![]() |
Originally Posted by n03mix:
Eu n-am reusit s-o iau nici pe aia, ca n-am gasit-o :( Eu as vrea totusi versiunea din reclama... |
btw: a mai vazut-o cineva (in afara de mine) pe rita pavone intr-un film vechi-veeechi (cam sf. anilor 60) intulat 'feldmareshala'??
era 'feld'-mortala :D ! |
Originally Posted by n03mix:
|
cine canta melodia din promo-ul seinfeld de pe pro cinema?
|
Am shi eu cateva intrebari.
Imi putetzi spune shi mie cine canta in reclamele: 1. Relama de la Roua( apa minerala ) 2. Reclama de la Dorna ( apa mineala) 3. Reclama de la noua reclama Connex ( cea in care aleagra totzi ca sa bage incarcatorul de la telefon in priza) . P.S. Daca se poate si artistul shi numele melodiei. Ms mult. |
Originally Posted by shm3k3rul:
Originally Posted by shm3k3rul:
|
Dar in reclama aia noua de la Orange in care stau la masa 2 porumbei si porumbelului ii comunica 2 amici ce sa faca...etc...
Daca stie careva sa-mi spuna si mie un raspuns... :P |
Originally Posted by M0n0:
|
nu e cake. e doar o preluare. are cateva masuri schimbate.(ca sa nu intre pe copyrights)
|
Asa aflasem si cind am confruntat piesele sunau aproape la fel.
So :) |
Ms pt. raspuns...dar melodia de la Sprite...aia nou...cu skaterii, etc...
stii cum se cheama...? |
Tu nu ai Google? Aici nu este Birou de Informatii.
|
Voi n-aveti secretariat la scoala sau la faculta?Acolo aflii tot ce vrei.
|
Ce suntetzi asa de suparatzi...?
Pt. ce e forumu asta? Ca sa raspunda cine are chef la nishte intrebari simple...dar nu...voi vreti sa va bateti joc de altii... da ce e aici birou de informatii? da voi nu avetzi secretariat la scoala? ( lol, am mai auzit una ) ce aveti? sunt niste intrebari...mare scofala... |
shm3k3rul: Am shi eu cateva intrebari.
Imi putetzi spune shi mie cine canta in reclamele: 1. Relama de la Roua( apa minerala ) Israel Kamakawiwo'ole - Somewere Over The Rainbow Am tras-o si eu, si este exact aia din reclama |
Originally Posted by M0n0:
|
Originally Posted by Jay:
Asta a fost o intrebare retorica... |
Ms la totzi, dar K`s , reclama de la dorna nu e este aia. Poate e de la alta reclama cu dorna. Dar eu ash vrea melodia de lqa noua reclama. Cea cu metroul acela din apa, din care iese barbatul ala.
Ms mult |
Eu stiu ca e melodia lui Sonique...dar cum se cheama melodia habar n-am...
|
Probabil e vorba de Sonique - Sky
|
All times are GMT +2. The time now is 12:02. |