![]() |
Originally Posted by Demona:
Da, imi aduc aminte de un vis cand urcam multe, multe, muuuulte scari si cand ajung sus ma arunc, si aterizez in patul meu. o chestie care apare in visele mele de cand ma stiu, este aruncatul de la balcon. Daca in timpul visului fac: "Hey, I'm dreaming. Stiu ce fac, ma arunc de la balcon si ma trezesc". And I do just that, si in unele cazuri merge. Mi-e frica totusi ca intr-o zi o sa ma arunc de la balcon cu aceeasi intentie, numai ca nu o sa fie un vis... You never know. :roll: |
Originally Posted by WraIth:
Ma da perversi sunt unii.Visezi sa-ti bagi pula pe tzeava de esapament? |
eu visez deseori ca zbor. ca un fel de captain planet.
iar azi noapte am visat (pe bune) ca adetu (profa mea de romana, pe careas vrea sa o fierb cu niste cannolli) imi punea 9.66 la bac la oral. am multe vise (si chiar nu glumesc) despre profesorii mei. cele mai bune, insa, dupa cum f bine zicea wralth, le uit sau ma trezesc si nu mai pot sa adorm la loc k sa visez in continuare. |
Originally Posted by Serghei:
Da cine vorbea de bagatu ***** in tzava de esapament? :o :o |
Re: Vise
Originally Posted by Lady_Skar:
la mine exista anumite vise in care evenimentele se intampla in ordine cronologica si am foarte putine indicii ca visez....de exemplu in ultimul vis pe care mi-l amintesc, urma sa mor...si m-a impresionat super tare visul...nu mi-a venit sa cred atunci cand mi9-am dat seama ca a fost totul in imaginatia mea... e drept ca visele in filme sunt mult prea liniare...dar eu zic ca sunt totusi plauzibile.... |
Probabil ca tu ai visat deja asta. A fost cineva care sa roteasca cheia in contact in timp ce tu erai "legat" de tzeava de eshapament? ;) |
Oare ce inseamna un cosmar? Ma gandesc ca deobicei este vorba de visele din care nu te poti trezi. Si pe deasupra, in cazul meu, mai dispar/mor toti pe care ii cunosc si eu raman ratacit, bolnav si inspaimantat pe meleaguri necunoscute. Nu stiu daca e la fel si in alte cazuri, dar parca imi aduc aminte cu mai multa usurinta de un cosmar, decat de un "vis".
|
|
Vreau sa am un vis in care sa fac sex cu cineva... Exista vreaun fel in care pot aranja sa am acest vis? sau sa se intample in realitate? :D
|
Quote:
cineva? adica, o oaie te-ar multzumi? |
Originally Posted by ogto:
Cica e un vrajitor la Intercontinental,pt 100$ te ajuta si visezi toata noptea numai sex. |
...Negociabil.... :wink: |
da poti sa-ti alegi shi cu cine sa faci sex? |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
|
Ce raspunsuri dezmintite... :-?
|
Originally Posted by ogto:
va rugam explicati etimologia acestui cuvant: dezmintite. poate nesimtite? poate dez-mintzite: tot n-are logica mintzite, de la niste minciuni si dez... poate dez-mintite, mintite de la minti, adica fara minti, adica iratzionale: pai atunci tocmai, fiind la rubrica despre vise, aceste produse iratzionale ale mintzii, aceste panglici entropice ale neuronilor cum ar spune pruteanu( sau forumistul bufnila), isi au locul perfect aici...macar aici...deci, cu sperantza ca pe viitor putem abera in continuare, va multzumim pt intzelegere si cooperare. :lol: |
E un bufnilism ... :-?
|
Quote:
iar eu am visat ca urma sa o omor pe ricutza... ca sa vezi coincidenta. :D poate cineva nu uneste in vise, ricutzo... :wink: |
Pai... Dezmintite: vine de la cuvantul minte, si are prefixul negativ "dez" (ca la 'dez'ordonat)... Opusul unui om/lucru cu minte/inteligent... Nu stiu daca exista oficial in limba romana, dar se potriveste cu raspunusrile vostrea la postul meu... :-? :D
|
am avut acum cateva zile 3 vise paralele!!! :o :o :o
|
All times are GMT +2. The time now is 01:49. |