![]() |
Laurence Fishbourne (adica chiar el, Morpheus din "Matrix") face acum "Alchimistul". Adica regie, scenariu, plus rolul titular. Unexpected, but cool!
Apropo, cititi "Unsprezece minute"! |
Moulin Rouge - De ce trebuie un videoclip sa dureze o ora jumate cand de regula ele nu dureaza decat trei minute?
|
"Moulin Rouge"trebuie ascult si apoi vazut. Daca te gandesti ca melodiile descriu sentimente ce variaza de la iubire la gelozie si deznadejde, ar putea fi incadrat la filme complete. De aceea, se numara printre cele 3 filme preferate.
Mie mi-a placut, in special scena geloziei. Are atata deznadejde si, totodata inversunare, ca restul nu conteaza. Oricum, la urma urmei, parerile sunt relative si nu se pot comenta. |
Originally Posted by jona:
nu sunt deloc de acord cu replica asta...in primul rand, mie personal melodia Roxanne nu mi-a transmis niciodata cand am ascultat-o atatea sentimente, ca atunci cand am vazut-o in film...in Moulin Rouge legatura dintre imagine si sunet este extrem de mare si nu prea poti sa le separi...eu de exemplu ascult melodii de pe coloana sonora, si de fiecare data imi apar in minte imaginile corespunzatoare din film... |
Originally Posted by ricutza:
motivul pentru care am spus chestia asta este ca, in general, lumea se "uita" la film si nu prea e atenta la coloana sonora. Asa ca am incercat sa-i fac sa realizeze ca imaginile vin cu sunete. Intr-adevar, muzica e super. Faza e ca nu am putut face rost de melodii, asa ca le-am inregistrat direct de pe film. |
Originally Posted by MinRep:
Pana la urma, parerile sunt relative, nu le poti combate. Fiecare cu impresia lui. Cum spunea si Semi-cronicaru', filmul trebuie simtit. Mesajul poate e ascuns in fiecare vers sau imagine. Pur si simplu, sunt oameni care-l vad altfel decat altii (ex:pt mine, Titanicu Sucks rau de tot, dar asta nu l-a oprit sa ia Oscarele alea). Mie mi-a placut M.R. la NEBUNIE pentru ca (si nu-mi interpretati parerea ca fiind naiva si puerila) sunt cuprinse toate sentimentele omenesti. Stii cand ai un sentiment pe care nu-l poti esprima? Ei bine, in film gasesti macar o replica, un cuvant, sau macar un mod de a pronunta replica care sa descrie sentimentul. Vrei sa te convingi? Alege orice sentiment (ce se poate naste intre doua persoane: iubire, gelozie, deznadejde etc...) si voi incerca sa-l gasesc in film. |
All times are GMT +2. The time now is 13:54. |