![]() |
M-au sunat nishte anonimi sa ma intrebe cat de mult ma uit la Axn shi la ce anume ma uit la AXN ... :lol: k sa faca sondaj de opinie ... le-am zis k serialele sunt de tot kakatul ... :lol:
Nici io nu sper prea multe de la PRO CINEMA... |
Au bagat ashtia in protv magazin :) o pagina intreaga cu chestii oficiale despre fenomenul PROCINEMA.Daca vreti,spuneti-mi si o pun eu maine p-aici.
|
Originally Posted by raptor:
Da, te rog :) |
Off topic. Christi, imi place semnatura ta. Fan U2?
|
Sorry a'boot the delay...Uite ce zic protevishtii:
*citat* PRO Cinema-Canalul Cinefililor. Primul post de televiziune romanesc dedicat in exclusivitate filmelor si serialelor va incepe sa emita in aprilie.Pentru detalii legate de structura programelor am discutat cu Lucia Romanciuc,director executiv PRO Cinema . -Caror telespectatori li se adreseaza emisiunile postului? In special telespectatorilor care prefera programele gen ‘cinema de televiziune’ adica i primul rand seriale,filme si programme non-fiction,dar oferta cuprinde si filme de actiune,thriller-uri,documentare si chiar programme pentru copii. -Care sunt filmele si serialele primei luni de emisie ? Filmele mai noi sau mai vechi care vor fi vizionate la PRO Cinema au in comun faptul ca au fost premiate sau cel putin nominalizate in cadrul celor mai prestigioase competitii de profil : Apollo 13 ;Pisica pe acoperisul fierbinte ;Persona ;2001 :odiseea Spatiala ;Buna dimineata, Vietnam !;Bonnie si Clyde sau Dansand cu noaptea,cu bjork in rolul principal, sunt doar cateva dintre ele.Vor fi difuzate serii noi ale unor seriale de succes,precum Clanul Soprano ;Oz,inchisoarea federala ;Viata la Casa Alba ;Spitalul de Urgenta ;Cei mai frumosi ani.,Programele de tip documentar care vor aparea in grila noastra vor fi legate de lumea ‘cinema-ului de televiziune’ ;dorim sa cream o stare de divertisment educativ pentru telespectatori. -Care va fi proportia film american/film european/filme de pe alte continente? Pentru ca grila de programe este una dinamica,nu putem calcula cu precizie proportia diferitelor tari de provenienta a filmelor.Ce putem spune cu siguranta este ca PRO Cinema va repecta procentele de productie europeana impuse de CNA. -Vor exista cicluri de filme legate de mari actor,mari regizori,de genuri de film(actiune,dragoste,aventuri etc.) ? Filmele vor fi programate dupa mai multe criterii,dintre care cele mai important este disponibilitatea telespectatorilor de a se uita la televizor la anumite ore din zi,respectiv seara,si de a viziona un anumit gen de film.Unul dintre cele mai importante segmente orare va fi dedicat unui gen mult neglijat ; filmul de arta.Vor fi difuzate si cicluri tematice-un exemplu ar fi linia de filme in regia lui Alfred Hitchcock,unele dintre ele alb-negru,adevarate raritati pe piata actuala a televiziunilor din Romania. *inchei citatul* Intelegeti ce vreti. |
Originally Posted by theo:
Off topic. Da, imi place U2, dar semnatura e de fapt din Radiohead... |
Now that sounds interesting! |
Asta vroiam sa subliniez si eu... Daca dau macar 10 filme de Hithcock am sa fiu multumit (sunt curios daca o sa achizitioneze si serialul lui, din care am vazut un singur episod - in italiana - dar m-a dat pe spate... "Twin Peaks" ar fi alta idee...)
|
Je nu pot sa nu screm din mine chestiunea:de ce un canal de televiziune intitulat asha dragutz 'pro CINEMA' se bazeaza in mare parte-dupa propriile lor spuse-pe seriale?
|
Pentru checi e din familia PRO TV... (tot nu se scot cu faza asta)
|
PORC tv voiai sa zici...?
|
Originally Posted by christi:
Ai dreptate. Era de fapt "You're an accident waiting to happen" - din "Who's Gonna Ride Your Wild Horses". |
|
????? Unde au inceput sa-l difuzeze?? Details pls :)
|
Pai nush.Eu asha am inteles ca deja il dau.Poate am inteles greshit,dar oricum in mod sigur nu prea am de unde sa stiu :(
|
nu l-am vazut nici aici, in tulcea, desi trebuia lansat pe 1 aprilie... si nici programul sau nu i l-am vazut in 'tv mania'...
|
Cine, unde sa difuzeze? Nici nu l-au lansat si ei difuzeaza nu?! :o
|
Pro Cinema
Pro Cinema nu mi se pare prea interesant, mai ales dupa ce am vazut programul.
