Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Iconoclast (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=245)
-   -   Eternal Sunshine of the Spotless Mind (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84386)

Mala Portugal 09 Jun 2004 23:12

Nici pe mine Eternal Sunshine nu m-a dat pe spate. E adevarat ca l-am vazut duminica , in ultima zi a tiff-ului, dupa ce vazusem alte 4 filme inainte..
so poate n-aveam dispozitia necesara. Imi place sa iau filmele unu' cate unu' si la le savurez, nu asa, la calup...da' nah...asta a fost neajunsul TIFF-ului- prea mult in prea putin timp.
Si, in plus, privirea imi era obturata de un imens coc roscat din cauza caruia, mare parte din film, n-am vazut decat 2/3 din ecran .
Enfin, facand abstractie de numerosi carlionti care mi-au invadat ecranul, nu m-a deranjeaza Kaufman cu obsesia lui de a diseca creiere in schimb, m-a lasat rece joaca de-a regizorul a lui Gondry.
Poate am fost eu mult prea fascinata de Vanilla Sky sa mai gust orice mi se ofera pe felia asta.

keyzer soze 16 Aug 2004 21:22

super filmul!
putin cam inabil ca regie, dar scenariul face toti banii... iar jim e chiar mai bun decat in 'man on the moon', incredibil

zizi 16 Aug 2004 21:27

Originally Posted by keyzer soze:

putin cam inabil ca regie,

??????????????????????

Ambra Blu 16 Aug 2004 22:04

super filmul!
putin cam inabil ca regie,

????

Leonard 21 Aug 2004 22:58

Human Nature e un film grozav, asa ca nu stiu a cui vina e ca Eternal Sunshine a esuat in halul asta. Probabil actorii. Tim Robbins evident e cu 2 clase peste Jim Carrey si Patricia Arquette peste Kate Winslet s.a.m.d. Dar si povestea e mai slaba, mai putin credibila, in plus lipseste orice urma de umor in comparatie cu Human Nature.

Nae 15 Sep 2004 23:19

cred ca este un film care merita vazut, pentru toti. nu cred ca poti zice, bun sau prost, oricum este relativ... pentru orice gust scenariu da tot, si la fel si pentru felul in care fiecare il interpreteaza. in privinta asta este genial, si mesajul este clar si misto facut.
jim carrey nu joaca mai bine decat in man on the moon, dar nici nu este prost. este convingator pentru rolul lui, si nici kate nu sparge, dar amindoi intra in poveste si o fac..... tare credibila, as-i putea zice...
mi-a palcuts i kaufman din nou si-a aratat tot talentul. pe el si ideie se bazeaza totul. daca n-ar fi decupajul care este, nu ar fi fost decat o poveste de dragoste chicioasa... dar asa... mi-a palcut

PoliFanAthic 27 Sep 2004 19:47

Ce-i cu atata chibit pe-aici? Filmul e bestial! O fantezie mai debordanta decat cea a lui Kaufman nu am mai intampinat, desi tare mi-as dori sa o fac. Nu e doar "punct ochit, punct lovit", ci e mult mai mult: probabil cel mai revigorant film de dragoste al ultimilor ani. Intr-adevar este putin cam lent pe alocuri, dar pana in final se merita intru totul. Precum zicea Clementine: I'm not a concept...I'm just a fucked up girl looking for my own peace of mind.

Gaandalf 28 Sep 2004 09:34

Jim a dovedit shi cu filmul asta k poate mai mult decat filmele lui comedie in kre este incredibil de funny. Nu toate filmele au fost amuzante dar el este cel mai tare in meserie. Shi spun asta k am vazut multe clipuri de la Comedy Central :lol: The man's crazzzy! :shock:

Este unul din cele mai frumoase filme. Pe mine subiectul m-a inmuiat iar finalul m-a daramat psihic.
i :love: this movie!

apathic_me 04 Oct 2004 17:50

in curand si la noi

Aici: http://www.cinemagia.ro/soon.php?&hist=0
scrie cum ca ar aparea curand si pe la noi. Asta pentru cine ar mai dori sa-l vada si la cinema.
Urata traducerea- "Stralucirea eterna a mintii neprihanite"

Imi cer scuze pentru textul kilometric din pagina anterioara! Sper ca n-ati avut ragazul sa-l cititi.

keyzer soze 07 Oct 2004 09:10

seninatatea, nu stralucirea...
astia chiar nu stiu ca alexander pope a fost tradus in romaneste?
or they simply just don't give a f ?

MinRep 07 Oct 2004 09:41

Re: in curand si la noi

Originally Posted by apathic_me:

Aici: http://www.cinemagia.ro/soon.php?&hist=0
scrie cum ca ar aparea curand si pe la noi. Asta pentru cine ar mai dori sa-l vada si la cinema.
Urata traducerea- "Stralucirea eterna a mintii neprihanite"

Cam tarziu... Si traducerea cam aiurea... Oricum cinefilii din Romania l-au cam fumat!

PoliFanAthic 07 Oct 2004 16:58

Sunt tare curios pe unde o sa si apara mintea neprihanita, adica in ce orase.

MinRep 07 Oct 2004 20:47

Originally Posted by PoliFanAthic:

Sunt tare curios pe unde o sa si apara mintea neprihanita, adica in ce orase.

Nu-ti fa sperante prea mari... :(

notorious 21 Oct 2004 09:39

Originally Posted by MinRep:

Oricum cinefilii din Romania l-au cam fumat!

eu l-am 'fumat' abia acum, si mi-a placut la nebunie. eu cred ca gondry e un stilist de geniu, convingandu-ma cu doar un film ('eternal sunshine of the spotless mind') si o reclama (aia de la 'marca inregistrata' cu niste indivizi cu capete de soareci angajati sa recupereze o felina rapita !).

este al doilea film in top-ul meu de anul asta dupa 'dogville'.

Ambra Blu 21 Oct 2004 13:03

seninatatea, nu stralucirea...
astia chiar nu stiu ca alexander pope a fost tradus in romaneste?
or they simply just don't give a f ?

I decided to go where springs not fail and out of the swing of the sea

Blanche 25 Oct 2004 15:37

Originally Posted by Nae:

cred ca este un film care merita vazut, pentru toti. nu cred ca poti zice, bun sau prost, oricum este relativ...

Poate sa nu-ti placa, dar sa poti sa zici ca e prost n-as prea crede ... are si relativitatea asta limitele ei :)

Eu l-am vazut acum 2 zile ... Frumos regizat, mi-a placut

apathic_me 26 Oct 2004 08:15

Vazut la cinematograf, filmul a fost ok. Nu m-a mai plictisit si enervat ca la prima vizionare. Si a fost indeajuns.

keyzer soze 26 Oct 2004 12:56

si a fost indeajuns ???????????????
de ce trag clopotele... :shock:

notorious 26 Oct 2004 13:22

singurele faze care m-au deranjat au fost alea cu jim carrey schimonosindu-se in chip de copilas. jim carrey oblige...

BeNnY 26 Oct 2004 20:22

Cum se numeste melodia din trailer? Sau nu stiu daca era trailer, era o chestie care a fost data la F&TV pe Prima, sau, pula mea, unde era! Are cineva idee?

All times are GMT +2. The time now is 03:43.