![]() |
deci
eu... i-am intrebat si pe cei de la samurai, dar se pare ca nu a vrut nimeni sa-mi raspunda...
poate stiti voi? cu tigrul ala alb ce e? |
E la un moment dat in film o replica de genul "fara femei pe acest vas respectabil!" 8) de foarte mult timp nu am mai vazut un film in care sa nu fie prezent si un personaj feminin!
Nu mi s-a parut plictisitor (sunt destule filme care-l intrec), in schimb mi s-a parut lipsit de consistenta. PS: Paul Betanny iar joaca teatru :P |
Unul din cele mai slabe filme pe care le-am vazut pana acum !
|
Eu am vazut filmul asta la Multiplex unde s-a simtit incantabilul DolbySurround atat la fazele de actiune (cand ziceai ca se darama cinematograful cand trageau cu tunu' :o ) cat si la muzica. Macar pentru asta ar trebui apreciat filmul. Mie mi s-a parut destul de bun. Mai ales ca Russel Crowe a interpretat foarte bine rolul.
|
Ideea de a vedea aventuri pe mare :sick: si pe Russell Crowe :sick: in acelasi film mi s-a parut suficient de inspaimantatoare incat sa stau departe de cinematografe atunci cand filmul a rulat.
Acum, dupa ce l-am vazut recunosc ca pe felia lui de film de duminica/ film de vazut cu nepotii, e incantator . |
All times are GMT +2. The time now is 16:20. |