In primul rand, cred ca i-au pus un nume gresit. Cand auzi Pro Cinema te gandesti la un canal de filme, nicidecum la unul de seriale - si filme. Vinerea 1 film , Sambata 3 filme, Duminica 3 filme. In total 7 filme pe saptamana . Foarte putin pentru un canal care se numeste Pro Cinema. Nici nu se compara cu HBO, in fine nici nu cred ca incearca. Sunt curios sa vad sigla Pro Cinema. Sper sa fie ceva gen HBO (adica transparenta). Abea astept sa apara Magic Action, Magic Box, Classic Magic, Magic X. Sigur vor fi canale bune, mai ales ca sunt pay tv. PRO CINEMA - program Luni, 19 aprilie 2004 18:00 – Film serial: Smallville , episodul 1 19:00 – Film serial: Dawson's Creek, episodul 1 20:00 – Film Serial: ER, episodul 1 21:00 – Film serial: West Wing, episodul 1 22:00 – Film serial: Sopranos, episodul 1 23:00 – Film serial: OZ, episodul 1 00:00 – Film serial: West Wing (r) 01:00 – Film serial: Sopranos (r) 02:00 – Film serial: OZ (r) 03:00 – Film serial: The Others, episodul 1 Marti, 20 aprilie 2004 15:00 – Film serial: Smallville (r) 16:00 – Film serial: West Wing (r) 17:00 – Film serial: ER (r) 18:00 – Film serial: Smallville , episodul 2 19:00 – Film serial: Dawson's Creek, episodul 2 20:00 – Film Serial: ER, episodul 2 21:00 – Film serial: West Wing, episodul 2 22:00 – Film serial: Sopranos, episodul 2 23:00 – Film serial: OZ, episodul 2 00:00 – Film serial: West Wing (r) 01:00 – Film serial: Sopranos (r) 02:00 – Film serial: OZ (r) 03:00 – Film serial: The Others, episodul 2 Miercuri, 21 aprilie 2004 Joi, 22 aprilie 2004 acelasi program cu episoadele++ Vineri, 23 aprilie 2004 15:00 – Film serial: Smallville (r) 16:00 – Film serial: West Wing (r) 17:00 – Film serial: ER (r) 18:00 – Film serial: Smallville , episodul 5 19:00 – Film serial: Dawson's Creek, episodul 5 20:00 – Film Serial: ER, episodul 5 21:00 – Film serial: West Wing, episodul 5 22:00 - (16) Film artistic: In the company of Men (Cu: Aaron Eckhart, Matt Malloy, Stacey Edward) 00:00 – Film serial: West Wing (r) 01:00 - Film artistic: In the company of Men (r) 03:00 – Film serial: The Others, episodul 5 Simbata, 24 aprilie 2004 15:00 – Film serial: Smallville (r) 16:00 – Film serial: Dawson's Creek (r) 17:00 – Film serial: ER (r) 18:00 - (AP) Film artistic: Somebody Up there Likes me (Cu: Paul Newman, Anna Maria Pier Angeli, Everett Sloane, Eileen Heckhart) 20:15 - (AP) Film artistic: 2001 – A Space Oddysey (Regie : Stanley Kubrick 22:45 - (16) Film artistic: Boogie Nights (Regia: Paul Thomas Anderson) 01:30 - (AP) Film artistic: 2001 - A Space Oddisey (r) 04:00 - (16) Film artistic: Boogie Nights (r) Duminica, 25 aprilie 2004 15:45 - (AP) Film artistic: Somebody Up there Likes me (r) 18:00 - Film artistic: The wizard of OZ (SUA, 1939) 20:00 - (AP) Film artistic: The Sacrifice (Regia: Andrei Tarkovski) 22:45 - (16) Film artistic: Criminal Law (Cu: Gary Oldman, Kevin Bacon) 01:00 - (AP) Film artistic: The Sacrifice (r) 03:30 - (16) Film artistic: Criminal Law (r) |
DTH Magic
Romania prepares DTH platform
Media Expres reports that the Bucharest-based DTH Television Group has been awarded licences to operate four TV and one radio channel on a new DTH platform. Due to launch in July, they will be distributed by Spacecom’s Amos-1 satellite and, in the case of the four TV channels, allocate 85% of their airtime to movies and the remainder to in-house productions. The first TV channel, known as Classic Magic, will air classic movies made before 1985 every two hours for 16 hours daily, while the second, named Magic X, will show five hours of adult programming daily. The third, called Magic Action, will meanwhile broadcast blockbusters for 16 hours daily, and the fourth, Magic Box, comedies and light movies. The channels will form part of a 16-channel DTH offer that will be available in three packages ranging in price from $5 (€4.10) to $12 a month. Reception equipment will cost $180 and take-up of the platform is expected to highest in rural areas where there are currently no cable services available. Broadband Tv News. |
Programul Pro Cinema va fi transmis pe acelasi satelit alaturi de ProTV, Acasa si ProTV International mai exact pe Sirius 5E. Va fi codat in format PowerVu. Utilizatorii de cablu TV nu vor fi afectati, pentru vizionarea acestui post nefiind necesara o plata suplimentara - "gen HBO" - Mediapro va cistiga de pe urma lui Pro Cinema prin difuzarea de reclame comerciale.
|
All times are GMT +2. The time now is 18:43. |