![]() |
Originally Posted by BeNnY:
La cat esti de banal,nici nu ma mira! :w00t: :w00t: :w00t: |
Originally Posted by patraulea:
Ma bucur :) P.S. O intrebare am: de ce esti tot timpul asa cu ochii bulbucati si gura cascata? Esti in calduri, ceva? Ai vazut ceva interesant? E cineva in spatele tau care?... |
il strange cineva de ... de....de.... :(( :(( :(( oh well..ce-o avea p-acolo...
|
Buna gluma!
:D :D :D |
in primul rand are trei capete...
|
Originally Posted by zizi:
3 pt. a potoli pe toti 3.Mai sti,poate unu vrea mai mult... 3 doamne,si toti 3! :P :P :P |
unde era replica asta.????? o tin minte dar nush exact unde......... :? |
Originally Posted by WraIth:
Intr-un film,dom'le intr-un film!RO :w00t: :w00t: :w00t: |
O sa va cada coaiele de atat mirc,mai puneti mana pe o carte! "Trei,Doamne,si toti trei" e ultimul vers al poeziei cu acelasi nume-George Cosbuc. |
Originally Posted by Serghei:
asha.................dude u saved me thx .......nu mai dormeam la nopate :P |
ma omule...ce ai? esti constipat? :shock: |
Sa revenim la subiect... :)
...Anu' viitor o sa iasa mai bine... |
:D De povestit...1 mai pierdut pe coclauri...dar a meritat!
|
Am daramat tot blocul (in cazul asta hotelul), mi-am disperat vecinii ... :lol: Io la 1 Mai am inundat Hotelu Tomis unde am stat ... am vrut sa fac dus shi a plesnit tzeava de apa calda fierbinte shi etajul 1 s-a inundat shi s-a umplut de aburi ... mocheta a putrezit shi in urma acestui incident ne-am imprietenit cu toate 3 etajele care au venit sa vada ce s-a intamplat ... :lol: 1 mai k asta este de povestit la nepotzi ... In rest bautura la greu shi beat 24/7 ... :lol:
Shi va mai zic ceva : "Consumul Excesiv De Alcool Duce La Terminarea Lui" :lol: :P :D :lol: |
Originally Posted by Gaandalf:
:lol: :lol: :lol Petrecerea de 1 mai a iesit super klumea :D Care dintre voi, cei care suntetzi din buc. atzi fost duminica la universitatzi, unde au cantat parazitzi. A fost super klumea Nici nu se compara cu mafia, ma refeream la cum canta live, adica sunt de nota 10, dar si publicul a fost bestial. Ei cenzurau melodia, iar publicu striga cat putea de tare cuv. care erau cenzurate de CNA |
1 mai - an ordinary day in my boring life :?
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
La mine singura diferenta a fost ca am baut 2 sticle de Pepsi in loc de una... Ce petrecere!... |
da' ceva mai "tare" nu ai baut? ce draq...doar e 1 mai... :) |
|
Si ce vrei domne sa fac sa ma imbat si sa ma duc pe la vecini? (vecinii mei sunt "pesti" :shock: )
Nu-mi place berea. Imi place vinul si altele dar daca beau prea mult ametesc... Si se strica toata smecheria... Lasa ca ma inveti tu Gandalfe cand mai vii aici in Bucuresti cum sa ma imbat! Learn from the pro... |
All times are GMT +2. The time now is 19:15. |