Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Actori preferati (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=85026)

Gaandalf 09 Aug 2004 11:00

Originally Posted by Danyela:

BeNnY, Pinky, Sméagol-Gollum in primul rand nu sunt romanca si in al doilea rand incerc si eu sa dau tot ce pot din mine
klar?
Sméagol-Gollum si ce vroiai sa spui ? ca aici sunt mai multi romani decat englezi ca si asa ma disperati toti cu engleza voastra ASTA E FORUM DE ROMANI NU DE ENGLEZI TREZITIVA LA REALITATE CA DACA EU VREAU SCRIU PE LIMBA MEA SI NU MA INTLEGE NIMENI!!!!!!!

u're honest! me likes that!
Me also likes very much:
1 - De Niro
2 - Denzel Washington
3 - Uma Thurman
4 - Eva Mendes
5 - Ian McKellan

Jay 09 Aug 2004 15:41

Draga Dan(igrec)ela
.. din cele 7 mesaje ale tale, 5 erau pline de sarcasmul ala de kkt englezesc si de prost gust(ar trebui sa mai iei lectii de la Monty sau Hill), cu faze - iti dau o lama sa te tai, sau fratilor sunteti in Ro, vorbiti romana ..- lame. Asa-mi "plac" mie romanii astia plecati prin strainataturi si dau lectii de patriotism pe net. Apropos, de unde stii tu romana(parinti? Bunici? sau ai invatat-o la scoala.. :shock: ?), si am sa continui.

Sm�agol-Gollum 09 Aug 2004 23:51

BeNnY, Pinky, Sméagol-Gollum in primul rand nu sunt romanca si in al doilea rand incerc si eu sa dau tot ce pot din mine
klar?
Sméagol-Gollum si ce vroiai sa spui ? ca aici sunt mai multi romani decat englezi ca si asa ma disperati toti cu engleza voastra ASTA E FORUM DE ROMANI NU DE ENGLEZI TREZITIVA LA REALITATE CA DACA EU VREAU SCRIU PE LIMBA MEA SI NU MA INTLEGE NIMENI!!!!!!!

ia baga-ne tu ceva din "limba ta"!! :huh:

BeNnY 10 Aug 2004 01:18

c(k)lar?
Sméagol-Gollum si ce vroiai sa spui ? ca aici sunt mai multi romani decat englezi, ca si asa ma disperati toti cu engleza voastra. ASTA E FORUM DE ROMANI NU DE ENGLEZI TREZITI-VA LA REALITATE CA DACA EU VREAU SCRIU PE LIMBA MEA SI NU MA INTELEGE NIMENI!!!!!!!

La fel si noi, dam ce putem in tine.

Gaandalf 10 Aug 2004 09:02

de adaugat :
Nicole kidman
Ewan McGregor
Tom Cruise

Danyela is greek ? cool! me 2! well 1/4 greek but still! :D

Danyela 10 Aug 2004 09:16

sunt juma` romanca si juma` sarboaica

Gaandalf 10 Aug 2004 09:22

nice! how old ?

Danyela 10 Aug 2004 09:27

15 years

Gaandalf 10 Aug 2004 09:47

15 years

eshti de varsta multor useri de pe aici. Nu cred k o sa le placa concurentza ... mai ales ca este feminina. :P This is gonna be fun!
Rugam revenirea la subiect k deja am dat shi eu pe langa!

Danyela 10 Aug 2004 10:31

imi poti spune care si cati ani ai tu

BeNnY 10 Aug 2004 12:00

15 years

Se explica si mesajul privat :sick: . Unii de 15 ani sunt cam retardati din pacate... :(

Danyela 10 Aug 2004 12:09

BeNnY seamana cu tine

Knnabis 10 Aug 2004 12:34

???????????????????????
eu m-am pierdut undeva pe drum.....:)
se supara cineva daca revenim la subiect?
si ce daca are 15 ani?
eu zic sa lasam oamenii in pace............. :) .....si ei sa ne lase pe noi
apropo....la categoria actori care nu imi plac (infiintata de mine...de fapt de iepurilah :P ) e si dolph lundgren....care e cel mai insuportabil....nici macar nu arata bine..si fie vorba intre noi.....E PROST DE BUBUIE!!!!!!
:) :) :) :) :)

Knnabis 10 Aug 2004 12:38

Originally Posted by Gaandalf:

15 years

eshti de varsta multzi useri de pe aici. Nu cred k o sa le placa concurentza ... mai ales ca este feminina. :P This is gonna be fun!

sorry gaandalf......dar corect este :"de varsta multor useri"
poate e doar o gresheala de tipar :)
nu o lua ca ceva personal :P

Gaandalf 10 Aug 2004 13:05

Originally Posted by Knnabis:

15 years

eshti de varsta multor useri de pe aici. Nu cred k o sa le placa concurentza ... mai ales ca este feminina. :P This is gonna be fun!

sorry gaandalf......dar corect este :"de varsta multor useri"
poate e doar o gresheala de tipar :)
nu o lua ca ceva personal :P

Cred k eshti primul care m-a atentzionat "frumos". Apreciez! De obicei dk scrii in graba sau nu prea mai merge tastatura eshti automat incult aici pe forum.
Nu e gresheala de tipar. E gresheala de neatentzie ... dar se rectifica.
thx!

Jay 10 Aug 2004 15:12

Stati putin ca m-ati bagat in ceata.... Acum vorbiti despre actori naspa?? Si iar ma luati cu Dolphie?... Of ... u hate them? Postati aici:
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...0&wnd=_default

Si vad ca sarbo-englezo-romanco-what evero Daniela nu vrea sa-mi raspunda la intrebarea mea... oricum sau deschis n-shpe mii de topicuri de genul asta... check out Cautare.

Jay 10 Aug 2004 21:13

nice! how old ?

It smells like flirting.,... hm... :D

iepurilah 10 Aug 2004 23:04

Deci pana la urma ce facem cu topicul asta? Il dezvoltam? :D chiar daca s-a mai scris mult si despre preferati si despre antipatici....

Eu am una mare si buna pe care n-o sufar! daca stiu ca JULIA ROBERTS joaca in vreun film, nici ca ma mai uit la el!

Gaandalf 11 Aug 2004 07:10

Originally Posted by Jay:

nice! how old ?

It smells like flirting.,... hm... :D

She's only 15 dude! I could go 2 jail! :P

Pinky 11 Aug 2004 11:36

Originally Posted by iepurilah:

Eu am una mare si buna pe care n-o sufar! daca stiu ca JULIA ROBERTS joaca in vreun film, nici ca ma mai uit la el!

De ce? She's good! :)

All times are GMT +2. The time now is 12:23.