![]() |
Originally Posted by toni:
Draga Toni, pt linistea penisului tau te asigur ca o femeie la menopauza se fute cu aceeasi placere ca in tinerete. |
Originally Posted by marx:
aici se discuta despre gerontofili deja, nu-i asa? :lol: |
Originally Posted by blitz43:
|
de fapt vorbeam despre Love actually...
este un film foarte dragut care desi nu are nimic iesit din comun, te face sa te simti foarte bine mai ales daca esti indragostit...din pacate eu nu l-am vazut nici in cea mai buna stare de spririt si nici in cele mai bune conditii...si daca a reusit sa ma binedispuna, pot spune ca este mare lucru! |
mie mi-a placut filmul . de mult nu am mai plans asa la un film.......
cred ca povestile de dragoste din film sunt mai original create si actuale |
Originally Posted by toni:
|
TIME-OUT!!
|
La filmul asta am fost partas la tot felul de comentarii imbecile ce proveneau de undeva din spate. Majoritatea se calau pe pareri de genul: "uite, ce film educativ..", "te face sa-ti reconsideri dragostea fata de..". Vox populi. Exagerari prost ambalate.
Mie mi s-a parut haios si nu m-a plictisit nici macar pentru o clipa. Trecerile de la un personaj la altul, de la o situatie la alta, hazul replicilor si muzica de top 20 UK sunt atuurile lui "Love actually "in fata oricarei alte comedii romantice din ultima vreme (Kate and Leopold, Down with Love, Alex & Emma). Foarte reusite mi s-au parut clin d'oil -ul dupa Weapon of choice (atunci cand Hugh Grant incepe sa danseze prin camerele din Downing Street), personajul rockerului rasuflat (coverul total Love is all around - Addicted to love), secventa a la Godfather a cererii in casatorie (cu sleahta de portughezi), dialogurile insotite de schimbarea pozitiilor (gen "de cand vroiam sa am cu cine sa vorbesc in timpul filmarilor.."). |
citind o membra marcanta a site-ului, esti un fatalau.
|
Well....era o remarca rauvoitorae si iti era adresata in totalitate :lol: (asta in cazul in care eu eram membra marcanta)
|
am reusit sa vad filmul si a doua oara si mi s-a parut la fel de dulce ca si la prima vizionare....categoric e genul de film pe care o sa-l pot vedea de foarte foarte multe ori fara sa ma plictisesc...si mi se pare ca e foarte potrivit pentru Craciun...
|
Originally Posted by Mala Portugal:
te astept sa-ti iei permisul. |
L-am vazut si mi-a placut exact pentru ceea ce vrea sa sugereze:
LOVE ACTUALLY IS ALL ARROUND!! Mi-a placut mult ideea cu oamenii de la aeroport a caror dragoste contrabalanseaza rautatea din alte zone. Si ceva pt. Mala Portugal: eu as zice sa citesti ceva mai multe threaduri decat ultimele scrise. Astfel ti-ai da seama (daca n-ai realizat asta) ca ironiile de-aici sunt mai mult sau mai putin niste incercari de genul "hai sa vedem de ce-i in stare si cutare". Ca urmare ar trebui sa le iei mult mai putin personal, si sa raspunzi ceva mai putin vehement si ceva mai mult decent (si asta nu inseamna neaparat sa nu folosesti cuvinte cu 3-4 * :lol: ) si chiar ironic, dar fara rautate , si vei vedea ca va fi mult mai bine. Oricum, faptul ca ai reusit sa te iei de gat cu Toni, care de obicei tinde sa echilibreze conflictele si nu sa le accentueze :-? , e deja o performanta. Si nu una pozitiva. |
Genial film... Cea mai buna comdeia a anului... Pesronajele sunt geniale si tot fimul in sine este foarte bun. Two thumbs UP!!!
|
Originally Posted by Semaca:
|
Este pacat ca am vazut filmul acuma, caci de Craciun chiar m-ar fi facut sa ma simt bine. Asa, a venit si a trecut. Nici pe departe nu a fost o chestie "super", dar s-a evidentiat mai ales prin Billy Nigh. De fiecare data cand aparea pe ecran, in sala vuiau rasetele si chicotelile.
Pe de alta parte, insa, a fost putin confuz in sensul ca poate era mai mult in spatele relatiilor dintre personaje. In timp ce "Playing by Heart" juca pe o carte asemanatoare, la final totul se impletea, mai mult sau mai putin armonios. Intr-un fel m-am simtit provocat sa tin minte care cu cine si ce cu cum, dar nu am reusit. Putin frustrant.. Din pacate Hughie m-a deceptionat. Adica vazand recent About a Boy, nu am putut sa nu recunosc acelasi actor si acelasi om, aceleasi grimase si zambete, aceleasi ironii. Nu i-ar strica un rol care sa-i ofere sansa sa se redescopere, caci altfel s-ar putea sa devina chestiune de duzina. Simpatica atitudinea vizavi de americani, evident extrem de ironica si critica. Dar nu-si merita comentariile. Banuiesc ca a fost un film ok, care tinde spre bun. Dar doar tinde, caci nu are cum sa ajunga. Totusi, cat de atragatoare e domnisoara Knightly! |
S-ar parea ca numai noi doi si Mala Portugal nu am fost incantati de filmul asta.
|
Stii cum vine vorba: We are not alone! :wink:
|
nici pe mine nu m-a dat pe spate... (in caz ca asta si-a propus, fiind vorba despre love, care e all around, deci si in fatza/spate :lol: )
are momentzele simpatice, nighy mortal, si... cam atit. oricum, e peste notting hill - zic eu. |
clar filmul nu e cine stie ce capodopera...era oarecumn de asteptat ca in momentul in care urmaresti atatea persoanaje, sa le faci varza pe toate...eu cred ca filmul nici nu-si propune sa fie cine stie ce...spre deosebire insa de majoritatea comediilor romantice usurele, care te tin oarecum la distanta, filmul asta chiar te implica...sau cel putin mie asa mi s-a parut!
|
All times are GMT +2. The time now is 07:31. |