Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   Cat de mica e a lui Alex Leo Serban? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83700)

Alex Leo Serban 15 Jan 2004 21:29

pai da, ca bine zici: era vorba de pula. de pula mea! astia nu degenereaza, dar coboara nivelul discutiei :P

regedit 16 Jan 2004 08:43

... si esti mandru cand se vorbeste de pula ta ?!.... glumetzule ....

crydead 16 Jan 2004 10:23

Cand se vorbeshte despre **** nivelul discutiilor trebuie mentzinut ridicat.

-----------------------------------
Viitorul suna ocupat.

THE VOID 16 Jan 2004 11:22

Originally Posted by Alex Leo Serban:

pai da, ca bine zici: era vorba de ****. de **** mea! astia nu degenereaza, dar coboara nivelul discutiei :P

Pai atunci sa urce la loc,nu?Ce,e vina noastra k s-a fleoshktit?!

Alex Leo Serban 16 Jan 2004 14:48

... si ce, nu stim cum s-o tinem in stare de functionare? daca-i vorba de discutii, e clar ca tre sa fim tari in limba. sau kiar limbi - k asta-i un forum poliglot. (h.s.q.m.y.p.!)

Lady_Skar 16 Jan 2004 18:32

Pai, este un CRITIC.
Si criticii fac lucrul asta numit CRITICA.

Eu m-as speria daca el chiar ar gasi un film care sa-i placa. Ar insemna ca he's loosing his touch. :D

Leonard Pyron 16 Jan 2004 19:31

Ce va tot frasuitzi atata? Daca tot va nelinisteste Cat de mica e a lui Alex Leo Serban?, apucati-va s-o masurati...

Alex Leo Serban 16 Jan 2004 22:10

asta am mai zis-o, pyroane! ckeck out earlier :)
pt lady_skar: mie-mi plac kiar multe, f. multe filme... in principiu, critica este despre admiratie... but smth on the way to admiration went wrong :P
din filmele anului trecut mi-au placut - cel mai mult - hero, cidade de deus, punch-drunk love; dintre cele de anul acesta (atita cit e pina in ac. moment), dogville si confessions of a dangerous mind...
deci: care e problema?

Leonard Pyron 17 Jan 2004 11:50

Tu nu esti critic, pufuletz, esti un mucos egocentric. In toate cronicile tale e vorba de fapt despre tine, papusa, nu despre filme...

Alex Leo Serban 17 Jan 2004 12:51

Originally Posted by Leonard Pyron:

Tu nu esti critic, pufuletz, esti un mucos egocentric. In toate cronicile tale e vorba de fapt despre tine, papusa, nu despre filme...

imi plac: 'pufuletz', 'papusa' - kiar si 'egocentric' (oricum, e exact :roll: !)
dar 'mucos' nu-mi place - si nu mi se pare deloc potrivit!? :o i mean, pina la ce virsta poti fi numit asa?? plus ca nu stiu daca vine de la 'muci' sau de la 'mucoasa'...? :P

dar kestia cu filmele is SO unfair!! nu e DELOC vorba despre mine in cronicile mele - eventual, despre mine privind un film...: kestia cu 'obiectivitatea' e such a load of bullshit! -, ci NUMAI despre filme; cred ca ma confunzi.

raptor 17 Jan 2004 17:47

Piron versus AlexLeo. :D :D :D E ca Brus Li si Van Dam...

Leonard Pyron 17 Jan 2004 20:40

Stiam o vorba cu kibitzii...
Cat despre Leo, imi cer scuze ptr "mucos". Restul ramane valabil. Exista vreun cineast roman a carui "opera" a fost criticata de tine ?

KORBEN 18 Jan 2004 15:32

Exista vreun cineast roman a carui "opera" a fost criticata de tine ?
iata o intrebare

Alex Leo Serban 19 Jan 2004 15:40

exista vreun cineast roman care sa fi facut o "opera" care sa-mi merite critica? :lol:
leaving joke aside: da, am scris de bine despre: proba de microfon, iacob, de ce trag clopotele, mitica?, balanta, e pericoloso sporgersi, patul conjugal, marfa si banii, filantropica, occident, furia... mie unul, lista - oricit de scurta: nu din vina mea! - mi se pare onorabila; e ceva de obiectat?

regedit 19 Jan 2004 15:46

....balanta, e pericoloso sporgersi, patul conjugal, marfa si banii, filantropica, occident, furia... mie unul, lista - oricit de scurta: nu din vina mea! - mi se pare onorabila; e ceva de obiectat?

constructia semantica a acestei fraze. si ca sa revenim la topic, intr-adevar faptul ca e scurta nu e vina ta. unii asa se nasc cu ea.

Nightwane 19 Jan 2004 15:53

din cate stiu se poate lungi nu?

crydead 19 Jan 2004 15:55

Asa e. Se mai taie din picioare.

---------------------------------
Viitorul suna ocupat.

raptor 19 Jan 2004 16:01

Pu_a cu prelungitor.

regedit 19 Jan 2004 16:07

sau se poate face o reklama care sa o prezinte mai mare ... fraierii mai muska la d'astea.

Leonard Pyron 19 Jan 2004 16:12

da, am scris de bine despre: proba de microfon, iacob, de ce trag clopotele, mitica?, balanta, e pericoloso sporgersi, patul conjugal, marfa si banii, filantropica, occident, furia...

Si de rau ?

All times are GMT +2. The time now is 17:38.