Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Fanatic (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=243)
-   -   Kick Ass - Middle-Earth Style ... (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84118)

WraIth 20 Mar 2004 08:29

Originally Posted by BeNnY:

Pacat ca Gandalf nu a facut mai multe spell-uri... asteptam cu nerabdare sa vad cum Gandalf rupe 20% din armata aia din ROTK de orci si ce mai erau pe acolo cu un spell smecher... sau ma rog, nu 20% dar era misto de vazut cum rupe...

Pai da.Ar fi fost super klumea dar el..nuuu.El ia sabia shi toiagu shi se bate ca un simple human :(

ogto 20 Mar 2004 09:43

Pacat ca Gandalf nu a facut mai multe spell-uri... asteptam cu nerabdare sa vad cum Gandalf rupe 20% din armata aia din ROTK de orci si ce mai erau pe acolo cu un spell smecher... sau ma rog, nu 20% dar era misto de vazut cum rupe... Iar faza cand a facut spell-ul ala in Moria mi-a placut la nebunie! Azi iau trilogia (cartea) de la ogto si o sa incerc s-o citesc :)

Eu cred ca se jena... :D I-a zis unul: "hai Gandalf, va o vraja", si Gandalf a zis: "Nu ma nu, mie jena, o sa rada aia de mine"... :P

Sm�agol-Gollum 20 Mar 2004 16:40

Originally Posted by ogto:

Pacat ca Gandalf nu a facut mai multe spell-uri... asteptam cu nerabdare sa vad cum Gandalf rupe 20% din armata aia din ROTK de orci si ce mai erau pe acolo cu un spell smecher... sau ma rog, nu 20% dar era misto de vazut cum rupe... Iar faza cand a facut spell-ul ala in Moria mi-a placut la nebunie! Azi iau trilogia (cartea) de la ogto si o sa incerc s-o citesc :)

Eu cred ca se jena... :D I-a zis unul: "hai Gandalf, va o vraja", si Gandalf a zis: "Nu ma nu, mie jena, o sa rada aia de mine"... :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jona 20 Mar 2004 18:27

elfii rule! dupa cum se pune si in film, cei mai detepti, intelepti, frumosi ( vezi Legolas :lol: ), talentati, sexi ( vezi Legolas :lol: ), mesteri in manuitul armelor ( vezi Legolas :lol: )... ce sa mai spun decat... vezi Legolas :lol:

WraIth 20 Mar 2004 18:42

Vad ca oamenii cam slabutz p'aici.......Care mai de care cu rasa lui .Oricum cine se pune cu Ugluk? :D

raptor 21 Mar 2004 14:12

Pai cam asa e...nu-i bai,dar nici haradrimi,nici 'colegi' din est nici nimic...deh,nu le place propria rasa...ce lume...

WraIth 21 Mar 2004 14:51

Totushi Easterlings au un vot :D

Gaandalf 21 Mar 2004 16:30

gandalf Rulzzz ce mai ... :lol:

Sm�agol-Gollum 21 Mar 2004 23:10

rulz, rulz.....dar.....are numai 4 puncte

BeNnY 21 Mar 2004 23:14

He still kicks ass ... cu tot cu cele 4 puncte ale lui...

Sm�agol-Gollum 21 Mar 2004 23:25

da, corect

Gaandalf 22 Mar 2004 00:23

Originally Posted by Sméagol-Gollum:

rulz, rulz.....dar.....are numai 4 puncte

Lasa k nu ma incred io in ashtia kre voteaza pe aicea... sau mai bine zis ashtia kre nu voteaza ... Gandalf Rulz shi kicks ass de nu mai shtitzi de voi ... :lol:

raptor 22 Mar 2004 10:13

Originally Posted by WraIth:

Totushi Easterlings au un vot :D

:D Al meu...

WraIth 22 Mar 2004 15:10

U like Oliphants? :D

raptor 23 Mar 2004 10:51

Nu haradrimii,wraithule,ci easterligsii...aia pe care'i vezi in TTT marsaluind in fatza Portii Negre...

WraIth 23 Mar 2004 11:14

Ah da.Sorry.Ma gandeam la altceva :D .Dar oricum do u like olyphants?

raptor 23 Mar 2004 11:22

Mi-ar folosi unul,in mod sigur... :lol: Dap,sunt destul de interesanti...

WraIth 23 Mar 2004 13:05

Originally Posted by raptor:

Mi-ar folosi unul,in mod sigur... :lol: Dap,sunt destul de interesanti...

U would have your own monster truck :D

Sm�agol-Gollum 24 Mar 2004 16:37

dar cu oamenii nu votati?

raptor 24 Mar 2004 19:42

pfuai,mah,da' noi despre ce vorbeam acilea?Nu despre lipsa acuta de voturi la 'resurse umane'?...ma rog,si despre pachiderme...

All times are GMT +2. The time now is 21:40.