Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Vreau sa stiu (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=225)
-   -   CINEDEX (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84184)

Gaandalf 01 Apr 2004 11:27

Re: CINEDEX

Originally Posted by BeNnY:

Originally Posted by Cinemagia:

zoom= Este practica rapida de a apropia sau departa aparatul de filmat

Din definitie asta rezulta, ca se misca aparatul de filmat!

Dk o iei asha Benny normal k aparatul se mishca pentru ca gravitatea il trage pe pamanat shi asta se mishca continuu deci aparatul se mishca ... Numai Lentilele se mishca shi creaza efectul de zoom IN kre arata imaginea mult mai clara shi mai imbunatatzita...

patraulea 28 Apr 2004 15:19

Am vazut ca va tot certati pe aici legat de definitia zoom-ului.Dupa parerea mea,zoom-ul se folosesete pt.a arata ceva,pt.a scoate in evidenta ceva,pt.a soca uneori.Exista zoom de apropiere sau de departare.Este o miscare nerecomandata a fi folosita de multe ori pt.ca oboseste ochiul si-l inebuneste(daca nu e facuta cum trebuie),sau daca este facuta e bine sa fie cu trav.Un travl.cu deschidere de zoom este folosit pt.scenele generale,eventual cu o panormare stanga/dreapta.
Dar sa revin la zoom.Este o miscare simpla,practic strange/deschide cadrul fara a se misca absolut deloc aparatul de filmat.Poate fi inlocuit cu un trav.,pt a da senzatia de veridicitate.Cele mai multe zoom-uri,cel putin in Romania sunt prost facute.Pt.a face un zoom trebuie sa existe o explicatie,nu se poate face gratuit,ca asa mi s-a sculat mie sa fac ca e frumos asa.Fiecare miscare a camerei trebuie sa aiba o logica si o argumentatie daca vrei sa faci ceva profesional.

BeNnY 06 Aug 2004 18:12

Daca tot apare in revista Cinemagia termenul "spin-off" atunci puneti-l si in Cinedex pentru ca unii nu sti(a)u ce inseamna (ca mine).

emanuel 06 Aug 2004 18:20

Okie dokie

Demona 14 Sep 2004 11:40

Sa imi spuna shi mie ce naiba e ala INDIE. Ca nu e film indian. Il intalnesc des pentru shtiri shi stau ca mula, ca nu shtiu ce e. Am auzit nishte explicatzii, da` nu era persoana sigura ce e aia. Shi la DEX nu e... Thank you...

MinRep 14 Sep 2004 11:45

INDIE = film independent! :happy:

isteata 16 Sep 2004 17:42

stiti cumva cand va avea loc premiera filmului "Milionari de weekend" regia Catalin Saizescu (s-ar parea ca nu pe 17 sept)

emanuel 16 Sep 2004 17:58

Sunt probleme intre regizor si producator si s-ar parea ca l-au mai amanat putin.
Data premierei exacte nu se stie inca...

ArsDeViu 16 Sep 2004 19:03

Iep, Min is right

indie=describes music or films made by small companies which are not owned by larger companies

ArsDeViu 16 Sep 2004 19:19

ANTOLOGIE= un film segmentat in mai multe "bucati", mini povesti legate cumva intre ele. Singurele antologii pe care mi le amintesc si pe care le-am vazut: Tales From The Darkside si Creepshow.

All times are GMT +2. The time now is 21:43.