![]() |
Andreea Berecleanu
|
Originally Posted by emanuel:
incepand cu optimile va fi cate un singur meci, si atunci te astept sa votezi. Pana atunci, in turul 2 (saisprezecimi) vor fi cate 2 meciuri. |
Atunci voi vota in optimi... sper! :D
|
Originally Posted by ogto:
|
Monica...
|
Mona...
|
E vreo 8-2 pt monicutza asta dak mona lu' Gandalf e defapt monica! ;)
|
Originally Posted by emanuel:
Ma bucur ca iti place toapicul nou si sa speram ca va ajunge si asta ep culmile celor 71 de pagini cat s-a scris la cel cu bellucci vs jolie! :P |
Originally Posted by blitz43:
Iart-o ma ca e si ea nou venita de la Iesi...nu e obisnuita cu traficul de aici... :) |
Tld...mai scoate frate o panarama si bag-o si pe Oana...
|
Originally Posted by Danny:
|
monica
|
In primul meci castiga destul de lejer monica, acum meciul 2:
Letitia Maria Zaharia vs Oana Stern-Cuzino Sa vedem cum decurge si meciul acesta... |
Bai fratilor am vazut-o pe Mona voastra in realitate si arata asa de nashpa ca v-as ruga sa treceti la urmatorul meci, please!! La tv e tencuita bine de-aia va luptati voi asa ca in Champions League, cat despre Berecleanu (fosta, ex amanta lui Tuca din tineretile sale) :lol: :lol: .....fani A 1 sa o voteze :lol: :lol: :lol:
|
O votez pe Letitia cea dolofana ca se uita cateodata mai ciss si creste audienta. Si Oana promite (Irina Loggin in tinerete) dureri de cap.....
|
Oana evident. Urata aialalta habar n-am cine e
|
Si eu tot pe Oana 69 merg... :wink:
|
Oana Stern-Cuzino :o :lol:
|
3-1 pt oana... Si letitia e STIRISTA la antena... Apare pe la ora 10 seara inainte de nenea gheorghitza :roll:
|
Letitia, ca arata mai bine.
|
All times are GMT +2. The time now is 15:39. |