![]() |
Originally Posted by Mala Portugal:
intrebati-l pe Gandalf ce bunatate de om ati pierdut 8) |
ASTA CHIAR ESTE EXTRAORDINAR!
Dupa atatea evenimente, chiar este o veste senzationala! Prima casatorie intre doi forumisti... Asteptam si altele! :D Casa de piatra, tot ce va doriti si o viata impreuna plina de bucurii si impliniri din partea intregii echipe CineMagia!!! Speram sa ne invitati la nunta! Vom veni negresit! |
Io unu nu va cunosc, dar va urez si eu toate cele bune :D
|
Io cred k acest forum sufera o mutatzie destul de FREAKY ... asta am remarcat in ultima vreme ... :o
|
Originally Posted by Gaandalf:
Mie nu mi se pare deloc Freaky... ma bucur pentru ei! ...Si pentru toti care si-au facut prieteni aici la noi, in aceasta casa a filmului care indraznesc sa spun ca este CineMagia... Si eu mi-am facut o groaza de prieteni in acesti ani aici... si pot spune ca merita toata atentia! Sunt prieteni adevarati!... oameni adevarati, nu doar niste nume... |
Originally Posted by emanuel:
|
mai vezi tu anime Gandalfeee... :evil:
|
Quote:
mala, mai usurel, mai, cu hormonii aia. exista vreun barbat dupa care sa nu tanjesti ?... nightwane, serios, tu cati ani ai? daca nu sunt indiscret... si ca sa n-o intreb pe lady_skar, care, dupa nume, este o domnisoara, pe cale de a deveni doamna, si nu-i frumos. pari cam fraged pt miscari dintr-astea... |
ba shmekerilor....Ia sa vedem o poza cu voi doi impreuna...
Emanuel a zis ceva. (*) (*) (*) Eu e circumspect. |
Originally Posted by raptor:
shi eu!chiar asha ..hai sa va vedem shi noi impreuna.... :roll: parca erati minori amandoi ..nu?? |
Si aveti fiecare cate un carton pe care scrie citetz Nightwane si Lady_S!ca sa nu luam tzapa....hmmm...si un carton pe care scrie raptor rulez 8)
|
Originally Posted by notorious:
|
Originally Posted by emanuel:
Asa cum si folbalu sta la casa folbalului, nu? ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by crydead:
|
Quote:
Tempore brumali vir patiens, animo vernali lasciviens. In the winter man is patient, the breath of spring makes him lust. |
Originally Posted by marx:
Doctore, scoate-ma dintr-o dilema: unde o fi locuit cinemau' pana sa esiste cinemajia? :o |
Originally Posted by crydead:
|
Ma potoliti-va !
Ar trebui sa fie o lege sa nu te casatoresti pana pe la 25-30 de ani. Va luati la 18 si divortati la 20. Nu vreau sa va descurajez dar ce naiba in afara de dragoste pentru filme mai aveti ceva in comun ? |
Dragoste pt each other :)
|
Ladi, felicitari, fata, e un moment poate unic ce ti se intampla tie, da-i ca jiuliet binosh ciorba cu dragoste si are sa fie al tau pe vecie. :wink:
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
All times are GMT +2. The time now is 04:33. |