![]() |
Originally Posted by Ilila:
|
Originally Posted by emanuel:
Oricum in ziua de azi esti considerat tare daca sti limba engleza de la o varsta cat mai frageda. |
Originally Posted by herbert:
mai aveai sa-mi spui dimensiunile lui marcu si suna exact ca un anunt de la rubrica matrimoniale :lol: ...nu asta ma interesa...
intr-adevar, am ras cand am citit-o... dar m-am gandit ca te-ai suparat, caz in care nu mai aveai umor... chestia e ca imi sar greselile in ochi fara sa citesc cu atentie, cred ca e defect profesional (nu ma mai uit si la mesajul de deasupra, ca deja ma enervez)... |
Originally Posted by Mala Portugal:
Mamamala ce mam ris! Pe bune, daca aveam doispe treispe ani puneam si emoticons cu lol lol. |
|
Originally Posted by Mala Portugal:
|
Lasa marcule ca destul esti tu poetul autoproclamat al cinemagiei, nu-ti mai fac si io concurenta
|
nici tu nu te poti desparti de Marcu, nu-l poti uita. e vreun complex la mijloc??? se spune ca cel mai chinuitor e “complexul regelui Klaudius”...
voi urma in cele din urma sugestiile voastre. voi folosi sintagme, “judecati” din postarile lui Marcu pentru a va hrani complexul... astept sa citesc cronica zilnica a festivalului scrisa de tine. |
Deah, e ceva putred in Danemarca...regele n-a murit, doar a dat bir cu fugitii si s-a intors cu clopotei de mascarici
|
All times are GMT +2. The time now is 09:43. |