Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Emisiuni TV & Everything (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84256)

Gaandalf 10 Apr 2004 14:00

Cronica - deshi nu am mai avut timp in ultima vreme sa ma uit la ea ...
procentajul este super funny :lol:

K's 10 Apr 2004 16:12

'marca inregistrata' nu este in poll si uneori sunt chestii de vazut!
oricum nici nu se compara cu rahatisurile celelalte!

100% nu-i talk-show :o ???

WraIth 10 Apr 2004 16:18

Originally Posted by K's:

'marca inregistrata' nu este in poll si uneori sunt chestii de vazut!
oricum nici nu se compara cu rahatisurile celelalte!

100% nu-i talk-show :o ???

"Rahatisurile " astea sunt (in mare) emisiunile difuzate la noi............
Poti sa votezi-am uitat de ea :wink:
Cred ca da.de ce?

K's 10 Apr 2004 16:30

Originally Posted by WraIth:

"Rahatisurile " astea sunt (in mare) emisiunile difuzate la noi............
Poti sa votezi-am uitat de ea :wink:
Cred ca da.de ce?

mersi pt ca ai adaugat si marca inresgistrata.
am votat, nu mare mi-a fot mirarea sa vad cati s-au inghesuit la carcocasi. come on pll, mie mi se par jenanti in proportie de 99%- productiile lor ('piesele alea de teatru') mustesc de falsitate, ei citesc de pe prompter, plus ca de multe ori modifica materialele mult prea mult pt a obtine glumitele...
...si se maimutaresc prea mult...nu asta inseamna comedie sau umor! dar daca marea masa asta intelege, ei trebuie sa se conformeze :evil:

100% nu ar tebui inclus intr-un poll despre talk-show-uri??? si nu intr-unul despre emisiuni...

WraIth 10 Apr 2004 16:56

mersi pt ca ai adaugat si marca inresgistrata.
am votat, nu mare mi-a fot mirarea sa vad cati s-au inghesuit la carcocasi. come on pll, mie mi se par jenanti in proportie de 99%- productiile lor ('piesele alea de teatru') mustesc de falsitate, ei citesc de pe prompter, plus ca de multe ori modifica materialele mult prea mult pt a obtine glumitele...
...si se maimutaresc prea mult...nu asta inseamna comedie sau umor! dar daca marea masa asta intelege, ei trebuie sa se conformeze :evil:

100% nu ar tebui inclus intr-un poll despre talk-show-uri??? si nu intr-unul despre emisiuni...

Cu placere
Dar nu-i neparat de ceea ce fac ei,de "circ" sau stiu eu...........mie oricum imi place de ceea ce zic despre celelalte emisiuni,despre carcotelile lor.
Dar nu vreau sa bag 100%..........eu doar mi-am adus aminte de ea :D

nortis 11 Apr 2004 00:54

In materie de divertisment, cel mai mult imi plac cei de la grupul Voua care mai au din cand in cand cate o emisiune cu scenete la tvr1.

emanuel 13 Apr 2004 12:05

Carcotasii ruls... nu toate poantele lor sunt super, dar luata pe de-a intregul emisiunea e ok si amuzanta...

Sm�agol-Gollum 13 Apr 2004 12:16

yeap....carcotasii rulz

notorious 13 Apr 2004 22:22

intreb doar - exista vreo emisiune de film pe posturile romanesti ? de cand s-a desfiintat 'cinemagia' si 'pe aripile filmului'... nici macar pe irina margareta '<du-te dracului!>' nistor n-o mai vad...

BeNnY 13 Apr 2004 22:24

era chestia aia cu F&TV parca dar n-am mai vazut-o de mult...

notorious 13 Apr 2004 22:34

a iesit de muuuuuuult din program. calin georgescu n-a fost in stare sa o tina pe linia de plutire.

crydead 13 Apr 2004 22:36

Intelege-l si tu, omu' nu e la primu' eshec. :wink:

K's 14 Apr 2004 00:15

Originally Posted by notorious:

intreb doar - exista vreo emisiune de film pe posturile romanesti ? de cand s-a desfiintat 'cinemagia' si 'pe aripile filmului'... nici macar pe irina margareta '<du-te dracului!>' nistor n-o mai vad...

am prins intr-o zi pe tvr cultural o emisiune de acest gen. nu stiu sigur cand, dar uita-te in program.

aviz: prezentatoarea are voce spooky, dar nu e nistor, ci o tipa mai tinerica :-?

zizi 14 Apr 2004 01:13

Originally Posted by notorious:

am prins intr-o zi pe tvr cultural o emisiune de acest gen. nu stiu sigur cand, dar uita-te in program.

aviz: prezentatoarea are voce spooky, dar nu e nistor, ci o tipa mai tinerica :-?

e sambata pe la pranz....redactor cica ar fi viorica bucur, da e prezentata de o unatc-ista, studenta la cav, foarte antipatica, cu parul rosu...ma rog, ce zice, e in general ok(l-a facut de kko pe carmazan, odata)

Mircius 16 Apr 2004 15:01

Cu toate ca am votat CC (Sisi) imi pare enorm de bine ca emisiunea MArca Inregistreaza e pe locul 2. E super mishto facuta si merita toata atentia. Pacat de orele alea ciudata la care se difuzeaza.

Sm�agol-Gollum 16 Apr 2004 15:45

poate ca difuzeaza emisiunea la orele alea pt ca nu este chiar asa de urmarita :o
poate

Mircius 16 Apr 2004 15:48

pai si normal ca nu e urmarita, pt ca e la ora aia....
poate....

WraIth 16 Apr 2004 15:54

Originally Posted by Mircius:

pai si normal ca nu e urmarita, pt ca e la ora aia....
poate....

Correct me if i'm wrong but.................. nu cumva da reluare ziua??? :o

Mircius 16 Apr 2004 15:57

:roll: m-ai prins.... dar si atunci e aiurea...
sambata (sau duminica) la 13.30... beak

K's 16 Apr 2004 16:24

da' ce este atat de 'ciudata' ora???, doar nu vrei sa o puna la 4 dupa-masa.
1 noaptea este numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 05:41.