![]() |
Cronica - deshi nu am mai avut timp in ultima vreme sa ma uit la ea ...
procentajul este super funny :lol: |
'marca inregistrata' nu este in poll si uneori sunt chestii de vazut!
oricum nici nu se compara cu rahatisurile celelalte! 100% nu-i talk-show :o ??? |
Originally Posted by K's:
Poti sa votezi-am uitat de ea :wink: Cred ca da.de ce? |
Originally Posted by WraIth:
mersi pt ca ai adaugat si marca inresgistrata. am votat, nu mare mi-a fot mirarea sa vad cati s-au inghesuit la carcocasi. come on pll, mie mi se par jenanti in proportie de 99%- productiile lor ('piesele alea de teatru') mustesc de falsitate, ei citesc de pe prompter, plus ca de multe ori modifica materialele mult prea mult pt a obtine glumitele... ...si se maimutaresc prea mult...nu asta inseamna comedie sau umor! dar daca marea masa asta intelege, ei trebuie sa se conformeze :evil: 100% nu ar tebui inclus intr-un poll despre talk-show-uri??? si nu intr-unul despre emisiuni... |
Cu placere Dar nu-i neparat de ceea ce fac ei,de "circ" sau stiu eu...........mie oricum imi place de ceea ce zic despre celelalte emisiuni,despre carcotelile lor. Dar nu vreau sa bag 100%..........eu doar mi-am adus aminte de ea :D |
In materie de divertisment, cel mai mult imi plac cei de la grupul Voua care mai au din cand in cand cate o emisiune cu scenete la tvr1.
|
Carcotasii ruls... nu toate poantele lor sunt super, dar luata pe de-a intregul emisiunea e ok si amuzanta...
|
yeap....carcotasii rulz
|
intreb doar - exista vreo emisiune de film pe posturile romanesti ? de cand s-a desfiintat 'cinemagia' si 'pe aripile filmului'... nici macar pe irina margareta '<du-te dracului!>' nistor n-o mai vad...
|
era chestia aia cu F&TV parca dar n-am mai vazut-o de mult...
|
a iesit de muuuuuuult din program. calin georgescu n-a fost in stare sa o tina pe linia de plutire.
|
Intelege-l si tu, omu' nu e la primu' eshec. :wink:
|
Originally Posted by notorious:
am prins intr-o zi pe tvr cultural o emisiune de acest gen. nu stiu sigur cand, dar uita-te in program. aviz: prezentatoarea are voce spooky, dar nu e nistor, ci o tipa mai tinerica :-? |
e sambata pe la pranz....redactor cica ar fi viorica bucur, da e prezentata de o unatc-ista, studenta la cav, foarte antipatica, cu parul rosu...ma rog, ce zice, e in general ok(l-a facut de kko pe carmazan, odata) |
Cu toate ca am votat CC (Sisi) imi pare enorm de bine ca emisiunea MArca Inregistreaza e pe locul 2. E super mishto facuta si merita toata atentia. Pacat de orele alea ciudata la care se difuzeaza.
|
poate ca difuzeaza emisiunea la orele alea pt ca nu este chiar asa de urmarita :o
poate |
pai si normal ca nu e urmarita, pt ca e la ora aia....
poate.... |
Originally Posted by Mircius:
Correct me if i'm wrong but.................. nu cumva da reluare ziua??? :o |
:roll: m-ai prins.... dar si atunci e aiurea...
sambata (sau duminica) la 13.30... beak |
da' ce este atat de 'ciudata' ora???, doar nu vrei sa o puna la 4 dupa-masa.
1 noaptea este numai bine. |
All times are GMT +2. The time now is 05:41. |