Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   What up, Doc? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83789)

marx 24 Jan 2004 13:51

Originally Posted by Mala Portugal:

Am si io o intrebare...da e cumva mai serioasa(so..nu incepeti cu mistourile :wink: ).Ma uitam ieri la “Inocentul” si filmul mi-a trezit o curiozitate . Daca la o nastere cu probleme esti pus sa alegi intre viata mamei si viata copilului , din punct de vedere al eticii medicale cum alegi? Stiu ca la catolici primeaza viata copilului.

Deontologia sistemului medical romanesc m-a invatat ca trebuie sa salvez mama cu orice pret.
Iar religia nu are nici o treaba cu medicina. Doar cand e nevoia explicarii miracolelor.

Ambra Blu 24 Jan 2004 16:48

Originally Posted by marx:

PS: Plicu' ala de Elite il bem impreuna :wink: , ca doua pulberi intelectuale.

N-am putea direct sa ne facem pulbere? Uite, sa nu zici ca dau numai cu caterinca, am o intrebare serioasa: este Dumnezeu antropomorf? Esti adeptul doctrinelor apofatice? Crezi in chirofanii? Ia Steaua campionatu'?

crydead 24 Jan 2004 16:58

In religiile in care Dzeu este transcendent intr-o masura care ii permite sa-si transceada transcendenta, el poate fi oricum.
Deci, poate sa ia el campionatul.
------------------------
Viitorul suna ocupat.

marx 24 Jan 2004 16:58

Originally Posted by Ambra:

Uite, sa nu zici ca dau numai cu caterinca, am o intrebare serioasa: este Dumnezeu antropomorf? Esti adeptul doctrinelor apofatice? Crezi in chirofanii? Ia Steaua campionatu'?

Cum eu argumentez decat pe baze stiintifice, te lamuesc:
1. Antropomorfismul lui Dumnezeu este relativ. Ca orice teorie. Si urmeaza sfatul lui Tertulian : "Credo!";
2. Doctrine apofatice? Dogmele distanteaza, nu apropie;
3. Cred decat in cuvintele lui Bart Simpson;
4. "U" Craiova este noul balsam din parul Stelei.

Leonard Pyron 24 Jan 2004 19:47

Eu cred ca mai pervers e ala care o mananca dupa ce a pipait-o

Cine poate manca iepuroaica fara s-o mangaie, fie si cu furculita si cutitul...

Leonard Pyron 24 Jan 2004 19:49

Daca esti pus sa alegi intre viata mamei si viata copilului , din punct de vedere al eticii medicale cum alegi? Stiu ca la catolici primeaza viata copilului.

La romanii prvoslavnici primeaza viata si bunastarea medicului...

Mala Portugal 25 Jan 2004 03:48

Originally Posted by Leonard Pyron:

Eu cred ca mai pervers e ala care o mananca dupa ce a pipait-o

Cine poate manca iepuroaica fara s-o mangaie, fie si cu furculita si cutitul...

Intre mangaiere si hacuiala diferenta o face instrumentarul. True Doc?

Ambra Blu 25 Jan 2004 09:01

Doctore, nu mai fi cu muia! Listen up close: am fost ieri la un chef si am cunoscut o fata. Are 16 ani. Ce zici, sa ma casatoresc cu ea?

PS: Pentru detalii si informatii suplimentare, o dam pe pm.

toni 25 Jan 2004 09:08

Abramburico, te stiam persoana serioasa, ce dracu'. Asta il intrebi tu pe nea doctoru' marx?
Doctore, reformulez eu pentru ambra, el e un pic ametit de la manele. Am un prieten care nu stie cind anume sa i-o traga unei pustoaice: marti sau miercuri. Dati-i un sfat, ca are nevoie. Nu, nu va faceti griji, e baiat finut, are niste plicuri de elit dosite in geaca..

Ambra Blu 25 Jan 2004 09:12

Domnu-le toni, m-ati ginit: am ascultat ieri numa' manele. Chefu' a fost la tara, s-a dansat si s-a jucat, si s-a chiuit. Deci, cum facem cu problema?

crydead 25 Jan 2004 11:46

fara

Inimioara,
verifica buletinu de populatie la fata. Ca in ziua de azi astea care arata de 16 au de fapt 12. Ai grije, nu-i da bomboane ca se poate interpreta, adica cum ca ai vrea s-o perverteshti. :P

PS: Ti-am pregatit un pat la noi in celula.

Ambra Blu 25 Jan 2004 12:08

Tu rizi, mie-mi vine sa pling
E neplacut
M-am tirat definitiv
Sa nu ma dai disparut.

Deci, frate, are 16 ani pe bune. Si la minte pare sa aiba vreo 20. Asta ma atrage pre mine mereu la ele. :oops:

raptor 25 Jan 2004 13:13

Treaba cu ganditul cum e?Adik la 30 de ani o sa gandeasca ca una de 60?

marx 25 Jan 2004 15:42

Intre mangaiere si hacuiala diferenta o face instrumentarul. True Doc?

Desi ambele in ambele ipostaze predomina manualitatea, mangaierea vs. haicuiala e un razboi al intereselor.
Eu prefer "una donna con mano d'oro".

marx 25 Jan 2004 15:51

Originally Posted by Ambra Blu:

Doctore, am fost ieri la un chef si am cunoscut o fata. Are 16 ani. Ce zici, sa ma casatoresc cu ea?

Ilegal te poti casatori cu ea sub stela regala <gadjilo>. Anatomic,la 16 ani, himenul este tocmai dragalas ca o funditza roz! Daca e inexistent, strangi bani si te ajut cu o himenoplastie. Daca nu te intereseaza a/spectrul ei solar
iti trimit un latex performant.

Dan Gerose 25 Jan 2004 17:28

Promite-i

Promite-i orice, pana obtii ce vrei. Dupa aceea, mai vezi tu. :lol:

Mala Portugal 26 Jan 2004 00:26

Ambra ,sa ne intoarcem la epifaniile din fotbal - mie mi-e clar cine castiga campionatul(chiar daca nu se mai poate ‘imprumuta’ cu lotul Craiovei si isi vinde toti titularii). Fiindca asa cum analiza hermeneutica a Matrixului ne-a demonstrat, Neo a ales Dinamo (iar Steaua oricum ramane fara Jesus 100%)

ricutza 26 Jan 2004 11:55

Originally Posted by Ambra Blu:

Tu rizi, mie-mi vine sa pling
E neplacut
M-am tirat definitiv
Sa nu ma dai disparut.

Deci, frate, are 16 ani pe bune. Si la minte pare sa aiba vreo 20. Asta ma atrage pre mine mereu la ele. :oops:

la minte pare sa aiba 20?asta nu o face un pic mai matura decat tine? :P
stiu ca tie iti plac provocarile! :D

marx 26 Jan 2004 14:39

Ambra ,sa ne intoarcem la epifaniile din fotbal - mie mi-e clar cine castiga campionatul(chiar daca nu se mai poate ‘imprumuta’ cu lotul Craiovei si isi vinde toti titularii). Fiindca asa cum analiza hermeneutica a Matrixului ne-a demonstrat, Neo a ales Dinamo (iar Steaua oricum ramane fara Jesus 100%)

Inseamna ca vom decreta pe Gloria Bistrita campioana la devorat blaturi.

Ambra Blu 26 Jan 2004 14:42

Originally Posted by ricutza:

la minte pare sa aiba 20?asta nu o face un pic mai matura decat tine? :P
stiu ca tie iti plac provocarile! :D

Am ris la asta. Pe bune.

All times are GMT +2. The time now is 11:57.