![]() |
Originally Posted by seether:
Adik esti fata ???? |
Eu cred ca s-a prins... :hmm:
|
Oh reaaaaally?
Let's just stick to the subject, still! |
Ce de caterincosi.... gata !!!!!! the subject !!! ;)
|
In Romania nu ai cum sa traiesti din critica de film, practic! Nu o sa fi publicat in nici un ziar, decat cu greu, si oamenilor de aici nu le pasa de parerea criticilor.
|
Originally Posted by ogto:
Exact! Dar poate asta se intampla pt ca oamenii sunt derutati in privinta criticilor... multi nu stiu "cu ce se mananca" :D . Normal ca ziarele publica ce se vinde, de ex scandaluri, barfe. Poate daca ar exista mai multe reviste de gen sau mai multa mediatizare ar creste numarul celor interesati. :) |
Singurul fel de critic care ar putea supravietuii in Romania ar fi unul: care critica cu atat stil si umor incat ii citesti cronica de placere sau unul care critica la sange si ii citesti cronica ca sa-l injuri.
|
Originally Posted by Pinky:
Ca sa existe multe reviste de gen e nevoie de un nr. de cititori care sa cumpere respectivele reviste,or eu ma indoiesc sa fie in tara noastra destui macar pentru una sau 2 reviste de gen,ce sa mai vorbim de un nr. mai mare...si asa critica de film se inghesuie pe unde poate... |
|
Eh, poate peste vreo 20 de ani o sa avem si noi critica/critici de film sau ceva ca lumea... In sensu' ca sa se poata si trai din asta. Dar in 30 d ani se pot intampla multe altele :lol: [aici aberez: "The day after tomorrow"-live, 3d world war, Ceaushescu-the sequel, etc.]
|
Originally Posted by herbert:
herbert, cred ca e doar o impresie :D. Oricum, tot n-am aflat raspunsul la multe intrebari... de ex ce anume se studiaza pt asta (daca se studiaza ceva :) ) |
Re: Critic de Film - Hobby sau Job?
La jurnalism la Cluj (Facultatea de Stiinte Politice si Administrative a UBB) se studiaza timp de un semestru un curs de filmologie. Hobby sau job? De ce nu ambele? Idealul (profesional) in viata nu este oare sa castigi bani facand ceea ce iti place? Nu stiu insa cat de banoasa este profesia aceasta, ca arta si tot ceea ce este legat de ea se plateste prost la noi; probabil ca or fi cativa critici care castiga bine, dar nu foarte multi. Eu am o fosta colega de liceu care a studiat teatrologia (la UBB-Cluj), in cadrul Facultatii de Litere si dupa licenta s-a angajat la o firma unde facea copii xerox. Mi se pare trista situatia. |
|
:-O
Ai înviat un topic unde nu se mai scrisese de aproape şase ani. :-? Uşor off-topic: trebuie să recunosc că nu m-am prins care e faza cu twitterul în general: îţi doreşti să fii cât mai urmărit? E instrumentul folosit de... obsedaţi? Sau nu eşti fan adevărat dacă nu-ţi urmăreşti "idolul"? :-/ |
For fux sake woman, u need a break ! :))
Doar postasem un link intr-un topic gasit cu optiunea search (dureaza doar 2 secunde). E un critic de film roman pe care unii il citesc. Iar twitterul e un fel de mail sau de messenger sau de SMS cu alta palarie. Ce obsedati ? Ce fani ? Ce idol ? Ma rog ... :( |
|
E funny video-ul :)) dar vave, eu NU am cont nici pe twitter, nici pe Facebook, nici pe Hi5, nici pe cum s-or mai chema iar pe mess abia intru. Nu fac apologia twitterului sau a retelelor sociale sub nici o forma. Din contra. Dar nu am facut decat sa dau un link unde criticul de film Alex Leo Serban publica mini-cronici. Mi s-a parut o chestie de interes general pt un forum de film. Sper ca m-am facut inteles acum.
:-* |
Originally Posted by vave:
Si ce-i rau in asta? Nici eu nu frecventez twitter, asa ca e binevenit cate un link din acesta pentru noi cei care nu cautam. Apropo de fani... Probabil ca as putea fi considerata "fan" LVT, Tarantino sau Christian Bale, dar habar nu am deca au pagini pe twitter.:-/ |
Dar nu am zis că nu ar fi util forumului. Credeam că dacă tot l-ai amintit, ştii mai multe şi mă poţi lămuri. Scuze din nou! :">
corinka: Nu spuneam că ar fi ceva de rău! Nu se mai poate mira omul în ziua de azi? :D |
Originally Posted by vave:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:49. |