Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   F1 fans, get ready...go!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84050)

TLD 07 Mar 2004 03:19

Astia de la fx sunt atat de boii incat au scos din grila RTL-ul la mine... Oricum peste 45 de min voi fi torturat cu mikiduta al nstru! :evil: :evil: :Evil:

P.S: V-am zis ca-s fan Schumacher?!( si asta de prin '96... long time ago :roll: ) :P

TLD 07 Mar 2004 06:42

Quote:

Pos No Driver Team Time/Retired Points

1 1 Michael Schumacher Ferrari Winner 10

2 2 Rubens Barrichello Ferrari +13.6 secs 8

3 8 Fernando Alonso Renault +34.6 secs 6

4 4 Ralf Schumacher Williams-BMW +60.4 secs 5

5 3 Juan Pablo Montoya Williams-BMW +68.5 secs 4

6 9 Jenson Button BAR-Honda +70.5 secs 3

7 7 Jarno Trulli Renault +1 Lap 2

8 5 David Coulthard McLaren-Mercedes +1 Lap 1

9 10 Takuma Sato BAR-Honda +1 Lap

10 11 Giancarlo Fisichella Sauber-Petronas +1 Lap

11 15 Christian Klien Jaguar-Cosworth +2 Lap

12 16 Cristiano da Matta Toyota +2 Lap

13 17 Olivier Panis Toyota +2 Lap

14 19 Giorgio Pantano Jordan-Ford +3 Lap

Ret 12 Felipe Massa Sauber-Petronas +14 Lap

Ret 18 Nick Heidfeld Jordan-Ford +15 Lap

Ret 20 Gianmaria Bruni Minardi-Cosworth +15 Lap

Ret 14 Mark Webber Jaguar-Cosworth +29 Laps

Ret 21 Zsolt Baumgartner Minardi-Cosworth +45 Laps

Ret 6 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes +49 Laps

PoliFanAthic 07 Mar 2004 08:59

Se anunta un nou sezon...formidabil!

Pentru Ferrari :D

aditza2004 07 Mar 2004 12:38

A fost o cursa plictisitoare....m-am uitat live si daca nu eram cu inca cativa prieteni adormeam....oricum...nu s-a intamplat nimic important pe parcursul cursei...doar la inceput a fost depasirea aceea...
Mai ma uit odata si in reluare...poate e mai frumos :lol: :lol: :lol:

Leonard 07 Mar 2004 14:09

eu am dormit in cea mai mare parte a cursei (aveam tv deschis pe f1 desigur). Stiu ca m-am trezit la un moment dat, am vazut ca schumacher e pe primul loc iar raikkonen tocmai o luase pe aratura si m-am culcat la loc. Acum ma uit in reluare, da e cam plictisitor.

Ionutz55 07 Mar 2004 14:31

I HATE SCHUMI!!!!!!!!! :D
si asta de cand era la beneton si la scos pe favoritul meu de atunci HILL. si plus ca f1 e plictisitoare cand vezi unu rosu in fata si multe masini la 20 sec distanta. revenind la cursa am fost dezamagit destartul lui montoya dar asta e. SEZONUL E LUNGGGGG :wink:

aditza2004 07 Mar 2004 15:17

Nu pot sa cred ce a ajuns F1...cand era Hakkinnen era mult mai spectaculos...de cand s-a retras nu am mai vazut o cursa frumoasa...nu mai are nici un haz in felu asta....

Sper sa castige Alonso campionatul..

Ionutz55 07 Mar 2004 15:43

ar fi frumos dar totusi imposibil. pai cand era hakinen il vedeai pe el in fata iar schumi in spate. oricum era mai frumoasa privelistea de atunci decat acum :P

BeNnY 07 Mar 2004 16:02

De cand s-a retras Hakkinnen sau ma rog, cum se scrie, eu nici macar nu ma mai uit la F1 ... no fun in it...

Ionutz55 07 Mar 2004 16:07

pai daca ar fi asa de cand sa retras PROST si a murit :cry: AYRTON SENNA tot spectacolul f1 sa dus naibi. atunci era cu adevarat MARELE CIRC

BeNnY 07 Mar 2004 16:15

Nu l-am vazut niciodata pe SENNA asa ca nu pot comenta.

