![]() |
am fost si eu azi (joi) si am stat la toate 3 filmele :)
comentarii altadata |
Eu am trecut prin fata cu autobuzul. Fara comentarii, chiar si alta data...
|
foarta proasta organizarea, foarte proasta calitatea tehnica a proiectiilor (mai ales pelicula 35mm, cele beta parca s-au vazut mai bine), lipsa titrarii la lung-metraje, lipsa unor filme din programul anuntat (The Brown Bunny, dar si 6 scurtmetraje anulate)
celor care au fost la festival: propun sa faceti un mic top a ceea ce ati vazut, atat pt scurt- cat si pentru lung-metraje. Dintre lung-metraje (n-am vazut filmul turcesc de marti si filmele de joi): 1. Dogville 2. Lichter 3. Spun 4. Kill Bill Dintre scurt-metraje (am fost doar joi si vineri la cele de fictiune): 1. Poveste la scara C (Nemescu, romaniesc) 2. Demonii (Villarreal, mexican) au mai fost interesante si haioase: Pe Aripile Vinului (Porumboiu, romanesc), Marturisirea (francez), Craciun Sangeros (francez) si Please (englez) la Gala de Inchidere mi-a placut doar "recitalul" lui Radu Gheorghe (super amuzant) si poezia lui Piersic Jr., in rest nimic interesant. |
mie nu mi-a placut deloc lichter... explica-mi si mie de ce l-ai pus pe locul 2 pt ca mie fiind mai neofit poate nu mi-a picat fisa
ps. nu eram ironic |
cum nu sunt un cinefil ... m-am dus doar la ce ma interesa ... si nu mi-a parut rau. am cunoscut-o pe ricutza :))).
sincer: kill bill a fost o katerinka de toti banii. noroc pentru patch ca am avut materialul la mine ca altfel nu intzelegeam nimic din film. de remarcat si prestatia naistului nostru roman care a aparut pe fondul sonor cu arhicunoscuta la momentul oportun. |
Nu cred ca se poate face un top cu filme atit de diferite. Imi pare rau ca nu am vazut finalul de la "ZATOICHI" (poate mi-l spune cineva, desi era previzibil). Imi amintesc glumele a propos de "KILL BILL" care se susoteau in sala la filmul japonez. Pentru ca, a bon entendeur, salut, "razboinicul cu par galben" si cele doua gheishe cu o poveste atit de trista, au aceeasi motivatie (razbunarea). Cum facea Leone spaghetti western asa facu si Tarantino western sushi... and a little bit more, as spune. Boy, ma simt privileged! :D
Hai sa vbim mai departe pe thread-ul de la concursuri, festivaluri... sau sa facem cumva sa unim discutiile. |
Originally Posted by Leonard:
RG e super! Un mim excelent. Poate ca regizorii nostrii entelegenti si absconsi se gandesc sa-l distribuie intr-o comedie. |
Dan Chisu a anuntat ca Radu Gheorghe va deschide o serie de stand up comedy in decembrie, am uitat in ce local din Bucuresti :( . Si mie mi-a placut la nebunie. Daca ati auzit un hohot de ris dupa ce prezentatorul a incheiat cu "Radu Gheorghe, doamnelor si domnilor", eu eram. :D Prietenii mi-au zis ca din cauza mea se inroshise domnul prezentator care inainte de intrarea lui RG pe scena l-a prezentat: "Tudor Gheorghe si vioara lui" :lol:
Bubu, vroiam sa te intreb mai de mult dar uite ca te-am "prins" aici si, cum am vazut animatie in festival, m-am gindit inevitabil la tine. De ce nu faci scurt metraje de animatie pe calculator cu bufnitzelul albastru? Stiu ca trebuie multe resurse (timp, bani, baza materiala etc.), dar sigur s-ar gasi piata pentru ele. Si inca ceva, daca mai esti dispus sa primesti comentariile mele, eu inca mai astept scenariul acela... |
Originally Posted by Alice_Fluture:
Probabil ca Cafe Deko, un alt loc unde Chisu sa va faca de bani. |
Re: DaKINO
Originally Posted by tommy_cat:
multumesc ca ne iei de cretini mi se pare evident ce este cum este si de ce este killlbill asa :evil: :evil: |
Re: DaKINO
Originally Posted by tommy_cat:
multumesc ca ne iei de cretini mi se pare evident ce este cum este si de ce este killlbill asa :evil: :evil: |
sau sunt io mult prea obosit sau forumu a luat`o razna
:o :x :evil:
nu aveam nimika d impartit cu tommy kat. sorry.... era o replika pt cineva care spunea ca trebuie citit ceva inainmte de kill bill ca sa`l intelegem...nu mai stiu care |
Poti sa-ti stergi mesajele folosind butonul Edit. :wink:
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Da asa e. Parca asa a spus. Si in afara de RG se stie cine o sa mai faca atmosfera p'acolo? |
All times are GMT +2. The time now is 00:27. |