![]() |
Originally Posted by Semaca:
You back! :w00t: Thank you S-guy! ;) |
am gasit una dintre cele mai haioase stiri care le-am citit pe cinemagia.e stirea despre terry crews si zice asa:"Rasa umana a degenerat in decursul anilor, intr-o civilizatie imbecila si nimeni nu asteapta nimic de la nimeni."chestia aia cu civilizatia imbecila este CRIMINALA!!!GO DEMONA! :D :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :D :lol: :D :lol:
si o stire care chiar te loveste in moalele capului,cea cu moartea lui brando."another STAR bites the dust"...ce poti spune mai mult!jos palaria.RIP brando :(( |
ce paradoxuri stii sa postezi riddick :)
|
foarte ca lumea stirile mai nou.imi place.cel mai tare e cum alege titlurile.te instiga sa le citesti.cel mai misto mi se pare cel cu Marlon Brado-Another Star bites the Dust.combinatia cu queen rules!
|
Demona tu dai titlurile?
|
Originally Posted by BeNnY:
Da. But why is such a big deal? ...And thx again.. :oops: |
mai Demona, schimba, te rog, imaginea din avatar - masca asta mortuara de vampir decazut. mai ales ca aflu ca poti compune niste titluri... pune un san sau o fesa ceva acolo...
|
"Sunt pasari? Sunt avioane? Nu! Sunt 6 tipi care sar de pe acoperisul Daily Planet pentru al convinge pe regizorul McG, ca pot sa zboare..." asta e shtirea cu Superman...am crezut ca ma prapadesc de ras.......SUPER!!!
|
Originally Posted by herbert:
Pe bune herbert? |
Originally Posted by Demona:
da, sa ne bucuram de viata :D cu moartea nu e bine nici sa... cochetezi macar. am o reactie foarte negativa la asemenea lucruri/ipostaze. uite un caz real (iti spun numai tie, ca tot ne-am imprietenit :D ): verisoara mea, o splendoare de fata, a jucat Ofelia intr-un "Hamlet" de provincie. un spectacol bun. ei bine, faptul ca a "stat moarta" in cosciug m-a facut sa ma indepartez de ea. am o crispare cand o intalnesc, nu pot face nimic cu sensibilitatea mea monstruoasa si devoratoare. asa ca, te rog, mai bine un sanisor fraged, nu ma face sa sufar :P Thanks pentru intelegere. |
Tu ai o problema...shi nu sunt eu aia care s-o rezolve...in plus astea sunt discutzii off-topic! |
gata, nu mai am nici o "problema" :P se pare ca nu ai umor :lol:
do svidania! :D |
Deloc nu am! Ar trebui? :huh: |
nu stiu. de aici incolo chiar e problema ta :D si uite asa ai devenit o persoana cu probleme :D
P.S. a fost o discutie foaaarte interesanta. Thanks. :D |
Originally Posted by Riddick:
Riddick thx! ;) |
arwen o sa aiba copil! :shock:
|
Originally Posted by Undomiel:
la ce te referi?? :huh: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Liv Tyler's pregnant... |
Originally Posted by Pinky:
|
Originally Posted by Gaandalf: