Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Spitalul De Urgenta (ER). (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84795)

Sm�agol-Gollum 20 Jun 2004 22:08

im povestiti shi mir va rog faza in care romano si-a pierdut mana....ca eu , din pacate, nu am vazut episudul...

Sm�agol-Gollum 20 Jun 2004 22:13

Originally Posted by Jay:

Oricum presupun ca vin personaje noi..... nu?

bineinteles ca da....
shi in plus toata lumea stie ca weaver e lesbi.......asta am inteles-o dintr-o propozitie pe care a zis-o ea tuturos: "My wife is dead!"

ricutza 21 Jun 2004 00:19

imi place ca cineva a deschis subiectul asta...ER cred ca este swerialul meu preferat...nu am crezut ca o sa ma apuc sa ma mai uit cu atat de mult interes la un serial...pur si simplu la mine toata lumea se aduna la 8 in fata televizorului si ne uitam la film...e deja traditie...cand eram mai mica urmaream destul de multe seriale dar in ultimii 3-4 ani nu prea am mai avut timp...le ratam in special pe cele care se dadeau in fiecare zi...lucrurile astea s-au schimbat de cand a reinceput ER...
mi-a parut foarte rau ca a murit Mark....si ca a plecat Benton...de cand a plecat Clooney nu cred ca am mai simtit atat de tare lipsa unui personaj...
am stat si m-am gandit la un momentdat la persoanejele care au tot fost prin Er...si mi-am adus aminte de destul de putine...stiu ca la inceput au mai fost Carol si personajul lui Clooney...mai tarziu un pic a mai fost si personajul intepretat de Maria Bello...dar in rest nu prea mai stiu...voi va mai amintiti?

Sm�agol-Gollum 21 Jun 2004 21:32

din pacate eu am inceput sa vad er doar cand au inceput sa difuzeze pe procinema..

Jay 22 Jun 2004 01:51

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

im povestiti shi mir va rog faza in care romano si-a pierdut mana....ca eu , din pacate, nu am vazut episudul...

Pe larg... La spital au venit 2 pacienti cu variola(Ebola) si s-a inchis spitalul in carantina. Au mai ramas Abby, Carter, Ming-Na si afro-americanu asta nou, ah... sa nu uit de Kovac si blonda si Galant care erau la alt taj, pe unde umbla si Romano.... ,La un moment dat, ducand niste pacienti la elicopter... s-au imbulzit astia pe langa elicee...si dintr-o data ia zburat mana lui Romano... si Kovac, cu blonda l-au dus jos si au venit mai multi chirugi sa-i puna mana la loc(printre care si Anspaugh-pentru fanii). Ei ... au scapat cu totii... Carter si Abby s-au sarutat... si ... scurt pe doi... cam atat...

Sm�agol-Gollum 22 Jun 2004 21:17

aha...mersi...shi totusi abby cand s-a vopsit?

ricutza 23 Jun 2004 01:36

Abby s-a vopsit in timpul zilelor de carantina...

theo 23 Jun 2004 10:58

Ma bucur ca ati deschis acest subiect, si mie imi place foarte mult ER. Ce ma intristeaza e ca nu reusesc sa-mi amintesc de ce Weaver poarta carja... Si am si eu o intrebare, pentru ca am mai pierdut din episoade: ce s-a intamplat cu Dr Peter Benton?

Jay 23 Jun 2004 15:58

Pai... dupa cum stii el avea probleme cu baiatul sau(testul de paternitate a dovedid ca Reese nu era fiul sau natural) si prietenul raposatei mame l-a dat in judecata pentru custodia copilului... In fine de aici .. nu mai avea timp sa opereze, se certa cu toata lumea, mai ales cu Romano... si si-a bagat piciaorele si a plecat.... L-am mai vazut la inmormantarea lui Mark...

Sm�agol-Gollum 23 Jun 2004 21:21

weaver is going to have a baby!!
Yuhuuuu!!
she's goin' to be a bitchass mother!! 8)

West 24 Jun 2004 20:05

Stie cineva numele artistului si al melodiei din ultima scena a serialului de azi?

Jay 25 Jun 2004 18:37

Tracy Chapman-piesa nu o stiu si nici nu vreau sa o stiu, dar ii recunosc vocea oriunde

West 25 Jun 2004 20:23

Am aflat, piesa este a lui Tracy Chapman si se numeste "The Promise".

Cred ca va iesi si Luka. :)

Sm�agol-Gollum 26 Jun 2004 21:38

povestiti-mi va rog shi mie episodu de vineri ca nu l-am vazut...

Ionutz55 27 Jun 2004 23:47

catzi ani are ma serialul asta?
ca e mai batran ca mine:)

Nightwane 28 Jun 2004 00:50

pe doctor Drake Ramore chiar l-au aruncat in elevator shaft? or is this the wrong tv show? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Sm�agol-Gollum 29 Jun 2004 21:36

Originally Posted by Nightwane:

pe doctor Drake Ramore chiar l-au aruncat in elevator shaft? or is this the wrong tv show? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

what do you mean?? :shock:

Nightwane 29 Jun 2004 22:44

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

Originally Posted by Nightwane:

what do you mean?? :shock:

oh fudge...nevermind...

Jay 30 Jun 2004 11:45

Where is Pratt???

West 30 Jun 2004 13:43

S-a ascuns de zapada :P.

All times are GMT +2. The time now is 12:04.