![]() |
Big deal...!!! :)
|
Nu e nici o problema domnisoara,nici eu nu va recunosc.
|
[quote=Serghei]
Originally Posted by "Leonard
That was funny :)) Nestiutorii poate chiar te-ar crede. Ilila, e vorba de Alex (Malcolm McDowell) din A Clockwork Orange.[/quote:
Foarte nostim...te iei cam prea in serios... |
Mie mi s-a parut amuzant!!!
Daca ar avea cineva un avatar cu Juliette Jeanson din 2 or 3 things i know about her si ti-ar spune e de fapt ea int-o vacanta la Paris si alt user i-ar cere o intalnire nu ai rade? |
Nu as rade pentru ca 1.nu am vazut filmul si acrita nu mi-e cunoscuta2.nu e nimic de ras...ar fi chiar de plans...dar niciodata nu e pre tarziu sa vezi un film,asa ca nu stiu care-i marea scofala...poate isi programase sa vada Portocala maine,fara sa stie despre ce-i vorba 3.Eu nu rad chiar asa de usor,si ma mai si enerveaza oamenii aroganti.
|
N-ai inteles omule!
Eu nu radeam de faptul ca nu stie pe cine reprezinta avatarul ci de faptul ca m-ar crede ca eu sunt respectivul!!! |
On Topic
Originally Posted by Leonard:
Da ce Ambra Blu are 3 coaie,nu tot 31 de litere si 10 cifre stie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
>>serghei ... da, un copil te poate crede, orice ai zice! Eu am fost doar circumspecta :)
Discutia despre cit cunoaste fiecare (din domeniul cinematografiei) este binevenita. Nu am pretins niciodata ca as fi cinefila. >>leonard, multumesc pentru detalii (another brick in the wall) |
Originally Posted by Serghei:
Da' poate sint mai vascularizat penian, la asta de ce nu te gindesti? Oricum, "am o pula, si trei coaie/ fix in sutienul tau de baie". |
Originally Posted by Leonard:
Hai, nu mai fa pe modestu', ti-am zis ca te stii la filme. |
All times are GMT +2. The time now is 18:19. |