Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   CineMagia - pretext pentru forum? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84610)

Mala Portugal 25 May 2004 22:05

Originally Posted by Ilila:

off topic mala, ce avatar ti-ai ales! lol

:) Pentru cei care posteaza posteaza dupa(sub) mine : feriti capetele! :P

Cristache 25 May 2004 22:19

Originally Posted by emanuel:

Originally Posted by herbert:

dar nu e bai, vorba ta, cu-i nu-i place, sa intre pe us.imdb.com

e o alternativa, normal...
dar nu gasiti textele in romana, nu? :)

Oricum in ziua de azi esti considerat tare daca sti limba engleza de la o varsta cat mai frageda.

cherryblossom 26 May 2004 10:41

... e snob, politically correct, cred ca are si bani... o fi fiind si simpatic si seducator, cine stie :P pe mine ma enerveaza...

mai aveai sa-mi spui dimensiunile lui marcu si suna exact ca un anunt de la rubrica matrimoniale :lol: ...nu asta ma interesa...

PS replica la "greseli" am scris-o cu mult umor, te rog sa ma crezi :D

intr-adevar, am ras cand am citit-o... dar m-am gandit ca te-ai suparat, caz in care nu mai aveai umor... chestia e ca imi sar greselile in ochi fara sa citesc cu atentie, cred ca e defect profesional (nu ma mai uit si la mesajul de deasupra, ca deja ma enervez)...

Ambra Blu 26 May 2004 10:58

Originally Posted by Mala Portugal:

:) Pentru cei care posteaza posteaza dupa(sub) mine : feriti capetele! :P

Mamamala ce mam ris! Pe bune, daca aveam doispe treispe ani puneam si emoticons cu lol lol.

Mala Portugal 27 May 2004 10:16

gandeste-te la mine atunci cand iti este greu :love:

Cand simt ca viata ma copleseste nu ma gandesc decat la Marlon Brando si la locurile in care imi tin ascunse ciocolatele

herbert 27 May 2004 12:12

Originally Posted by Mala Portugal:

Cand simt ca viata ma copleseste nu ma gandesc decat la Marlon Brando si la locurile in care imi tin ascunse ciocolatele

wau, ce nestemata! daca aflu ca nu scrii poezie, avand asemenea sclipiri = talent, inseamna ca esti foarte derutata. nu pacatui in fata Domnului, please Mala!

Mala Portugal 27 May 2004 19:35

Lasa marcule ca destul esti tu poetul autoproclamat al cinemagiei, nu-ti mai fac si io concurenta

herbert 27 May 2004 22:03

nici tu nu te poti desparti de Marcu, nu-l poti uita. e vreun complex la mijloc??? se spune ca cel mai chinuitor e “complexul regelui Klaudius”...
voi urma in cele din urma sugestiile voastre. voi folosi sintagme, “judecati” din postarile lui Marcu pentru a va hrani complexul...
astept sa citesc cronica zilnica a festivalului scrisa de tine.

Mala Portugal 27 May 2004 22:10

Deah, e ceva putred in Danemarca...regele n-a murit, doar a dat bir cu fugitii si s-a intors cu clopotei de mascarici

All times are GMT +2. The time now is 09:43.