) ca de vina e ala mare si tare, nu mai shtiu cum il cheama, presedintele companiei, in nici un caz VIKI. Si asta a fost bine, cum spune si Lady_Skar, pentru ca n-a fost un final previzibil |
ce tot se spune despre Will Smith aici e cam adevarat,a ramas cu unele "ticuri" ,ca sa zic asa, din MIB si din Bad Boys 2 care nu aveau ce cauta in I,Robot....in rest ideea e interesanta,filmu e facut fain...per total 7.5
|
All times are GMT +2. The time now is 11:43. |