![]() |
OK, deci regula 3 ramane valabila totusi numai pt tururile 1,2 (saisprezecimi, nu si mai departe). Naomi ramane fiindca a pierdut la mica diferente de Liu
|
Mi se pare cam aiurea, dar voi suntei sefii... :D
|
deci, rasfoind prin topicul cu primul campionat, am decis ca acestea sunt pierzatoarele primului tur carora li se mai ofera o sansa:
Catherine Bell Nicole Kidman Julia Stiles Reese Witherspoon Katerine Heigl Shannyn Sossamon Kristanna Lokken Jennifer Connelly Jennifer Aniston Kate Beckinsale Shannon Elizabeth Demi Moore Naomi Watts Laetitia Casta Natalie Portman Rachel Weisz Claire Danes Denise Richards Rosario Dawson Din acestea, fiecare sa-si aleaga maxim 4 favorite (nu conteaza ordinea). In functie de voturi, primele 6(sau 8, nu m-am decis inca) vor avea locul asigurat in primul tur al acestui campionat. |
Cele 4 propuneri pentru a doua sansa: (Leonard ai omis citeva din cele care au pierdut inca din primul tur!!)
1. Renee Zellwegger (a pierdut in primul tur in favoarea Umei Thurman) 2. Jennifer Aniston 3. Kate Beckinsale 5. Kate Hudson (a pierdut in primul tur in favoarea lui Natalie Portman) Din cele propuse de tine am ales: Audrey Tautou Carrie-Anne Moss Claire Forlani Elisabeth Shue Gwyneth Paltrow Helen Hunt Jane Seymour Julia Roberts Julianne Moore Juliette Binoche Laura Linney Michelle Pfeiffer Minnie Driver Penelope Cruz Robin Wright Penn Téa Leoni Winona Ryder ... la care mai adaug si urmatoarele care nu se gasesc in lista: Marisa Tomei Neve Campbell Meg Ryan Jodie Foster |
Vreau sa apara Ricci in aceste meciuri... Macar acolo undeva... Imi sustine cineva propunerea?
|
Eu sustin propunerea!
|
Originally Posted by Ilila:
Renee a pierdut in fata Umei (care n-a ajuns in finala) si n-a adunat 5 voturi (doar 2), deci nu se pune. Kate Hudson... (idem) a adunat doar 3 voturi. deci consider doar Aniston si Beckinsale din topul tau. gaseste altele 2 |
pot sa pun doar doua?
1. Nicole Kidman 2. Naomi Watts |
din cele ramase mi le-am ales pe urmatoarele 4:
Jennifer Connelly Kate Beckinsale Natalie Portman Rachel Weisz Iar din cele propuse de tine: Aitana Sánchez-Gijón http://www.el-mundo.es/larevista/num...es/aitana1.jpg Asia Argento Audrey Tautou Carrie-Anne Moss http://bellescan.allbreast.com/img/B...-Anne_Moss.jpg Diane Keaton Elisabeth Shue Helen Hunt Helena Bonham Carter Hilary Swank Holly Hunter Julianne Moore Paz Vega Winona Ryder |
mi-am mai adus aminte vreo 2 care ar putea fi propuse: Sharon Stone si Pamela Anderson. O sa le adaug imediat in mesajul cu propuneri.
|
Originally Posted by Leonard:
|
Nu puneti femei din-astea asa de usuratice pe-aici daca pot spune asa... ca se duce tot farmecul...
|
pai nu le punem pentru tine Benny ca esti minor
|
Si TLD e minor. So what???
|
Bah voi ati innebunit! Eram si eu fericit ca s-au terminat meciurile alea...si acum incep altele???? :o :-?
|
Eu vreau:
ALICIA WITT keira knightley si cristina ricci si liv tyler din cele ramase SI ATAT. |
MUTUMESC RAPTOR!!! Ai vazut leonard? Suntem 2 care vrem ricci! She must be put in!!! PLS!!!
|
Suntem 3 ca si eu o vreau pe Ricci!
|
suntem 4 ca si eu le vreau pe Nicole Kidman si Naomi Watts :lol: :lol: :lol:
|
Leonard>> Fii de neinduplecat! :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 02:03. |