Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   SEMIFINALA 3 (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83644)

rica neaga 27 Dec 2003 20:58

mai omule, tu esti loco. daca te-as calca pe nervi, te-ar durea si mai tare. mai mult de-atat nu-ti pot spune. a, era sa uit, nu stii sa pierzi, tu si amicii tai.

Nightwane 28 Dec 2003 09:09

Originally Posted by raptor:

Quote:

hmm....Aliens conduce....in sfarsit s-a desteptat lumea

Cu fatza la perete... :-? Asta e.Cat despre rica aasta,ma cam calk pe nervi cu teoria lui.Voteaza de 7 ori pt. Aliens si rezolvi problema!Gata conspiratia!

altu' care nu stie sa piarda...asta e...

Gaandalf 28 Dec 2003 11:03

Originally Posted by Nightwane:

hmm....Aliens conduce....in sfarsit s-a desteptat lumea...

bah akuma io intzeleg ... shi DA "accept faza k lumea s-a deshteptat" ... da' mai las-o balta shi GATA cu minciuna - k suntetzi patetici - LOTR oricum ieshea dk nu faceatzi mii de conturi fraierilor ... shi nu cred k sunt singurul de aicea kre shtie asta ...

oameni k voi kre fac chestii de genu asta - voi suntetzi cei kre nu shtitzi sa pierdetzi din moment ce facetzi 1000 de conturi da ?

mi-e MILA de VOI!

PoliFanAthic 28 Dec 2003 12:14

Gandalf, daca erai destept, tineai concluzia ta pentru tine.

Gaandalf 28 Dec 2003 12:46

Originally Posted by PoliFanAthic:

Gandalf, daca erai destept, tineai concluzia ta pentru tine.

shtiu k puteam sa o tzin ptr mine ... da m-a amuzat fff mult seninatatea cu kre au "recunoscut" shi trebuia sa zic ceva ...

Emi a zis k site-ul a decazut mult da' nu credeam k in asemenea dimensiuni ...

Hai La MUltI ANI!

rica neaga 28 Dec 2003 16:08

nu va lasati indusi in eroare. gaandalf, raptor, tld sunt toate conturile mele. practic, eu sunt cel care dirijeaza tot site-ul asta.

Gaandalf 28 Dec 2003 16:30

http://www.cinemagia.ro/boxoffice_sua.php

TLD 28 Dec 2003 16:30

Originally Posted by rica neaga:

nu va lasati indusi in eroare. gaandalf, raptor, tld sunt toate conturile mele. practic, eu sunt cel care dirijeaza tot site-ul asta.

Papusica, papusica... Ce facem la 1: Intram pe forum
Papusica, papusica... Ce facem la 2: Vedem posturile lui 'our master...'
Papusica, papusica... Ce facem la 3: Ii aratam degetul lui 'our master'

rica neaga 28 Dec 2003 16:53

tu esti pur si simplu prost.

TLD 28 Dec 2003 17:10

tu esti pur si simplu prost.

La faza asta cu ce ar trebuii sa-ti rasp? Hai baietas sa recunioastem ca esti un LAMER la fel ca multi de aici. De ceva vreme s-au format grupulete pe aici pe forum, care tot cauta cearta, zanzanie... Nu vad rostul acestora pe un forum liber in care fiecare isi poate exprima opinia geniule...

rica neaga 28 Dec 2003 18:34

eu nu-s baietas. eu ti-as putea fi babysitter.
ia zi, cati bani a facut revolutions la u.s box office?
1 miliard? mai mult?

TLD 28 Dec 2003 19:36

eu nu-s baietas. eu ti-as putea fi babysitter.
ia zi, cati bani a facut revolutions la u.s box office?
1 miliard? mai mult?

Mai tu mi-esti dragan ala, alt lamer care vorbe de T3 vara asta pe aici. Si ce legatura are matrixul si cat a facut el la box office cu topicul asta? Vezi ca esti zanzanitor si in acelasi timp lamer... Dar uite cine isi raceste gura acuma... Pierd timpul de POMANA! de POMANA!...

PoliFanAthic 28 Dec 2003 19:40

Si totusi il pierzi... :roll:

ricutza 28 Dec 2003 22:45

poate ca ati uitat ca totusi vorbim despre 1 film...
nu e o lupta intre viata si moarte...
nu stabilim acum cel mai bun film din toata timpurile...
nu stabilim nimic...
este un joc si scopul lui a fost sa amuze lumea si in nici un caz sa se ajunga la astfel de discutii...
deja mi se pare aberant sa ajungi sa-ti faci alt cont ca sa castige sau sa nu castige un film...

Leonard Pyron 28 Dec 2003 23:18

Lasa-l in pace. E un tzanc fan matrix. Deci, totusi, un tzanc. TLD ce jucarii dupa matrix ai primit de la moshu' anul asta? Un Neo de plastilina sau o Trinity de latex?

TLD 29 Dec 2003 07:19

Originally Posted by Leonard Pyron:

Lasa-l in pace. E un tzanc fan matrix. Deci, totusi, un tzanc. TLD ce jucarii dupa matrix ai primit de la moshu' anul asta? Un Neo de plastilina sau o Trinity de latex?

Nu ma am primit un Jhonny Bravo pe care scria pyron.. Cred ca a incurcat mosu persoanele...

raptor 29 Dec 2003 09:36

Quote:

raptor a scris:
Citat:
hmm....Aliens conduce....in sfarsit s-a desteptat lumea

Cu fatza la perete... Asta e.Cat despre rica aasta,ma cam calk pe nervi cu teoria lui.Voteaza de 7 ori pt. Aliens si rezolvi problema!Gata conspiratia!

altu' care nu stie sa piarda...asta e...

Nenea,ai grij...cuvintele 'asta e' ring a bell?Dak vrei itzi arat eu ce inseamna sa nu stii sa pierzi in vreo 45 de posturi.In rest i-am sugerat lu' rica asta o metoda de a rezolva problema.De ce atzi sarit amandoi in sus k mushkatzi de streche...eu nu stiu.

Gaandalf 29 Dec 2003 11:19

Originally Posted by Leonard Pyron:

Shi care este problema mah ? ... kre-i faza ?... mie cea mai buna pretena a mea mi l-a adus de ziua mea din Spania pe Gandalf The White shi ShadowFax in origibal de la New Line Cinema ... shi ma mandresc cu ele ... shi am mai primit shi un Gollum - la fel numai k el scoate un sunet de genu: "My Precioussss!" ... io nu intzeleg kre-i faza ...?

Catzi ani oi avea tu mah de eshti asha matur ? eshti la fel k aia care s-au maturizat shi zic k pe ei nu-i mai incanta desenele animate - k ei sunt prea maturi - dupa mine prea proshti ...

Io mi-ash face toata colectzia dk asha avea cum ... shi la Lord Of The Rings shi la Star Wars - da' la noi in Romania - PAUZA!

VARZA MURATA! :roll:

raptor 29 Dec 2003 11:47

Clona nr.2 a lu' rica neagra aduce osanale creatorului.

Ave Caesar!Morituri te salutant!

rica neaga 29 Dec 2003 12:02

gladiatorule, vezi ca te-nseli, ba mai mult, te-ncurci in detalii.
tot thread-ul asta se transform pana la urma in toy story 3.

All times are GMT +2. The time now is 17:43.