Ionutz55 07 Mar 2004 16:19

pacat

Ionutz55 07 Mar 2004 16:19

pacat, nu stii ce ai pierdut

PoliFanAthic 07 Mar 2004 17:46

Hakinnen a fost unul dintre cei mai lamentabili campioni mondiali care au fost. A avut o masina super si trebuia sa fii prost, sau Coulthard, ca sa nu reusesti sa castigi. Ferrari a lucrat mult ca sa ajunga la "perfectiunea" actuala. Schumacher a facut destule chestii de prost gust, dar nimeni nu poate spune ca nu este un pilot stralucit. Problema lui a fost ca niciodata nu a avut rivali, care sa aiba masini asemanatoare.
Poate ca F1 nu este cine stie ce, dar ar fi tembel sa nu-ti convina doar fiindca exista o combinatie atat de buna precum Ferrari-Schumacher, care nu are competitie. Nu ar fi normal ca Schumacher sa treaca acuma la o echipa slaba, caci asa era Ferrari cand a venit el acolo.

aditza2004 07 Mar 2004 18:44

Totusi .. spectacolul a disparut

Ionutz55 07 Mar 2004 19:58

daca montoya castiga titlul anu asta pt. mine spectacolul revine :D

MinRep 07 Mar 2004 20:57

Originally Posted by aditza2004:

Nu pot sa cred ce a ajuns F1...cand era Hakkinnen era mult mai spectaculos...de cand s-a retras nu am mai vazut o cursa frumoasa...nu mai are nici un haz in felu asta....

...spectaculos a fost cand s-au batut Schumi cu Villeneuve pentru titlu... (atunci tineam cu Villeneuve, acum tin cu Schumi)... dar si astia sunt departe de amintirile mele din frageda copilarie, cand Senna, Prost sau/si Mansel luptau pentru titlu si Schumi pentru locurile urmatoare... :cry:

Cat despre campionatul zielelor noastre... din cand in cand mai apare o cursa palpitanta, cand lui Schumi i se rupe sau cand ploua si abandoneaza o droaie de persoane si atunci spectacol (mai tineti minte - in finalul sezonului trecut - o cursa pe ploaie pe care Schumi a castigat-o, da' a tot oscilat intre locul 1 si locul 8(!)? atunci a fost palpitant, distractiv, spectaculos...)

P.S.: Sper ca Alonso sa iasa anu' asta mai bine ca Montoya. Nu as avea ceva cu ultimul, dar imi place mai mult primul.

P.P.S.: Aici vroiam sa scriu ceva de "Miki" Alexandrescu, dar m-am razgandit...

aditza2004 07 Mar 2004 21:02

Originally Posted by MinRep:

...spectaculos a fost cand s-au batut Schumi cu Villeneuve pentru titlu... (atunci tineam cu Villeneuve, acum tin cu Schumi)... dar si astia sunt departe de amintirile mele din frageda copilarie, cand Senna, Prost sau/si Mansel luptau pentru titlu si Schumi pentru locurile urmatoare... :cry:

P.P.S.: Aici vroiam sa scriu ceva de "Miki" Alexandrescu, dar m-am razgandit...

Daca tot vrei sa zici zi..nu ne deranjeaza :lol: :lol:

MinRep 07 Mar 2004 21:13

Daca tot vrei sa zici zi..nu ne deranjeaza :lol: :lol:

Parca nu aveam ce..... :lol:

Ba mi-am amintit!

La un moment dat, spre inceput, a zis ca Trulii era "sa se acrosheasca" cu Alonso... (pai, da, doar' a inceput noul sezon de carcoteala, nu?)

TLD 07 Mar 2004 21:52

Originally Posted by Ionutz55:

ar fi frumos dar totusi imposibil. pai cand era hakinen il vedeai pe el in fata iar schumi in spate. oricum era mai frumoasa privelistea de atunci decat acum :P

Nici macar asta nu mai vedeai in ultimul timp... Mai bine ca s-a retras si epava de Hakinen... apropo ce-i cu atatia finlandezi prin f1?! Inteleg italieni, spanioli, oameni cu sangele fierbinte, nebuni :P Nici chiar schumacher nu e latin, mai stii o fi avut vreun strabunic de prin romania... :lol:

P.s: comentariu la cursa: Hegemonia ferrari a revenit! :P

All times are GMT +2. The time now is 00:26.