![]() |
Originally Posted by Jay:
pentru mine, Naum e cel mai suportabil comentator sportiv din tv-urile romanesti. tipul si scrie destul de bine, e drept usor flamboaiant si metaforic (o veche meteahna a ziaristicii romanesti). ce etapa halucinogena. nu stiu cata treaba va face acest Thomas... frances, care a imbracat "galbenul", dar e o bucurie pentru Franta care n-a mai castigat Turul de multi ani. cum naiba nu nimereste si Lance intr-o busculada? mi se pare ca Alessandro Petacchi va abandona. poate maine asistam la un sprint final, cu caderi, sa cante claviculele... |
Mda... Eu am mai citit si carti de ale lui taica-su Gellu Naum... Oricum nu cred ca pot fi egalati.... Au fost destule cazaturi si astazi pe ploaie... Oricum mi-a placut evadarea si la cat mai multe...
|
Eu am inceput sa ma uit la Turul Frantei acum 4 ani...tocmai datorita comentariului lor. Fac un cuplu de exceptie. Bine...au mai contribuit peisajele Frantei si etapele de munte... :)
|
Originally Posted by Jay:
inseamna ca citesti poezie, ca Gellu Naum e poet??? cum poti sa afirmi ca ai citit cateva carti. ce carti? te-am cam prins cu minciunica, vrei sa impresionezi, asa-i??? are doar un roman-poem "Zenobia" si cateva piese, restul e poeeeziiiee suprarealista!!! dar sa nu ne abatem de la subiect. eu mai ascult si comentatorul englez si - o curiozitate - pe cel rus, foarte bun si acesta, fost ciclist de performanta, e drep, usor imperialist, ca orice rus, dar un tip cultivat care turuie fara intrerupere si mai exersez russkii iazik |
Originally Posted by herbert:
Pai Zenobia ce e mai???(pe carte scria toata ziua roman). sau CAlea Searpelui.. ce e??? Eu stiam ca Radu e ruda cu Gellu, dar se poate sa ma insel. Nu prea cred ca tre sa ma faci mincinos pentru faptul ca am crezut ca Zenobia ar fi altceva. Eu l-am citit si nu stiu de ce ii zici roman-poem. Poate imi explici si mie. Si stiu ca este poet in principal... Dar cum nu ma omor eu cu poezia, nu am vrut sa spun de poezia sa, mai ales ca nu am citit-o. Pai sa impresionez, cel putin pe tine, e ultimul lucru pe care vreau sa-l fac ... Eu l-am prins o data pe comentatorul ala englez si era sa adorm de plictiseala... Povestea de nu stiu ce calatorie a facut el si ce a facut pe acolo(prin Franta cred)... in fine ... nu mai vreau sa-l aud... P.S. Gellu Naum a scris si teatru... http://www.adevarulonline.ro/index.j...ticle_id=88120 |
Lance si Sheryl Crow....http://www.prosport.ro/index.php?c=16&a=25673
Etapa a 5 a http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=17507 |
pai despre Zenobia (roman-poem) si piesle de teatru am spus eu mai sus. de ce ma trimiti la adevarul?
astazi sper sa apuc macar finalul cursei. sau mai bine s-o vad in reluare/rezumat si sa aflu de o mare surpriza, sa zicem - abandonul lui Lance si victoria lui Hamilton sau Ullrich. |
Pai te-am trimis la adevarul, pentru ca nu prea stiam sa vorbesc despre cartea aia, ca nu am citit-o si nici nu stiu pe cineva care a citit-o. In fine... De acum nu trebuie sa ma iei asa de tare ca vreau sa impresionez sau lucruri din astea pentru ca nu e asa. Atunci cand gresesc, ori nu stiu, ori ma incurc.. In nici un caz nu vorbesc..... gol.
Despre estapa de azi am sa revin intr-un alt post... |
Ziua incepe foarte rau... Cu vestea ca italienii Alessandro Petacchi si Mario Cipollini au abandonat Turul Frantei datorita accidentarilor.
De notat: In ultimul km al etapei o cazatura destul de haotica. Primul sprint intermediar luat de Da Cruz, al doilea la fel, iar evadatii au reusit au fost prinsi destul de aproape de plutonul condus de Brioches la Boulangere. Etapa a fost castigata de belgianul T. Boonen in urma unui sprint, de fapt hai ca suntem deja la inceput, sa dam un mic clasament... asa ca sa stim cum evolueaza baietii.... Clasamentul general: 1. Thomas VOECKLER 2. Stuart O'GRADY 3. Sandy CASAR 4. Magnus BACKSTEDT 5. Jakob PIIL 6. Lance ARMSTRONG 7. George HINCAPIE Clasament tricou verde: 1. Stuart O'GRADY 2. Robbie MC EWEN 3. Danilo HONDO 4. Erik ZABEL 5. Jean-Patrick NAZON 6. Jaan KIRSIPUU 7. Thor HUSHOVD Clasament cataratorilor: 1. Paolo BETTINI 2. Janeck TOMBAK 3. Jens VOIGT 4. Bram DE GROOT 5. Sandy CASAR 6. Jérôme PINEAU 7. Franck RENIER si Clasamentul etapei a6a: 1.T. BOONEN 2.S. O'GRADY 3.E. ZABEL 4.D. HONDO 5.B COOKE 6.S MARINANGELI 7.J PINEAU |
|
S-a terminat si etapa a 7a. Etapa plata cu 2 mici catarari, dar sa va spun sincer... Iubesc Bretania... O etapa cu o cazatura si cu o mica evadare la sfarsit...
Clasamant etapa 7: 1.F Pozzato 2.I Flores 3.F Mancebo 4.L Brochard 5.S. Hinault 6.M Scarponi 7.P Bettini |
Jay : Te Iubesc frate ! Bine ca postezi tu aici cronicile etapelor (oricat de mici ar fii ele) . Eu sunt un fan al turului Frantei , ma uit de vreo 5 ani si iubesc competitia asta . In perioada asta nu am timp sa ma uit nici la 5 minute din tur si d-asta iti spun ca faci treaba excelenta cu posturile astea !!!!! Tine-o tot asa !!!!
|
ploaia (ce multa e la acest Tour!) mentine suspansu'. oricine poate cadea, inclusiv marii pretendenti la victorie. deocamdata sta linistit, mediocru-adormit Ullrich. poate ca asteapta muntii?
|
Asa e Ullrich de cand il stiu. Asta e stilul lui. Care mie nu-mi place. La fel de linistit o sa fie si pe munte... |
Originally Posted by Danny:
...dar tot asteptam sa i-o faca lui Lance... |
Mai multe sperante imi pun in Hamilton... |
|
Nu, eu sunt realist, am votat cu Lance. :D
|
|
Neah, realist. Daca intrebarea era "Cine ati vrea sa castige Turul Frantei" era altceva.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:36. |