![]() |
Originally Posted by BeNnY:
|
la multiplex iti cer buletinul daca li se pare lor ca nu arati de 14 ani...stiu asta sigur pt ca a fost un scandal acum o saptamana exact in fata mea, cu un grup de copii care vroiau sa mearga la nu mai stu ce film si nu aveau peste 14 ani...si nu le-a dat bilete... dar e mult mai simplu sa mergi cu cineva mai mare.... bine, poti incerca sa mergi si la alte cinematografe dar nu cred ca merita.... |
Mie mi s-a spus ca arat de 14 ani asa ca o sa incerc sa vad ce iese :roll:
|
Am fost si am vazut filmul cu inca 2 prieteni de aceeasi varsta... si vreau sa spun ca nici macar nu ne-a intrebat daca avem 14 ani :lol: Asa ca am scapat foarte usor la partea asta. Am aflat insa cu stupoare cand am ajuns la "snack bar" ca nu am destui bani pentru a cumpara ce vrem... In fine... am intrat la film, inceputu ne-a cam lasat cu gura cascata...
Filmul ca un "overview" a fost foarte misto...! Faza cand ii omoara pe Cei 88 de nebuni sau asa ceva.. armata lui Lucy Liu a fost super :D Tarantino mi se pare ca a incercat sa reinventeze genul ala de film chinezesc.... Deci a fost pe masura asteptarilor mele insa mi s-a parut cam scurt... :) A meritat sa merg la film :wink: Merita (*) (*) (*) (*) (*) |
Bravo
Bravo, BeNny ! Ai vazut ca se poate ! :lol:
|
Mai BeNny, nu mai posta shi anumalutzele astea cu fiecare mesaj al tau. Incarci pagina si, pe de-asupra, nu sunt deloc gratzioase 8)
|
da semeni un pic. no offence! |
lol :lol: :D How would you know?
|
pai.... dupa avatar! :lol: |
Nu cred ca are vreo legatura subiectul cu titlul sau..dar..in fine ...bv benny
DAr am o intrebare:LA MAtrix 2 ai fost la MAll?Daca da te-au intrebat ceva? |
La Matrix: Reloaded am fost si nu m-a intrebat nimeni nimic... :lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 17:33. |