![]() |
S-a facut,benny.La cata cafea si la cat caca-cola am baut ca sa ma tin treaz pe azi la cursuri...ehe...ehe...Ma complic cu neonas,ca e si el aici,e vizionare in toata regula la noi in cluj...Somn usor,sau vizionare placuta placuta tuturor...Sa castige cel mai bun.
|
Nu ma culc dar la mine PC-ul e intr-o camera si TV-ul in alta... asa ca mi-e greu... plus ca vreau sa ma uit linistit la Oscar-uri stiind ca e cineva aici care scrie cine a castigat :lol: Thx raptor
|
Si eu as vrea sa ma pot uita linistit...dar a' dreku cofeina...
|
Nu pot sa cred ca LOTR a castigat TOT...stateam si ma uitam....si parca imi doream sa zica .....altceva decat LOTR .....dar....macar a castigat si Mystic River un premiu
|
Mystic River a castigat 2 premii... Unul pentru cel mai bun actor in rol secundar - Tim Robbins si unul pentru cel mai bun actor in rol principal - Sean Penn
|
Chiar...merci pt corectare...dar tot nu imi convine ce s-a intamplat...
1 Nu a castigat Brother BEar la desen animat 2 Lotr a castigat prea multe...nu merita nici jumatate din ele.. 3 Mystic river a castigat doar 2 premii :)) |
Mah Benny tu-cel-atotputernic-in-domeniul-topicuri-p-aici: :D Ma citez:
Originally Posted by raptor:
|
Cum adica cu cele mai multe raspunsuri corecte? Adica ce-i ce au "ghicit" cine va lua oscarul? Din punctul meu de vedere raspunsul e "da" dar nu stiu ce trebuie sa fac :lol:
|
Eh,mai Benny mai...asculta aici:
adica te uiti in fiecare topic,vezi pe cine a propus fiecare si cine a iesit,faci o lista cu toti cei care au votat,aduni voturile corecte,imparti la numarul de categorii in care respectivul a votat si obtii un fel de medie.Apoi faci un topic cu mediile fiecaruia insirate una sub alta in ordine descrescatoare...si gata!Asta-i tot! :lol: |
Sincer nu am cand sa fac toate astea ca trebuie sa plec. Nu vrei sa le faci tu? Asta daca ai timp
|
Ba da.Maine :D Gata mah pe ziua de azi,k am si altele de facut.Noapte buna...sau ce-o fi...
|
Ok, da-mi un MP cu ce ai nevoie de la mine daca vrei cand ai timp sa le faci :lol:
Si ai dreptate, we can call it a day |
Si inca ce mai zi...pana si cursurile s-au dus dracului...salut.
|
Cred ca pt. toata lumea a fost o zii super egzasperanta... Bine ca Oscarurile sunt o singura data pe an, ca na-s face fata. :roll: ...
|
All times are GMT +2. The time now is 02:20. |