![]() |
im povestiti shi mir va rog faza in care romano si-a pierdut mana....ca eu , din pacate, nu am vazut episudul...
|
Originally Posted by Jay:
bineinteles ca da.... shi in plus toata lumea stie ca weaver e lesbi.......asta am inteles-o dintr-o propozitie pe care a zis-o ea tuturos: "My wife is dead!" |
imi place ca cineva a deschis subiectul asta...ER cred ca este swerialul meu preferat...nu am crezut ca o sa ma apuc sa ma mai uit cu atat de mult interes la un serial...pur si simplu la mine toata lumea se aduna la 8 in fata televizorului si ne uitam la film...e deja traditie...cand eram mai mica urmaream destul de multe seriale dar in ultimii 3-4 ani nu prea am mai avut timp...le ratam in special pe cele care se dadeau in fiecare zi...lucrurile astea s-au schimbat de cand a reinceput ER...
mi-a parut foarte rau ca a murit Mark....si ca a plecat Benton...de cand a plecat Clooney nu cred ca am mai simtit atat de tare lipsa unui personaj... am stat si m-am gandit la un momentdat la persoanejele care au tot fost prin Er...si mi-am adus aminte de destul de putine...stiu ca la inceput au mai fost Carol si personajul lui Clooney...mai tarziu un pic a mai fost si personajul intepretat de Maria Bello...dar in rest nu prea mai stiu...voi va mai amintiti? |
din pacate eu am inceput sa vad er doar cand au inceput sa difuzeze pe procinema..
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
aha...mersi...shi totusi abby cand s-a vopsit?
|
Abby s-a vopsit in timpul zilelor de carantina...
|
Ma bucur ca ati deschis acest subiect, si mie imi place foarte mult ER. Ce ma intristeaza e ca nu reusesc sa-mi amintesc de ce Weaver poarta carja... Si am si eu o intrebare, pentru ca am mai pierdut din episoade: ce s-a intamplat cu Dr Peter Benton?
|
Pai... dupa cum stii el avea probleme cu baiatul sau(testul de paternitate a dovedid ca Reese nu era fiul sau natural) si prietenul raposatei mame l-a dat in judecata pentru custodia copilului... In fine de aici .. nu mai avea timp sa opereze, se certa cu toata lumea, mai ales cu Romano... si si-a bagat piciaorele si a plecat.... L-am mai vazut la inmormantarea lui Mark...
|
weaver is going to have a baby!!
Yuhuuuu!! she's goin' to be a bitchass mother!! 8) |
Stie cineva numele artistului si al melodiei din ultima scena a serialului de azi?
|
Tracy Chapman-piesa nu o stiu si nici nu vreau sa o stiu, dar ii recunosc vocea oriunde
|
Am aflat, piesa este a lui Tracy Chapman si se numeste "The Promise".
Cred ca va iesi si Luka. :) |
povestiti-mi va rog shi mie episodu de vineri ca nu l-am vazut...
|
catzi ani are ma serialul asta?
ca e mai batran ca mine:) |
pe doctor Drake Ramore chiar l-au aruncat in elevator shaft? or is this the wrong tv show? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:
|
Originally Posted by Nightwane:
what do you mean?? :shock: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
oh fudge...nevermind... |
Where is Pratt???
|
S-a ascuns de zapada :P.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:04. |