![]() |
Eu, unul, nu-l am. Nici prin Kazaa nu l-am gasit.Good luck in finding it.
|
~catre radulescu:
iti trimit Big Fish,dak vrei...am nevoie insa in schimb de M*A*S*H-filmul!Ai cumva? |
Nu-l am. Iti voi trimite o lista cu filmele pe care le am(pe adresa ta de e-mail) sa vezi daca nu vrei altceva. Ti-o trimit mai spre seara(in jur de ora 22-23)
|
k.Daca gasesc mai multe chestiuni interesante pe lista aia a ta incerc sa fac rost si de celelate filme de care ai nevoie.
|
acuma ti-am trimis un e-mail.
|
raptor>> :lol: abia acum am vazut avatarul tau ...
|
Care e treaba cu atasamentul ala,radulescule?Cu ce dreku'l deschid?E vreun tip de arhiva?Mie nu mi-l vede ca fisier recogniscibil
|
am facut-o in Excel. Daca nu ai programul atunci nu poti citi lista. Ai Microsoft Word?Daca da, atunci voi incerca sa salvez lista ca DOC si ti-o retrimit.
|
Originally Posted by radulescu_rro:
ok..lasa ca stiu cum sa rezolv...mersi...iti zic pe maine |
deja ti-am trimis-o in format Doc. Eu trebuie sa ies asa ca Pa pt. toti si toate
|
Si mie
Trimite-mi si mie lista in formatul asta.
|
Ce adresa de e-mail ai, ca nu-ti apare la profil?
|
Cauta Smallville pe DC++! Gasesti tot ce vrei, daca ai timp si rabdare.
|
Ce-i ala DC++??? :?
|
Un program share. Un program de descarcat fisiere. De la filme pana la planuri de construire a unei bombe atomice... :o .. Depinde ce are omul pus la sharing.
|
am si eu o rugaminte pentru cei care se duc la TIFF anul acesta: daca au o camera digitala sa inregistreze din sala 2 filme care vor rula la festival: Epidemic si Brown Bunny. Fac cinste! mi le doresc demult sa le vad in orice conditii si bineinteles ca le-am cautat pe dc++, pe oferte de dvd, casete si nimic. nu exista! thx in advance
|
nu pot sa cred k ai postat kestia asta!!! it's so totally illegal - & i am definitely against! :x
|
All times are GMT +2. The time now is 13:17. |