![]() |
Eu sunt sigur ca va castiga globul de aur...nu are concurenta...
Oricum un film excelent..recomandat toturor persoanelor |
Ai vazut si celelalte filme nominalizate?
|
Originally Posted by PoliFanAthic:
Da le-am vazut..ele sunt: Bend It Like Beckham Big Fish Finding Nemo Lost In Translation Love Actually Si cred ca nici unu dintre ele nu poate intrece "finding nemo"..doar big fish poate..dar nu cred...daca vrei facem pariu :D |
Eu pariez pe Lost in Translation. Nu m-as intrista insa, daca ar castiga Nemo. 8)
|
Eu cred ca cei de la globuri sunt mai putzin seriosi ca cei de la oscar..si vor da premiul unui film care chiar sa fie comedie...deci sigur va castiga finding nemo
|
Nimic nu este sigur.
|
A castigat vreodata un film de animatie ?
|
pun eu pariu. 'nemo' n-o sa castige globul. ceva-mi spune ca o sa-l castige 'lost in translation' - eu o ador pe sofia coppola. nu l-am vazut, dar mi se pare putin probabil sa castige un desen animat. cred ca 'the members of the jury' o sa judece ca mine: 'il nominalizam la glob, dar nu i-l dam, ca oricum ia oscar-ul pt animatie'.
just an assumption... |
notorius ..m-ai bine dispus cu gandirea ta ca cei de la globuri...
Dupa cum probabil cred ca stii ei nu prea au legatura cu cei de la oscar..asa ca ..nu cred ca vor gandi astfel..si lost in translation nici nu se ridica la nivelul lui finding nemo..iti spun eu care am vazut ambele filme.. Eu raman la parerea ca 100% va castiga finding nemo |
bai, usurel, eu n-am dat in cap nimanui! imi exprimam doar parerea (devenita din ce in ce mai mult convingere) ca 'nemo' o sa ramana pe dinafara. am uitat, in valtoarea inertiei, sa mai amintesc de 'big fish', ultima isprava a lui burton, care, dupa cum e primita la hollywood, pare sa fie un candidat f. strong. nu prea vad eu un film de animatie fiind desemnat cel mai bun film de comedie (daca 'shrek' n-a castigat, nu stiu ce sanse ar avea '...nemo').
time will tell. btw - cand e ceremonia de decernare? |
Sa fim seriosi: diferenta intre Nemo si Lost, din punct de vedere al FILMULUI, nu este de la cer la pamant. Si Nemo nu mi s-a parut a fi un film super inovativ in idei, care sa prezinte super personaje. A fost si este un film foarte reusit, dar nu este un film intr-atat de marcant precum Lost in Translation. In ciuda ritumului aproape ametitor de lent si lipsa actiunii adevarate, filmul are mai mult de spus decat Finding Nemo. SI nu e doar ce are de spus, ci si cum o spune.
|
Sunt chiar curios, acum ca tot vorbiti de posibili castigatori, fara sa fi vazut "Lost In Translation" sau filmul pe care urmeaza sa il amintesc iemdiat, ce parere va face "Big Fish"? Tim Burton, Ewan McGregor, Jessica Lange, Billy Crudup, Danny DeVito si Albert Finney, plus povestea atat de simpla, dar atat de incitanta! Eu cred ca ala e un peste care miroase bine! :D
|
Originally Posted by notorious:
Toy Story 2 a luat premiu pentru comedie... Deci... |
E o greseala de exprimare. Ma refeream la mine, nu la voi...
|
Incredibil de bun! A fost cu mult peste asteptari! Un film de familie extraordinar! Macar de s-ar mai face asemenea filme!
|
Este filmul meu preferat al celor de la Pixar (in afara de Ratatouille pe care nu l-am vazut inca). Are o poveste buna si multe momente amuzanete.
|
Si Ratatouille e extraordinar de bun si de impresionanat! daca il vezi nu vei regreta! ;)
|
Originally Posted by alex_il_fenomeno:
|
finding nemo mi-a placut foarte mult. .povestea filmului a fost foarte emotinanta ! vocile si culorile deasemenea au fost foarte reusite.un desen foarte frumos ,pe care il recomand tuturor celor care nu l-au vazut !:)
|
Cel mai bun film animatie:) :D
|
All times are GMT +2. The time now is 15:59. |