![]() |
cind vine vorba de comedii debile, nu am pretentii prea mari :D
PS chiar IMI PLAC comediile debile: le gasesc f. relaxante... why, is smth wrong with that?! :sick: |
nu...nu e nimic rau...din punctul meu de vedere insa, comediile cu Ben Stiller sunt atat de stupide incat mici macar nu ma mai pot relaxa...
|
Nici There's Something About Mary Ricutzo?
|
Nu a fost rau deloc filmul ala!
:lol: :lol: :lol: |
Duplex
da, interesant film...oricum de la mine are nota 8/10 la comedii.
E super tare la sfarsit cand se dezvaluie care era "conspiratzia". |
Bai, pe bune, shtiu o tipa care are gazda o batranica fix ca aia ... da' sta in aceeashi camera cu ea, shi e insuportabila, casa ei arata ca in anii '70, are un televizor tot de'atunci shi'l tzine aprins cate 2 ore sa nu explodeze .... :)
|
Originally Posted by Mala Portugal:
mai ales filmul asta...pur si simplu il urasc mai ales pt ca am fost foratata de evenimente sa-l vad de 2 ori... |
aoleu, ricutzoo.. dupa ce ca nu-ti placea.. sa il mai vezi si de doua ori...
mda.. nasol moment ! :lol: |
eram intr-o excursie si am dormit noaptea in autocar si asta a fost filmul care ni s-a pus seara...evident ca as fi putut sa-mi pun castile pe urechi si sa nu ma uit dar inevitabil dadeam cu ochii de televizor si pana la urma tot ma trezeam urmarind filmul.....
|
cine priveste comedii (debile cu atat mai rau!!) isi "hraneste" partea parazita a fiintei. o inteleg perfect pe ricutza. solidaritate!
|
Originally Posted by herbert:
nu sunt de acord. umorul e o parte subtila a fiintei, o CALITATE a oamenilor inteligenti! |
All times are GMT +2. The time now is 01:56. |