![]() |
Re: CINEDEX
Originally Posted by BeNnY:
|
Am vazut ca va tot certati pe aici legat de definitia zoom-ului.Dupa parerea mea,zoom-ul se folosesete pt.a arata ceva,pt.a scoate in evidenta ceva,pt.a soca uneori.Exista zoom de apropiere sau de departare.Este o miscare nerecomandata a fi folosita de multe ori pt.ca oboseste ochiul si-l inebuneste(daca nu e facuta cum trebuie),sau daca este facuta e bine sa fie cu trav.Un travl.cu deschidere de zoom este folosit pt.scenele generale,eventual cu o panormare stanga/dreapta.
Dar sa revin la zoom.Este o miscare simpla,practic strange/deschide cadrul fara a se misca absolut deloc aparatul de filmat.Poate fi inlocuit cu un trav.,pt a da senzatia de veridicitate.Cele mai multe zoom-uri,cel putin in Romania sunt prost facute.Pt.a face un zoom trebuie sa existe o explicatie,nu se poate face gratuit,ca asa mi s-a sculat mie sa fac ca e frumos asa.Fiecare miscare a camerei trebuie sa aiba o logica si o argumentatie daca vrei sa faci ceva profesional. |
Daca tot apare in revista Cinemagia termenul "spin-off" atunci puneti-l si in Cinedex pentru ca unii nu sti(a)u ce inseamna (ca mine).
|
Okie dokie
|
Sa imi spuna shi mie ce naiba e ala INDIE. Ca nu e film indian. Il intalnesc des pentru shtiri shi stau ca mula, ca nu shtiu ce e. Am auzit nishte explicatzii, da` nu era persoana sigura ce e aia. Shi la DEX nu e... Thank you...
|
INDIE = film independent! :happy:
|
stiti cumva cand va avea loc premiera filmului "Milionari de weekend" regia Catalin Saizescu (s-ar parea ca nu pe 17 sept)
|
Sunt probleme intre regizor si producator si s-ar parea ca l-au mai amanat putin.
Data premierei exacte nu se stie inca... |
Iep, Min is right
indie=describes music or films made by small companies which are not owned by larger companies |
ANTOLOGIE= un film segmentat in mai multe "bucati", mini povesti legate cumva intre ele. Singurele antologii pe care mi le amintesc si pe care le-am vazut: Tales From The Darkside si Creepshow.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:43. |