![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Nu, muie. La K's sarise de cur in sus Demona, iar tu ziceai sa isi ia medicamentele, astea pe un alt topic. Dar oricum mi-e scirba sa mai imi risipesc cuvintele pe voi. Cu toni ai dat-o la intors, ca muia. sau, chiar daca nu ai dat-o la intors si am gresit eu, tot o muie ramii. |
Ambra, te rog, se mai calmasera spiritele. Nu incepe iar cu jigniri.
Astept in continuare scuze de la toti cei implicati. Unii mi-au trimis, ii astept si pe ceilalti, pentru a le publica pe site si sa terminam cu circul asta, de care sincer sa fiu m-am saturat pana peste cap. |
Originally Posted by emanuel:
:lol: :lol: :lol: Ah... I find this very amusing... Tot forumul se injura reciproc iar Emi cere ca lumea sa-si ceara scuze... Parca ar fi o melodie Stevie Wonder. I will say nothing more on the matter, doar ca: "I find the way you are handiling this is very... Ineffective..." |
Nu cred. Deja o parte din cei implicati au trimis scuzele lor.
Le astept si pe celelalte. |
Originally Posted by emanuel:
Si chiar crezi ca acum ca si-au cerut scuze nu o sa mai faca? Se gandesc: "Mi-am cerut scuze si am promis ca nu mai fac, o sa fiu baiat cuminte de acum incolo..." Yeah, right... You are living in a dream world... Si tot topicul este 'aiurea' to begein with... |
Nu intzeleg de ce mai continuam? La fel o sa fie...
|
eu cred ca lucrurile se pot schimba daca lumea isi modifica atitudinea...
|
copii, io n-am mai intrat pe forum de vreo jumatate de an. nu inteleg ce s-a intimplat. rog un pm cu explicatii, eventual poza respectiva , sau macar un link cu discutiile scandaloase.
|
i hope u all realize this iz so fu Cking nonsense
that`s what makes it funny io nu prea inteleg ce se intampla, nu ca mi-ar pasa, mind u da e o chestie pe care n-a adus-o nimeni in discutie, anume ca aia trei membri de juriu de la tiff au cam renuntat, vrand,nevrand la privacy whatever si modul in care a 'gestionat' emanuel criza e jignitor pentru toti cei implicati si chair si pentru em in persoana totusi nu e o cearta de pauza de masa de la gradinita de copii nr 69... zau asa sa`si ceara scuze gandalf si ambra 9 daca vor), daca nu- de fapt mai bine ar fi ca oricum sa fie pedepsiti prin impunerea unui avatar cu un iepuras roz pentru gandalf (al carui avatar ma calca pe nervi) si cenzurarea tuturor posturilor lui ambra care contin nume de teoreticieni sau scriitori (romani sau nu, in viata sau decedati) |
Originally Posted by KORBEN:
KORBEN ar trebui pus la conducere! |
sa merg pe stilul tau ...
@KORBEN - ce treaba ai tu cu avatarul meu ? |
All times are GMT +2. The time now is 18:05. |