![]() |
Originally Posted by ogto:
|
Desi am votat "Da"... eu, daca ar exista un chat cinemagia, nu cred ca as intra pe el (hai, o singura data, sa va salut).
|
Originally Posted by Ilila:
Deci, ce rezulta de aici? Ca mai bine intrebatzi catzi intra pe chat shi apoi bagatzi unul daca merita! |
Originally Posted by Demona:
Pai si io ce intreb aici !!!! :evil: , oricum cred ca discuti asta o sa mai tina cam 2-3 saptamani (ca vine pastele) |
aici trebuie sa te gandesti ce ve vorbeste cu adevarat pe forum.
*daca se baga chat, ar disparea toate discutiile de genul "discutie pe baza cuvantului 'a afuta' " :D :lol: :P *daca se baga chat, probabil nu se va mai vorbii asa mult pe forum, discutiile se vor rezuma strict la filme. io zic ca merita. |
Fara chat !
Eu NU vreau chat. Abia am timp sa scriu pe forum. Exista destule posibilitati de chat-uit !
|
sa fie, sa fie da' vad k nimeni nu face nimik : "vorba multa, saracia omului..." :evil:
|
Ehh si nici nu stiu cat de curand va fi lansat acest chat/ dak va fi lansat caci iceyu e cam ocupat din ce am inteles eu acuma cu alt proiect! TOP SECRET! :lol:
|
mah , ia taci tu din gura :P
oricum , vad ca e 14 -8 pt chat , deci cred ca o sa ma apuc de el. Pt, cei interesati :
|
Quote:
|
Originally Posted by bogie:
mda, daca am inteles eu bine mesajul ar fi asta : dak ai citi si ce scrie in paranteze ai intelege ideea, oricum asa se intampla cand vrei sa faci posturi , mai scrii si mesaje de 2 cuvinte prin care incerci sa enervezi oameni care vor sa faca ceva pentru forumul asta. daca nu atunci mesajul ar fi asta : DA |
bogie el n-a spus la propriu...
Oricum... E bine ca e in flash, asa macar nu se incarca de fiecare data... se incarca o data si gata! Spor la treaba! |
Originally Posted by IceyU:
Eu nu incerc sa te enervez pe tine, nu prea scriu mesaje de 2 cuvinte doar ca sa-mi creasca numarul lor, pur si simplu mi-am exprimat uimirea. Tu ai spus ceva care m-a uimit, mai ales ca din ce ai postat pe aici reiese ca ai cunostinte in domeniu. PHP NU este HTML, cat o fi el de imbunatatit. Mai degraba il asemanai cu C sau Perl. www.w3schools.org |
mda, atunci se aplica mesajul al doilea si nu-l puteam asemana cu c# sau perl pt. ca era o explicatie simpla, scurta , la obiect pt crydead care pur si simplu , ca si mine acu ceva timp nu stia ce e aia php , si vroia sa stie si el pt. cultura lui generala ce e aia php si flash. Oricum, se aplica al doilea mesaj cu DA.
|
Ok, s-o lasam moarta.
|
cred ca asta e motivul pt. care unii vor chat , sa nu mai apara discutiile astea pe forum , oricum emanuel e sus si ne privetse asa ca din partea mea poata sa stearga mesajele astea.
|
Originally Posted by bogie:
LOL! Ce tare faza... Parca sunt la "The Cat In The Hat" si boogie pune intrebarile evidente si idioate la emisiunea de cooking. :D |
Re: Chat da/nu
Originally Posted by IceyU:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:10. |