![]() |
Toate la timpul lor...
In curand veti afla toate amanuntele... |
Nu-i asa ca asta e cel mai grozav prilej pentru o mega-intilnire a cinemagistilor? Come on people, 1 februarie e in week-end. Emanuel, do let us know cind, unde, ce si cum se va organiza lansarea. Trebuie sa ma revansez, u bet I won't miss it! :wink:
|
Originally Posted by notorious:
Doar cei mai buni dintre cei mai buni. --------------------------- Viitorul suna ocupat. |
interesanta idee
|
da da unde facem intalnirea ? La Constanta sau la Bucuresti ?
|
La Bucuresti, evident, leneshule :P
|
Originally Posted by Gaandalf:
|
Emanueeel, da-ne un semn!
|
Asteptati si voi un pic... sa vedem daca se poate..
Avem multe in cap... o sa va anunt cand vom stii ceva sigur. |
Originally Posted by emanuel:
|
|
Mah si la Cluj,k altfel vedetzi voi de la nea Gheo Fumar....
Si asteptam...o data,o ora,ceva? |
offff...
mai, lasati oamenii sa respire!!! au si ei o gramada de treburi de facut!
si de ce ma rog la constanta??? la Bucuresti mi se pare cel mai firesc sa aiba loc lansarea. iar in momentul in care vor avea noutati, sunt 100% sigur ca va vor da detalii despre tot. asa ca , mai slabiti-i :evil: |
Stii care e problema?Unii care chiar vor sa vina ar prefera sa stie data cu o saptamana-doua inainte,ca vin din celalalt capat al tzarii si se prea poate sa trebuiasca sa-si stranga niscai bani pot transport...asta e tot ce vreau---sa stiu din timp ce si cum.Multumesc pentru intelegere.
|
Re: cinemagia pe hartie
Originally Posted by alex2:
Nr. 2 ?!?!?! Pai eu n-am "pupat" nici macar numaru` 1!!! Come on guys! Don't do this to me... :cry: |
Las` ca o facem la Arad ca e mai aproape...! ;) |
Re: cinemagia pe hartie
Originally Posted by Demona:
Hmm... alex-e da tu mereu esti cu un pas inaintea tuturor! Chiar si inaintea celor din redactia revistei! :lol: Stai sa vina nr 1, care presimt eu ca azi va avea o calatorie importanta :lol: si dupa mai vb de nr. unde poate pupam si un articol matrix! De fapt sigur pupam! :P |
|
Speram ca vineri 6 februarie sa fie scoasa din tipografie... (nr. 1!)
|
de unde o procuram ?... :lol: :lol: (parca era gratis)
|
All times are GMT +2. The time now is 22:56. |