Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   CineMagia la Radio Delta rfi (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84231)

emanuel 21 Apr 2004 10:56

In sfarsit de azi, doritorii pot downloada emisiunea...
http://www.cinemagia.ro/emisiune.php...0&wnd=_default
Pentru cei care nu au prins-o in direct, sau pentru cei care vor sa o aiba la colectie...

Numai bine!

Emanuel

WraIth 21 Apr 2004 15:52

Deja am inceput sa downloadez.................hope sa ma tina netu :P

BeNnY 09 May 2004 11:42

Astept emisiunea de azi...

emanuel 21 May 2004 07:58

In cadrul emisunii 93.5% Timp Liber de duminica 23 Mai 2004 (mai exact de la ora 13,00 in cadrul rubricii CineMagia), invitat va fi regizorul acestui film, Dinu Tanase, alaturi - poate - de Mihai Calin sau Andreea Bibiri, doi dintre interpretii principali ai filmului (impresarul lor nu a confirmat pana la aceasta ora nimic).

cineva 21 May 2004 14:53

Loooooooooool. Mai Guru Emanuel... Regizorul carui film? Dinu Tanase... O fi de la Damen Tango care este? Este!

Cristi

emanuel 21 May 2004 15:41

Originally Posted by cineva:

Loooooooooool. Mai Guru Emanuel... Regizorul carui film? Dinu Tanase... O fi de la Damen Tango care este? Este!

Cristi

Ai dreptate, Dinu Tanase, regizorul filmului Damen Tango, care este, va fi la noi in emisiune invitat...

Asa-i mai colega cu comunicatele astea... cand iei franturi, se pierd pe drum informatii... :D
Ne vedem duminica la emisiune dl. Cristi Dumitrescu, care este...

snatchro 21 May 2004 16:07

Am reusit si eu in sfarsit sa ascult o editie a emisiunii pe DeltaRFI duminica trecuta si mi se pare draguta... da' ce mi-a placut la nebunie: Ca Emanuel e mereu vesel. Si mereu zambaret. 8)

emanuel 21 May 2004 16:24

:lol:

cineva 11 Jun 2004 08:40

Duminica 13 Iunie - Ultima editie Cinemagia!

Nu sariti asa! :D E ultima editie din acest "sezon". Luam si noi o binemeritata vacanta, dar ne intoarcem. Cand exact nu stiu, cel mai probabil - peste o luna. Va multumim pentru intelegere si pentru ca sunteti alaturi de noi in fiecare duminica de la ora 13. Hehehe... Ramaneti pe cinemagia.ro si pe DeltaRFI. O vacanta placuta va urez!

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

Gaandalf 11 Jun 2004 13:30

Constantza nu prinde postul asta nu ?

emanuel 11 Jun 2004 13:42

Nu.
Doar Bucurestiul si Iasul. Deocamdata.

Cristi ai legatura... pe unde va ma "intindeti" in viitor?... :)

cineva 11 Jun 2004 20:07

Multumesc Emanuel, am preluat legatura!

Radio Delta RFI se prinde la Bucuresti si la Iasi si - in curand - la Craiova. Of course, sa nu uitam de net, unde se prinde "pretutindeni". Unde mai pui ca exista si emisiunile inregistrate in sectiunea "Emisiuni Radio / TV".

Doi la mana, Delta RFI este la mare, in alt format (comercial) la Neptun, Jupiter, Mangalia, Olimp si Saturn.

Deocamdata cam atat. Va urez vacanta placuta!

Sm�agol-Gollum 11 Jun 2004 21:39

deci eu care sunt din jud botosani nu o sa prind?

emanuel 24 Aug 2004 11:50

Pentru ca deja subiectul se dusese pe undeva pe pagina 5 si multi useri nu stiu inca de aceasta emisiune, am hotarat sa-l dezgrop si sa-l fac sticky.

Deci in fiecare duminica de la ora 13,00 la 14,00 CineMagia la Radio Delta rfi, si in curand o surpriza de proportii!
Nu spun mai multe, fiti pe faza cand se va intampla evenimentul...

raptor 24 Aug 2004 13:39

:D Am scos si eu de pe site emisiunile dar sincer sa fiu doar una am ascultat-o de la cap la coada(cea de dinaintea Tiff-ului),pentru ca eu nu ascult radio in general, si ar fi un pic culmea sa-l ascult la calculator :D .Oricum editia respectiva a fost grozava,si 45 minute sau cit a durat nu m-am scos de la pc...muzica si ea e buna...poate daca postul ar intra si la noi in cluj as asculta mai virtos...
Concluzia:din prima ascultare:peste asteptari (*) (*) (*) (*)

cineva 24 Aug 2004 13:49

Multumim de aprecieri!

Suntem absolut incantati sa vedem ca emisiunea incepe sa aiba succes. Noi ne straduim cat putem.

In ceea ce priveste Delta Rfi Cluj, ideea a existat si exista in continuare. Din cate stiu eu, anul care vine va hotari daca va fi sau nu pusa in aplicare. Pana atunci, download placut! :D

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

Gaandalf 24 Aug 2004 13:53

Pana ajungetzi voi la Cluj ... mai degraba ajungetzi la Constantza... :lol:. Cluj is far far away ... asha k ce se aude shi cu Constntza?

Demona 25 Aug 2004 11:46

Originally Posted by emanuel:

Pentru ca deja subiectul se dusese pe undeva pe pagina 5 si multi useri nu stiu inca de aceasta emisiune, am hotarat sa-l dezgrop si sa-l fac sticky.

Deci in fiecare duminica de la ora 13,00 la 14,00 CineMagia la Radio Delta rfi, si in curand o surpriza de proportii!
Nu spun mai multe, fiti pe faza cand se va intampla evenimentul...

Hope sa ma mut shi eu pana se intampla evenimentul... :hmm: Da` lose that ideas, care le-ai "prezentat" la "mini-intalnirea" de luni de la Hanu` lu` Manucu` ;) Please... They are pretty lame...

Semaca 25 Aug 2004 12:28

Corect!!

Mai curand ceva pe profil de ex. "Emisiunea Cinemagia se transforma: din metraj scurt in metraj lung", nu suna prea bine inca dar mai poate fi brodat pe tema asta ...

cineva 25 Aug 2004 15:50

Sfaturi, sugestii, reclamatii

Uite ca mi-a venit o idee de la ceea ce ati zis mai sus. Ce ar fi daca a-ti trimite ideile parerile si sugestiile voastre pe mail. Astfel feed-back-ul realizat, am stii si noi ce si cum sa facem pentru a imbunatati emisiunea si sa o mulam pe preferintele voastre. Lucru care ar prinde bine, zic eu, in contextul dat. Un pic de interactivitate nu strica, zau asa...

Sa auzim numai de bine!

Cristi Dumitrescu
Delta RFI

PS: Incepand de luni, adresa de mail este [email protected].
Multumim pentru atentie! :D

All times are GMT +2. The time now is 09:33.