![]() |
Klumea de voi..............shi eu vroiam un parazitii,dar c'est la vie
dar nu a fost nimeni prin Parc Izvor(sau cum se cheama),acolo unde arata la B1??? :P |
Originally Posted by Ambra Blu:
Normal... Parazitii stiu sa faca show! Mi-a placut ce striga publicul: CNA - MUIE CNA! Marfaaaaaaaaaaaaaa! (Asa am vazut ce de fani are aceasta institutie! :) ) |
Originally Posted by emanuel:
da'ai vazut ce ritm de galerie de meci avea. |
Normal... eu m-am bucurat ca am putut striga in gura mare in Piata Universitatii cu mii de oameni alaturi cam tot ce aveam in suflet despre aceasta "institutie"...
Deci inca o data CA SA LE INTRE BINE IN CAP! CNA - MUIE CNA! |
astept cu interes replica tovarusului oRALU FILIP de la CNA.... :lol: |
Originally Posted by blitz43:
Si eu sunt curios... S-a strigat acest lucru timp de o ora la Universitate ieri... Iar ii interzic? Jos cenzura! |
Asta venind din partea unuia care nu ma lasa sa scriu muie si pula pe site. Cita ipocrizie, frate. (Aici am vrut sa bag un icon sugestiv, da'pula, astea noi sint varza). |
Bai nu e vorba de ipocrizie... oricum se inteleg si cenzurat injuraturile, dar trebuie sa ne intelegi si pe noi...
Nu putem lasa asa injuraturile... forumul il citesc o groaza de persoane care nu agreaza acest mod de exprimare. Si oricum noi n-am interzis nici o melodie a Parazitilor... ca CNA-ul! Ba chiar textele catorva melodii se regasesc la rubrica Lyrics... |
Originally Posted by Danny:
Va las k voi suntetzi prea originali pentru Neptun shi Fashion TV Party shi distractzie in grupuri de 40 de persoane... Pensionari in toata regula... |
Eu sunt cel mai pensionar :D
|
Originally Posted by Gaandalf:
Ma scuzi. Am uitat de snobi. |
Originally Posted by Gaandalf:
Acum sa nu intelegi ca nu-mi place si mie House-ul. Place. Dar nu ma limitez doar la atat. Daca mai vii prin Bucuresti sa treci prin "Kristal" sau prin "Tunnel" (incercare timida de revenire la sub'ect) |
All times are GMT +2. The time now is 05:09. |