![]() |
e pacat la un miliard sa nu pui, daca filmul e prost, sa nu pui si o zmeurica... :P
|
e pacat langa un miliard sa nu pui, daca filmul e prost si merita, si o zmeurica... :P
|
eu chiar cred ca premiul asta ar trebui castigat de Cidade de Deus...dar probabil ca nu va fi asa...
|
ricutza, poate ma lamuresti tu: nu stiu cum a putut sa-mi scape, dar nu stiu cine prezinta oscarurile anul asta.
|
Billy Crystal parca... :roll:
|
mi-ar place sa castige city of god sau master and commander, da cred ca va castiga lotr3 sau lost in translation (ambele m-au dezamagit).
|
As fi zis "Master", dar tre' sa recunosc, LORT.
|
iarasi billy crystal ?? parc-ar fi prea frumos ca sa fie adevarat. as sta de la 4 dimineata la ceremonie numai pt el... astept confirmare precisa.
|
Sunt sigur ca si anul acesta va pierde jackson premiul...asa ca merg pe mana Sofiei Coppola...desi nu am vazut filmul :lol:
|
PEEEEEETTTTEEEEERRRRR JACCCCKKKKSSSSONNNNN!
Frumos.foarte frumos.Superb chiar.O munca de 7 ani rasplatita. |
Gata lordu are 10 oscaruri si eu am zis ca ajunge la 10 sigur :lol:
|
Este unul dintre premiile pt care ma bucur ca a castigat LOTR...tot respectul pt Jackson
|
e clar ca nimeni nu-l cunosate pe jackson, amator de doi bani de filme horror maniacale. toti credeti ca opera-i de geniu se rezuma la seria LOTR. nu merita un oscar nici daca singurii regizori supravietuitori ai unui cataclism ar fi el, michael bay & mcG.
|
Acesta e unul din premiile NEMERITATE din cele date filmului LOTR! Chiar nu a meritat de nici un fel premiul asta...
|
Vad ca iti mentii punctul de vedere cu invershunare.Dar asta e.Acum nu mai poti sa faci nimic.Premiul a fost dat (pt bucuria unora shi dipretul altora) shi gata.Asa a fost sa fie.Acum sa nu shi-o ia in cap :lol:
|
sa vedem ce are sa mai faca ochelaristul asta amator de horror visceral, din cate-am priceput, cu 'king kong', cu elijah wood chipurile! merita sa ne tinem tare pe faze (eu, ca sa-i dau in cap, 'ei' ca sa cada in fund).
|
Totusi, ca regizor Peter Jackson nu e chiar atat de rau... Nu ma intelegeti gresit, ma enereaza la culme ca a castigat si nu cred ca a meritat (adica, aveam "City Of God" pe lista), dar regia nu scartaie in LOTR la fel de mult ca alte aspecte (scenariu...) Se vede asta in scenele de lupta sau de actiune... In contextul dat, nici nu imi mai pasa ca a luat asta si nu Clint Eastwood sau Fernando Meireilles. De-abia astept "King Kong", totusi... :lol:
|
Cum cu Elijah Wood? Elijah Wood in King Kong? :o
|
Ar fi kulmea :lol: :lol:
|
bai, eu asta am citit in tv mania. probabil ca o sa-l filmeze 3D, ca csa se vada o gorila (kong) si-un purice (wood). actorul asta ma enerveaza la culme! pe 'actori pe care, daca ati putea, i-ati omori' mi-am exprimat direct sentimentele.
sunt oricand deschis sa vorbesc despre precedentele 'capodopere marca jackson' - 'dead alive' si 'the frightners' (tradus parca 'stapanul fantomelor' la hbo :o :D :D ). filme care mi-au placut, pana jaxon a inceput sa fie pupat in fund. |
All times are GMT +2. The time now is 02:46. |