![]() |
Sunt fanatic Seinfeld dar ti-am spus ca nu am vazut episoadele cu Joe Devola... Cat despre legatura... presupun ca exista o legatura dar nu stiu nimic sigur...
|
Originally Posted by notorious:
Te-ai gandit ca ar putea fi numai o coincidentza?mai ales ca acela este DAvola nu DEvola..give it a rest!!! |
Quote:
dupa cum stii, cei de la subtitrari fac adesea graselute, mai ales cand vine vb de nume dificile. pana si elaine a fost botezata elaine bennett !! nu ma linistesc pana nu aflu. p.s.: ma scuz pt titlul topic-ului, eronat. trebuia sa fie 'the seinfeld chronicles' - asa a sunat titlul primului episod din '89. |
Apropo de greseli de traducere in Seinfeld:in loc de Cezanne, Sauzon. :o
|
mai precis cand si unde a fost asta ?
|
Originally Posted by bogie:
Asha este Firnds - toate 10 sezoanele sunt numai comic de limbaj :lol: |
Adevarul este ca e si greu sa traduci poantele lui Seinfeld ca in romana nu prea au haz... si baietii de pe la PRO incerc si ei sa faca ce pot... de exemplu cum vi se pare ca suna gluma asta luata din Seinfeld din engleza in romana: "Cum stiu cand expira laptele? Intreaba vaca, sau ce?" ca asa ar fi traducerea... dar nu prea mai are haz
|
cui i-a placut episodul de azi cand jerry si george sunt etichetati drept gay? :P
episodul cu nazistul cu supa a fost sau o sa fie? |
Episodul de ieri a fost super! Si pe ala il mai tineam minte! E genial! :lol:
|
bai, am si eu nevoie de ajutor:
una: daca a fost sau o sa fie episodul cu nazistul cu supa a doua: cum naiba pot sa mut topic-ul asta pe 'film in general', ca sa vorbeasca si altii in afara de mine si benny! nu m-a lamurit nimeni... |
1. Nu cred c-a fost episodul ala desi eu nu am vazut 3-4 episoade de cand il da PRO TV-ul acum... insa nu cred ca a fost chiar atunci cand nu l-am vazut eu...
2. Trebuie sa-l rogi pe Daniel sau pe Emanuel sa mute topicul. Tu nu poti sa muti topicul ... |
Nu, inca n-a fost episodul cu nazi soup. :)
|
Pro Tv ul e da'bia la sezonul 4. Soup nazi e in sezonul 7.
Cel mai tare episod.Cand ma'sa lui George il prinde "satisfacandu-se" in fata unei reviste. :D In seara asta a fost ala cu silicoanele si bomboana mentolata, Junior Mint. Cam slabutze. |
Originally Posted by ArsDeViu:
|
Ati vazut episodul "Serenity Now"? Mi se pare unul dintre cele mai reusite, alaturi de "Bizzaro Jerry"(cand Elaine intra intr-un grup de prieteni ce reprezinta exact opusul grupului Jerry-George-Kramer) sau episodul cu "pig-man", omul-porc creat de armata :D (conform imaginatiei lui Kramer).
Si un dialog super reusit purtat intr-un restaurant intre Kramer, Mickey (piticul) si cele doua fete cu care iesisera (cred ca e din "Yada-yada"): Karen: (To Mickey) I like your shirt. Mickey: Oh, thank you. It's 100% cotton, and some wool. Kramer: Well, you too seem to have the same taste. Julie: Well I like it, too. Kramer: Well I have the same shirt. Mickey: Yeah, well I'm wearin' it. Julie: I like your shirt too. Karen: Oh, so do I. Kramer: Oh. (Waiter approaches table) Waiter: Anything to drink? Some wine, perhaps. Mickey: I like Merlot. Karen: I love Merlot. Julie: I'm crazy about Merlot. Kramer: I live for Merlot. Waiter: We're out of Merlot. :D |
marog, ce altceva pot spuen decat ca cele doua episoade de care-ai amintit tu sunt bestiale (=super/trasnet) si ca dialogul e la fel.
multumesc pt lamuriri. chiar acum il intreb pe emanuel. |
A pigman, Jerry. HALF MAN, HALF PIG
No soup for you.NEXT! Heloooooooooo! Talk to meeeeeeee! TWIIIIIIIIIX What's a bubble boy? It's a boy that lives in a bubble. :D :D :D |
Citat din Seinfeld:
"-Where do you get your material? (il intraba unul pe Jerry) -A voice in my head tells me... It speaks in German... So i need a translator..." |
Originally Posted by ogto:
asta a fost shi mai tare : Katya (the gymnast): "In my country, they speak of a man so virile, so potent, that to spend a night with such a man is to enter a world of such sensual delights most women dare not dream of. This man is known as the "Comedian". You may tell jokes, Mr. Jerry Seinfeld, but you are no Comedian." shi faza cu GAY PEOPLE : "not there's anything wrong with it ..." :lol: |
Lol... Frumos. Dar al meu e mai bun! BWahahahah :P . Keep it comin...
|
All times are GMT +2. The time now is 05:02. |