![]() |
Originally Posted by Danyela:
Me also likes very much: 1 - De Niro 2 - Denzel Washington 3 - Uma Thurman 4 - Eva Mendes 5 - Ian McKellan |
Draga Dan(igrec)ela
.. din cele 7 mesaje ale tale, 5 erau pline de sarcasmul ala de kkt englezesc si de prost gust(ar trebui sa mai iei lectii de la Monty sau Hill), cu faze - iti dau o lama sa te tai, sau fratilor sunteti in Ro, vorbiti romana ..- lame. Asa-mi "plac" mie romanii astia plecati prin strainataturi si dau lectii de patriotism pe net. Apropos, de unde stii tu romana(parinti? Bunici? sau ai invatat-o la scoala.. :shock: ?), si am sa continui. |
ia baga-ne tu ceva din "limba ta"!! :huh: |
La fel si noi, dam ce putem in tine. |
de adaugat :
Nicole kidman Ewan McGregor Tom Cruise Danyela is greek ? cool! me 2! well 1/4 greek but still! :D |
sunt juma` romanca si juma` sarboaica
|
|
15 years
|
Rugam revenirea la subiect k deja am dat shi eu pe langa! |
imi poti spune care si cati ani ai tu
|
Se explica si mesajul privat :sick: . Unii de 15 ani sunt cam retardati din pacate... :( |
BeNnY seamana cu tine
|
???????????????????????
eu m-am pierdut undeva pe drum.....:) se supara cineva daca revenim la subiect? si ce daca are 15 ani? eu zic sa lasam oamenii in pace............. :) .....si ei sa ne lase pe noi apropo....la categoria actori care nu imi plac (infiintata de mine...de fapt de iepurilah :P ) e si dolph lundgren....care e cel mai insuportabil....nici macar nu arata bine..si fie vorba intre noi.....E PROST DE BUBUIE!!!!!! :) :) :) :) :) |
Originally Posted by Gaandalf:
sorry gaandalf......dar corect este :"de varsta multor useri" poate e doar o gresheala de tipar :) nu o lua ca ceva personal :P |
Originally Posted by Knnabis:
Nu e gresheala de tipar. E gresheala de neatentzie ... dar se rectifica. thx! |
Stati putin ca m-ati bagat in ceata.... Acum vorbiti despre actori naspa?? Si iar ma luati cu Dolphie?... Of ... u hate them? Postati aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...0&wnd=_default Si vad ca sarbo-englezo-romanco-what evero Daniela nu vrea sa-mi raspunda la intrebarea mea... oricum sau deschis n-shpe mii de topicuri de genul asta... check out Cautare. |
Originally Posted by Gaandalf:
|
Deci pana la urma ce facem cu topicul asta? Il dezvoltam? :D chiar daca s-a mai scris mult si despre preferati si despre antipatici....
Eu am una mare si buna pe care n-o sufar! daca stiu ca JULIA ROBERTS joaca in vreun film, nici ca ma mai uit la el! |
Originally Posted by Jay:
|
Originally Posted by iepurilah:
De ce? She's good! :) |
All times are GMT +2. The time now is 12:23. |