Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Forumisti de mana a doua, afara! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84406)

patraulea 03 May 2004 15:46

Originally Posted by marcu:

Pentru a avita suferintele si sirul scuzelor, ar trebui sa nu mai fiti "repede maniosi". Cu prietenie.

Apreciez sfatul tau.Posibil sa tin cont de el !

:lol: :lol: :lol:

BeNnY 03 May 2004 18:26

Cred ca acest topic ar trebui lasat sa dispara...

Freaak 03 May 2004 19:07

Asa e fratilor, topicul trebe sa dispara. Sunt multumit macar ca patraulea si BeNnY s-au impacat (daca nu cumva doar mi s-a parut mie ca au fost certati, si sper sa fi fost asa). Ii multumesc Demonei si lui Gandalf, care nu stiu de unde a ghicit cum sunt eu de fapt. Eram pus pe fapte rele cand am vazut ca multe raspunsuri de la majoritatea subiectelor fac abatere de la topicurile propuse (eventualele conflicte personale aparand direct pe forum, cand eu am vazut din prima zi din care am intrat un butonas numit "mesaj privat").

Nu stiu daca vorbele mele mai inseamna ceva pentru voi (cel mai mult cred ca nu! si, vorba voastra am cautat-o singur cu lumanarea), dar vreau sa-i felicit pe: Demona (i-am zis de ce), Gandalf de asemenea, pe BeNnY, care stie sa-si ceara scuze si recunoaste cand n-are dreptate (eu unul de acum, fata de el am o mai mare considerare), si nu in ultimul rand, Marcu, singurul cu un sfat util din toata tarasenia asta.

In rest, eu am iesit cel mai prost de pe urma acestui subiect si asta fiindca sunt, si citez: "VARZA"! De acum poate va intelegeti mai bine si nu mai bagati "murati" ca mine in seama decat cand au ceva de zis.

Topicul va apartine, faceti ce vreti cu el. Sper sa fiu ultimul ce trimite mesaj pe topicul de fata.

IMI CER SCUZE! Freaak (v-am spus ca mi se potriveste nickul, asta daca ati citit unde trebuie).

Demona 03 May 2004 19:12

Originally Posted by Freaak:

Demona are dreptate, n-am nici un drept. Nu sunt perfect, nu eu hotarasc cine sa iasa, si oricum nimeni nu va iesi. Insa, controversa, non-conformismul ajuta la evolutie. Unii oameni nu-si dau seama insa ca au o hiba pana nu le spune altcineva. Cam asta am vrut sa reliefez, iar alegerea mea pt titlu am facut-o doar ca sa atrag atentia. Daca scriam "Impacare" sau "Pace si iubire" nu dadea clic nimeni. Sa nu credeti ca ma eschivez, nu este deloc asa.

Demona, felicitari pt personalitatea ta. Ii aperi pe toti, fiindca stii ca toata lumea greseste. Aperi interesul general. Esti un fel de "avocat al poporului". Poti sa ma si injuri, nu-mi pasa. Eu unul te felicit.

Okeeeeeeeeey...and for the record...nu injur pe nimeni pana nu sunt injurata. As for you...nu e nevoie sa ieshi de pe forum. Nobody hates you. :) Sau poate te urashte...dar de aia nu trebuie sa-tzi pese tzie! 8)

BeNnY 03 May 2004 19:26

Nu mi se pare ca te uraste nimeni :) Eu n-am avut nimic cu tine chiar daca nu stiam ca esti Freak, ai vazut. Desi pare ciudat eu am avut ceva cu topic-ul nu cu tine. Nu te-am judecat pe tine in nici un fel... si mie mi se pare ciudat :?

KORBEN 03 May 2004 20:05

" all this talk of fU CKIN` nonsense"
io zunt de parere aca ar trebui luate masuri

WraIth 03 May 2004 21:14

Originally Posted by KORBEN:

" all this talk of fU CKIN` nonsense"
io zunt de parere aca ar trebui luate masuri

against who.....or what??

Sm�agol-Gollum 03 May 2004 22:07

cred ca ar trebui inchis topicu....

Lady_Skar 04 May 2004 08:18

As vrea s-o nominalizez pe tipa aia Lady_Skar.
8)

BeNnY 04 May 2004 08:52

Originally Posted by Lady_Skar:

As vrea s-o nominalizez pe tipa aia Lady_Skar.
8)

Ramai cu dorinta...

emanuel 04 May 2004 09:10

Si cu asta inchidem topicul, ca nu mai are nici un rost sa continuam o discutie penibila.

All times are GMT +2. The time now is 12:52.