![]() |
Originally Posted by marcu:
Poate ai uitat de "Far and Away"! Sau "Cocktail", ca speram sa uit si eu de el! Ca sa nu mai zicem ca nu poti spune ca dadea pe-afara de talent actoricesc in "Misiune imposibila"! |
Originally Posted by Ilila:
Lisa - "The Opposite of Sex" Ethan Hawke - "Training Day", "Marile sperante" Christopher Plummer - "The Insider", "Sound of Music", "Hanover Street" |
Originally Posted by emanuel:
Aparea Christopher Plummer in "Pasarea spin"?! Unde? |
Originally Posted by Poison:
Check this out: Pasarea spin |
[quote="Ilila"][color=orange]Va propun grupa a 3-a:
1. www.stu-man.com/archives/russo.jpg]Rene Russo[/url] 2. www.omelete.com.br/imagens/cinema/news/batman_superman/bale.jpg]Christian Bale[/url] 3. Whoopi Goldberg ... Rene - Armele mortale 3 si 4, "Ransom", "Big Trouble" Christian Bale - Imperiul soarelui, "Velvet Goldmine" :love: :love: :love: Whoopi Goldberg: "Color Purple", "Ghost" |
Originally Posted by emanuel:
Eh, e clar ca nu el era memorabil acolo! Cel putin pentru mine! ;) |
Christopher Walken - "Vanatorul de cerbi"!!!!, apoi "True Romance", "Last Man Standing" Redford: ""Cacealmaua", "Butch Cassidy si Sundance Kid", "Brubaker", "The Horse Whisperer"... mai sunt da' nu-mi vin acum in minte! Kate Hudson... din pacate nu are decat un singur rol bun, si, dupa prestatiile ei ulterioare, e clar ca nu a fost meritul ei. "Almost Famous". Si i-au mai dat si Oscar pentru el, unicul...! :hmm: |
welcome back Poison...missed you! :)
|
Multumesc, ricutza! Nu prea mai recunosc nici subiecte nici persoane... :shock:
|
ba da, chiar eu mi-l amintesc desi am vazut serialul acum vreo 10 ani. Era un mare preot, sau papa sau ceva de genul asta. era indrumatorul spiritual al lu chamberlain. |
Mi-au placut in: 1. Catch Me If You Can, Last Man Standing 2. Up Close & Personal, Indecent Proposal, The Sting 3. Almost Famous, How To Lose A Guy In 10 Days |
1. Pulp Fiction as spune...
2. The Sting sau Butch Cassidy and Sundance Kid. 3. Almost Famous, CLAR! |
|
Dennis Quaid si Gwyneth Palthrow nu mi se pare ca au avut cine stie ce roluri remarcabile(hai Gwyneth in "Talented Mr. Rilpey")
In schimb, Jack Nicholson....un film extraordinar, un rol extraordinar : A Few Good Men aka "Oameni de onoare" |
Dennis Quaid nu m-a impresionat decat relativ putin in The Rookie, dar n-am vazut inca The Day After Tomorrow, asa ca poate am o supriza placuta :) .
De Gwyneth mi-a placut in maj filmelor, mai ales in Great Expectations, Sliding Doors si The Talented Mr Ripley. Jack Nicholson: the best! Super in : The Postman Always Rings Twice & As Good As It Gets. |
Originally Posted by Pinky:
Jack este cel mai tare - inegalabil. Mi-a placut mult ultimul lui rolul din Something's Gotta Give! |
Dennis Quaid: "Any Given Sunday" (tot acolo, oricum...)
Gwyneth Paltrow: "The Talented Mr. Ripley" vs. "Shakespeare In Love" Jack Nicholson: personal, imi place la fel de mult in fiecare film al sau. E cel mai tare. Dar daca trebuie sa aleg, "The Shining", ce naiba! |
Dennis Quaid nu-mi pare un actor care sa faca roluri neaparat exceptionale. Dar daca e sa aleg unul, am sa spun Something To Talk About. Trebuie sa recunosc insa ca n-am vazut Great Balls of Fire. Ma astept ca acolo sa faca un rol destul de bun ca Jerry Lee Lewis. Gwyneth Paltrow mi-a placut mult in Shakespeare in Love si in A perfect Murder. Si in Sliding Doors face un rol interesant. La Jack Nicholson lista e foarte lunga. Dar in topul personal se afla clar As Good As It Gets. |
pe Lisa chiar daca am mai vazut-o in alte filme, eu nu o cred decat in rol de Pheobe. Ethan Hawke are roluri interesante. Mi-a placut in Great Expectations destul de mult, si in seria Before Sunrise/ Sunset. M-a surprins oricum si in Taking Lives. Christopher Plummer mi-a placut si mie in Sunetul Muzicii, dar recunosc ca nu am vazut exceptional de multe filme cu el. |
1. Born on the 4th of July 2. Dirty Dancing 3. Vorba lui Jim (TV)
1. Lethal Weapon 2. American Psycho 3. Sister Act |
All times are GMT +2. The time now is 21:53. |