Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Chat da/nu (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84165)

WraIth 28 Mar 2004 09:48

Originally Posted by ogto:

Un Chat official e prea mult...

de ce sa fie asa???Cine vrea sa stea pe chat sta shi cine vrea sa scrie la topicuri scrie.Nu cred ca ar putea inlocui forumul.parerea mea :wink:

Ilila 28 Mar 2004 10:43

Desi am votat "Da"... eu, daca ar exista un chat cinemagia, nu cred ca as intra pe el (hai, o singura data, sa va salut).

Demona 29 Mar 2004 06:32

Originally Posted by Ilila:

Desi am votat "Da"... eu, daca ar exista un chat cinemagia, nu cred ca as intra pe el (hai, o singura data, sa va salut).

Deci, ce rezulta de aici? Ca mai bine intrebatzi catzi intra pe chat shi apoi bagatzi unul daca merita!

IceyU 29 Mar 2004 10:05

Originally Posted by Demona:

Deci, ce rezulta de aici? Ca mai bine intrebatzi catzi intra pe chat shi apoi bagatzi unul daca merita!

Pai si io ce intreb aici !!!! :evil: , oricum cred ca discuti asta o sa mai tina cam 2-3 saptamani (ca vine pastele)

jona 31 Mar 2004 08:00

aici trebuie sa te gandesti ce ve vorbeste cu adevarat pe forum.
*daca se baga chat, ar disparea toate discutiile de genul "discutie pe baza cuvantului 'a afuta' " :D :lol: :P
*daca se baga chat, probabil nu se va mai vorbii asa mult pe forum, discutiile se vor rezuma strict la filme.

io zic ca merita.

Dan Gerose 31 Mar 2004 09:15

Fara chat !

Eu NU vreau chat. Abia am timp sa scriu pe forum. Exista destule posibilitati de chat-uit !

Gaandalf 01 Apr 2004 11:39

sa fie, sa fie da' vad k nimeni nu face nimik : "vorba multa, saracia omului..." :evil:

TLD 01 Apr 2004 12:27

Ehh si nici nu stiu cat de curand va fi lansat acest chat/ dak va fi lansat caci iceyu e cam ocupat din ce am inteles eu acuma cu alt proiect! TOP SECRET! :lol:

IceyU 01 Apr 2004 22:20

mah , ia taci tu din gura :P
oricum , vad ca e 14 -8 pt chat , deci cred ca o sa ma apuc de el.

Pt, cei interesati :
  • Va fi in Flash
    Voi incerca sa integrez chatul in forum (se vor folosi userele voastre de pe forum)
    NU se va instala
    Va avea loguri , pt. ultimile X randuri sau ceva de genu (inca nu m-am hotarat)
    Va fi in stilul cinemagia
    Va fi o singura camera de chat (pt conservarea forumlui ca sa va luati la cearta si sa postati si pe forum :P)
    Vor fi si mesaje private (nu cred ca va aparea fereastra speciala pt. ele ,inca mai storcesc creierii pt asta.)
    Va fi mic, asta depinde de design , dak il fac simplu (ceea ce nu cred) sau cu stilul cinemagia (foarte , mega , extra probabil)

Cam asta e ideea principala cu chatul cinemagia, si oricum dupa cum a spus si tld am o mica alta chestie care sa zicem ca are prioritate si voi lasa chat-ul putin mai in timpul liber care va ramane.

Bogie 01 Apr 2004 22:32

Quote:

php este un html cu multe inbunatatiri

:o Chiar asa?

IceyU 01 Apr 2004 22:42

Originally Posted by bogie:

Quote:

mda, daca am inteles eu bine mesajul ar fi asta :
dak ai citi si ce scrie in paranteze ai intelege ideea, oricum asa se intampla cand vrei sa faci posturi , mai scrii si mesaje de 2 cuvinte prin care incerci sa enervezi oameni care vor sa faca ceva pentru forumul asta.

daca nu atunci mesajul ar fi asta :
DA

BeNnY 01 Apr 2004 22:59

bogie el n-a spus la propriu...

Oricum... E bine ca e in flash, asa macar nu se incarca de fiecare data... se incarca o data si gata!

Spor la treaba!

Bogie 01 Apr 2004 23:20

Originally Posted by IceyU:

Quote:

mda, daca am inteles eu bine mesajul ar fi asta :
dak ai citi si ce scrie in paranteze ai intelege ideea, oricum asa se intampla cand vrei sa faci posturi , mai scrii si mesaje de 2 cuvinte prin care incerci sa enervezi oameni care vor sa faca ceva pentru forumul asta.

daca nu atunci mesajul ar fi asta :
DA

Eu nu incerc sa te enervez pe tine, nu prea scriu mesaje de 2 cuvinte doar ca sa-mi creasca numarul lor, pur si simplu mi-am exprimat uimirea. Tu ai spus ceva care m-a uimit, mai ales ca din ce ai postat pe aici reiese ca ai cunostinte in domeniu.
PHP NU este HTML, cat o fi el de imbunatatit. Mai degraba il asemanai cu C sau Perl.

www.w3schools.org

IceyU 01 Apr 2004 23:30

mda, atunci se aplica mesajul al doilea si nu-l puteam asemana cu c# sau perl pt. ca era o explicatie simpla, scurta , la obiect pt crydead care pur si simplu , ca si mine acu ceva timp nu stia ce e aia php , si vroia sa stie si el pt. cultura lui generala ce e aia php si flash. Oricum, se aplica al doilea mesaj cu DA.

Bogie 01 Apr 2004 23:36

Ok, s-o lasam moarta.

IceyU 01 Apr 2004 23:41

cred ca asta e motivul pt. care unii vor chat , sa nu mai apara discutiile astea pe forum , oricum emanuel e sus si ne privetse asa ca din partea mea poata sa stearga mesajele astea.

ogto 04 Apr 2004 06:30

Quote:

LOL! Ce tare faza... Parca sunt la "The Cat In The Hat" si boogie pune intrebarile evidente si idioate la emisiunea de cooking. :D

JeT 20 Apr 2004 03:35

Re: Chat da/nu

Originally Posted by IceyU:

Ma gandii sa initiez un pool sa vad sigur cati vor si cati nu vor.Astept sa vad cam cum iese treaba pe ici si dupa aia ma apuc de treaba :D (sau nu :( )

:o :lol: :love:

All times are GMT +2. The time now is 09:10.