![]() |
Originally Posted by Mala Portugal:
Iar religia nu are nici o treaba cu medicina. Doar cand e nevoia explicarii miracolelor. |
Originally Posted by marx:
N-am putea direct sa ne facem pulbere? Uite, sa nu zici ca dau numai cu caterinca, am o intrebare serioasa: este Dumnezeu antropomorf? Esti adeptul doctrinelor apofatice? Crezi in chirofanii? Ia Steaua campionatu'? |
In religiile in care Dzeu este transcendent intr-o masura care ii permite sa-si transceada transcendenta, el poate fi oricum.
Deci, poate sa ia el campionatul. ------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by Ambra:
1. Antropomorfismul lui Dumnezeu este relativ. Ca orice teorie. Si urmeaza sfatul lui Tertulian : "Credo!"; 2. Doctrine apofatice? Dogmele distanteaza, nu apropie; 3. Cred decat in cuvintele lui Bart Simpson; 4. "U" Craiova este noul balsam din parul Stelei. |
Cine poate manca iepuroaica fara s-o mangaie, fie si cu furculita si cutitul... |
La romanii prvoslavnici primeaza viata si bunastarea medicului... |
Originally Posted by Leonard Pyron:
|
Doctore, nu mai fi cu muia! Listen up close: am fost ieri la un chef si am cunoscut o fata. Are 16 ani. Ce zici, sa ma casatoresc cu ea?
PS: Pentru detalii si informatii suplimentare, o dam pe pm. |
Abramburico, te stiam persoana serioasa, ce dracu'. Asta il intrebi tu pe nea doctoru' marx?
Doctore, reformulez eu pentru ambra, el e un pic ametit de la manele. Am un prieten care nu stie cind anume sa i-o traga unei pustoaice: marti sau miercuri. Dati-i un sfat, ca are nevoie. Nu, nu va faceti griji, e baiat finut, are niste plicuri de elit dosite in geaca.. |
Domnu-le toni, m-ati ginit: am ascultat ieri numa' manele. Chefu' a fost la tara, s-a dansat si s-a jucat, si s-a chiuit. Deci, cum facem cu problema?
|
fara
Inimioara,
verifica buletinu de populatie la fata. Ca in ziua de azi astea care arata de 16 au de fapt 12. Ai grije, nu-i da bomboane ca se poate interpreta, adica cum ca ai vrea s-o perverteshti. :P PS: Ti-am pregatit un pat la noi in celula. |
Tu rizi, mie-mi vine sa pling
E neplacut M-am tirat definitiv Sa nu ma dai disparut. Deci, frate, are 16 ani pe bune. Si la minte pare sa aiba vreo 20. Asta ma atrage pre mine mereu la ele. :oops: |
Treaba cu ganditul cum e?Adik la 30 de ani o sa gandeasca ca una de 60?
|
Eu prefer "una donna con mano d'oro". |
Originally Posted by Ambra Blu:
iti trimit un latex performant. |
Promite-i
Promite-i orice, pana obtii ce vrei. Dupa aceea, mai vezi tu. :lol:
|
Ambra ,sa ne intoarcem la epifaniile din fotbal - mie mi-e clar cine castiga campionatul(chiar daca nu se mai poate ‘imprumuta’ cu lotul Craiovei si isi vinde toti titularii). Fiindca asa cum analiza hermeneutica a Matrixului ne-a demonstrat, Neo a ales Dinamo (iar Steaua oricum ramane fara Jesus 100%)
|
Originally Posted by Ambra Blu:
la minte pare sa aiba 20?asta nu o face un pic mai matura decat tine? :P stiu ca tie iti plac provocarile! :D |
|
Originally Posted by ricutza:
Am ris la asta. Pe bune. |
All times are GMT +2. The time now is 11:57. |