![]() |
Originally Posted by notorious:
Da, si inca multe altele. Coppola intrase intr-un fel de diaree creativa |
acu am inteles si eu... nu-ntelegeam cum adik 'in original'!?! :lol:
|
Originally Posted by notorious:
nu sunt asa sigur. The Thin Red Line cred ca e un candidat serios. Mie cel putin acesta mi se pare cel mai bun. |
Superb Apocalipsul ! Brando - gigant (cum altfel???), Dennis Hopper adevaraciune curata, Laurence Fishburne...pe vremea in care stia sa joace,Duvall reusit, poate Martin Sheen putea sa fie ceva mai convingator , apoi zgomotele, imaginile, MUZICA...uah...filmul asta e o nebunie...iar Wagner nu mi-a sunat niciodata asa de apropiat de muzica lu’ uciga-l toaca pana ieri seara.N-am vazut varianta veche da’ partea cu colonia franceza mi s-a parut foarte la locul ei.
Saru’mana pentru Apocalypse nenea Coppola :P |
Un comentariu interesant al lui Jean Baudrillard pe marginea lui Apocalypse Now:
"Coppola isi face filmul asa cum au facut americanii razboiul - cu aceeasi lipsa de masura, cu acelasi exces al mijloacelor, cu aceeasi candoare monstruoasa....si cu acelasi succes. Razboiul ca supradoza, ca fantezie tehnologica si psihedelica, razboiul ca succesiune de efecte speciale..." De fapt e un eseu de vreo 2 pagini din cartea sa, "Simulacre si simulare" pe care o recomand tuturor. |
ce Dumnezeu cauta filmul asta la Acum pe ecrane hai sa-l mutatzi naibii...
|
All times are GMT +2. The time now is 03:04. |