![]() |
mila kunis 2
|
Originally Posted by Leonard:
|
Inspirat thread!!! :lol: Imi pare rau ca am ajuns prea tarziu si am pierdut primul meci...
1 vot pentru Mila Kunis... |
Mila.
------------------------ Viitorul suna ocupat. |
Mila Kunis.
|
Deja 5-0 pt mila. Inca 4 si merge si ea inainte...
|
Adica... e nevoie de 9 voturi pentru pentru ca una sa castige sau 9 voturi in total? (intreb pentru ca mi se pare ca asta e un subiect - deja - foarte popular... da' sa voteze si fetele!)
|
Originally Posted by MinRep:
|
OK
OK, TLD. Atunci, la meciul 2, Jennifer !
|
Originally Posted by LadyEowyin:
nota 10 lady .... :lol: jenifer toata ziua .... Belluci ... Wow ... femeia Everest ... cu airbag-uri de marimea Everestului .... :o |
5-2 milla... Maine ne asteapta o noua zi. Din ce observ eu incepeti sa va obisnuiti! Ceea ce e bine... Hai salut pe ziua de azi...
|
TLD, sper sa mai organizezi si alte runde, ca mai sunt si alte frumuseturi in afara celor enumerate de tine.
De Mila Kunis, din pacate nu am auzit si deci nu am vazut-o in vreun film. Pare destul de apetisanta rusoaica, dar nu pot vota pt ea doar pe baza unei poze, fara sa o vad jucand, oricum Jennifer e una din favoritele mele, deci adauga-mi votul pentru Connely. |
5-3... Se pare ca Connely isi revine incet dar sigur... Cat despre milla iata date despre filmele in care a jucat ...
|
Milla Domnului... nu stiu cine e domnisoara, n-am vazut-o in nici un film, dar arata bine!
Asa ca ii dau un vot! |
Pot sa stiu si eu de ce nu joaca si Patricia Arquette, Mary Louise Parker sau Michelle Pfeiffer?
Selectia s-a facut pe pile ? Cu sau fara ele tot ar castiga Nicole Kidman dar totusi, Aguilera ? Brrrrrr ma ia frigul. |
http://us.imdb.com/name/nm0005109/ Date despre milla :)
|
Originally Posted by Ping:
|
Mila, cu siguranta nu din mila, ai votul meu!
E 7-3 :roll: , nu-i asa? Va salut! 8) |
7-3 ca nu a votat ping... :roll: Inca 2 si castiga mila.
|
Uite ca votez, cu Jennifer fara discutie. Nu ca nu mi-ar place sa ma incalzeasca o necunoscuta dar Jennifer mi-a placut inca de la Once upon a time in America. ( nu nu sunt pedofil)
|
All times are GMT +2. The time now is 08:29. |