![]() |
Originally Posted by marx:
toleranta shi civilizatie ...ce cuvinte mari !daca nu mai tii minte oare cine nu s-a purtat civilizat pe aici?...hmmm ...cred ca tu .shi tot nu ti-ai adus aminte de Socrate ?mai cauta ....poate itzi "aminteshti"!!shi ca-i cu topicul asta ?suferi de mania persecutiei ?daca da uite cateva sfaturi folositoare 1 joca-te pe calea ferata (f.recomandat) 2 ca sa te mai linishteti ia nishte diazempam (minum 50 de pastile) 3 nu te mai da mare filosof ...oamenii cu adevarat culti nu se straduiesc sa epateze ,ok? 4 Du-te shi te cauta !(din nou f. recomandat) shi nu te mai da in spectacol pe aici ..ah... shtii ce spun psihologii despre oamenii aroganti ?ca este modul lor de a -shi camufla complexe de inferioritate sau alte lipsuri Iar crede-ma NIMENI NU-TI DA O PREA MARE IMPORATANTA!(aici cat shi in viata de zi cu zi ..ca alfel nu ai fi asha)cam atat ..PA! shi daca nu te-ai prins ASTA E UN FORUM DESPRE FILME!!! |
Originally Posted by Danica:
domnu-le marx, nu pune botu' la asemenea vorbe. eu iti voi dedica un film cu viata ta, un biopic, as they say, ca sa vada toti forumistii cita importanta iti arat. deci eu imi repet pozitia pro-marx. |
Prin bunavointa Cinamagia, este loc pentru toti pe forum si in definitiv, forumul suntem noi. Va mai amintiti ca au existat in trecut astfel de dispute si s-a dovedit in final ca persoanele in cauza sunt nu numai agreabile, dar fac sarea si piperul forumului. E loc si pentru cei ca Gaandalf, fara de care am avea mai putin de citit si pentru marx, fara de care forumul s-ar stinge de plictiseala.
|
Habar n-am despre ce vorbiti. Pa
|
de acord cu ultimii doi...
si in paranteza fie spus: (forumul cinemagia doar cu cei din clubul LOTR-ist ne-ar plictisi de moarte, pe noi, voyeristii!! fara suparare baieti, dar discutiile dintre voi sunt cam de fast food.. nu ma mira f tare, de altfel, ca intalnirile voastre se desfasoara pe la spring time... ) |
ultimii doi, theo si ambra
|
marx a zis:
Apoi, nu ma intereseaza ce gandesc despre mine nici 700 de oameni daramite 7. Sapte mai treaca-mearga, dar ca nu te intereseaza nici 700 asta e f. grav si cred ca e o boala. Mizantropism sau agorafobie. Du-te la terapie ! |
Originally Posted by ddoro:
De acord ca doar subiectele legate de LOTR ar plictisi forumul... De aceea sunt o groaza de alte subiecte care capteaza atentia userilor si se scrie zilnic la ele. NU SUNT DE ACORD cu ce ai spus legat de "intalnirile noastre de fast-food" cum le numesti tu. Prin simplul fapt ca m-am intalnit cu cativa dintre forumisti si am gasit un loc unde sa stam linistiti si sa discutam pe teme cinematografice, asta nu ne face maniaci LOTR sau altceva. Eu unul nu ma declar un asa fan infocat LOTR. Pentru mine a fost un film deosbit, dar atat. Departe de mine sa-mi creez o religie din asta. Fratele meu in schimb recita toata ziua citate din film. Am ajuns deja sa ma enervez cand mai aud ceva de LOTR. Deci te rog nu ne baga pe toti in aceeasi oala... si te invit data viitoare (intre 26 si 28 feb.) la urmatoarea intalnire a cinemagistilor... de data asta propune te rog tu un loc unde sa stam la taclale! Te asteptam! |
Nici nu stii, doctore, ce amuzant este sa citesti din exterior chestia asta...
Oricum, vroiam doar sa fiu de acord cu ricutza: e o idee proasta discutia asta. Iti urez noroc! Sa treci cu bine de ea! |
curat adevarat
1 marx, ce draq ai vrut cu threadu` asta? io nu pot intelege....cum nu inteleg nici ce are toata lumea cu marx asta in cazul in care chiar aveti ceva cu el 2@marx sa`ti plangi singur de mila (in sensul propriu) poate fi o terapie excelenta cu conditia sa o faci in particular 3 in alta ordine de idei speingtime`ul nu mi se pare un lok prea frecventabil e bine ca se discuta (si) de altceva decat lotr da totusoi se discuta/`s`a discutat prea mult de aceasta cacapodopera |
Originally Posted by KORBEN:
Total de acord cu tine! |
Ce are frate toata lumea cu springul? Nu o fi el cel mai curar, dar mai bine decat sa amnanc in alte locuri mai bin emananc aici! Asta 1 la mana...
2 la mana vb in topicul gresit! Aici buricul pamantului este marx! Sau el este buricul forumului... Aici ne mai gandim... :roll: 3 la mana fie vorba intre noi aveam rezervare la Mariot dar au intarziat unii si s-a anulat... :lol: |
Originally Posted by TLD:
Asta a fost tare TLD! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Data trecuta am discutat vreo 4 ore pe toate genurile de filme existente shi am facut shi poze shi katerinka shi de toate , io am shi mancat :lol: , am baut shi bere - mi s-a facut shi rau da' a ieshit SUPER ... asha cum shtiu ca va ieshi shi de data asta la Spring ... CAn't wait... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
PS: Cred ca te-ai molipsit de la cei 7 magnifici si incepi sa folosesti cuvinte neintelese de propria-ti exaltare. Fa un efort de dictionar, poate rasare si logica. |
Originally Posted by TLD:
|
Nu stiu de unde ai invatat sa te ascunzi in spatele frazelor sforaitoare si a cuvintelor pretentioase dar asta nu face decat sa satisfaca setea de fanfaronada a colegilor tai in ale snobismului . Lipsesc insa ideile. Vorbesti ca un poponar spart la cur...
|
Originally Posted by Leonard Pyron:
:o :D :P :lol: 8) |
Originally Posted by marx:
Chiar nu l-ai nimerit pe Pyron cu "turma"! Nu cred k a fost sau o sa fie vreodata aderent la TURMA! |
mah...lasati-l ma pe marx in pace. Credeti ca ar mai fi stat pe aici daca nu atragea si el atentia cuiva? Nu prea cred...se da mare intelectual....dar saracu' e vai de mama lui. Foloseste cuvinte pompoase ca sa ce? Ca sa impresioneze? Ca sa se dea mare? Degeaba. E un poser!
|
All times are GMT +2. The time now is 19:49. |