Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Cel mai comic film EVER (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=83154)

ricutza 10 Sep 2003 23:48

in topul comediilor mele preferate se afla in mod cert As Good As It Gets...si la o distanta foarte mica urmeaza Nothing to lose si Full Monty...

Mircius 11 Sep 2003 09:34

Originally Posted by regedit:

history of the world - partea I - si singura din pacate :(

Exista si partea a II-a. Din pacate e greu de gasit.

Mircius 11 Sep 2003 09:37

Snatch mi-a placut foarte mult. Singura problema a fost ca nu l-am vazut cu titrare in romana. Cu toate ca dvd era original si cumparat aici, nu a avut subtitrare in romana, si mi-a fost fosrte greu sa prind ce vorbeau aia pe acolo. Dar filmul mi-a placut foarte mult.

Gaandalf 11 Sep 2003 11:31

h3h3h3!

Snatch : "Sol! I thought u said he was a gettaway driver - what the 'fack' can he get away from ?"

or: "why didn't u park there ? Tyrone: There was no space!... hmm! You can land a 'fachin' jumbo jet there" ...

" Any comments ? Yeah DON'T GO TO ENGLAND"
That movie was highlarious ...

misu 11 Sep 2003 12:14

Comediile cele mai bune sunt PARODIILE !

Adica filmu la care (daca ai mai vazut si filmele de care se face mishto) razi de la prima secunda si pana cand se termina genericu final si tot mai stai o secunda sperand ca mai e ceva !

Comdeiile din ziua de azi gen THE HOT Chick sau American wedding sau alte saracii de abia mai scot um zambet amar pe fata un spectator plictisit de acelasi bancur seci si previzibile macabre sau scarboase !

Mircius 11 Sep 2003 12:23

Mi-e dar sa vad o comedie, dar nu genu de comedii de situatii, gen scary movie - tampenii dastea americane, ci niste comedii inteligente, cu replici frumoase si comice.

Gaandalf 11 Sep 2003 12:55

American Pie 3 ...

Come on Scary Movie sux big time ... Scary Movie will suck even more ...
I'm looking forward to American Pie 3 - American Wedding ...

Neo_20 11 Sep 2003 17:20

Cu toate ca Snatch a fost o bestial ....comedia la care am ras de laun capat la altul a fost Kung Pow...
E prea suparat filmul..daca puteti face rost de el ..... merita

Mircius 12 Sep 2003 10:26

Daca nu ma insel, Kung POw e filmu ala cu tipu ala care se bate cu vaka, ca in Matrix? Daca ala e, mi s-a parut cam nasparliu. Nu prea am ras la el.

Gaandalf 12 Sep 2003 16:56

Kung Pow Sux big time ...

Kung Pow a fost cel mai nashpa film pe care l-am vazut pana akuma ... da' nici pana la capat n-am reushit sa-l urmaresc .. tre sa recunosc k faza cu vaca shi cu "stropitul" cu laptele a fost asha shi asha ...

raptor 12 Sep 2003 20:09

O Brother e varful piramidei.Fara discutzie...

Mircius 15 Sep 2003 12:43

Am vazut primele 5 minute din O Brother, si l-am inkis. Nu mi-a placut

ian 18 Sep 2003 16:47

Balul pompierilor (Hori, ma panenka!) al lui Forman.
Cel mai savuros de departe.

Gaandalf 18 Sep 2003 16:57

poate nu chiar cel mai comic film ever da a meritat shi am ras sanatos : Asterix shi Obelix - Misiune Cleopatra ... :lol: :lol: :lol:

LadyEowyin 19 Sep 2003 00:50

Shaolin Soccer - daca l-a vazut cineva

Dan Gerose 21 Sep 2003 16:18

Snatch OK

Snatch e OK. Ce ziceti de tipul de umor din Road Trip ?

Gaandalf 21 Sep 2003 16:48

Snatch nue ok este super marpha!... iar Road Trip am ras de m-am spart la el ... super adevarat ... "what the hell am i gonna do ...? Stay here and learn ? ROAD TRIP!"

Dan Gerose 22 Sep 2003 11:27

Spun

Pentru cei carora le place umorul de calitate, pot incerca cu "Spun" (2002) al lui Jonas Akerlund.

PoliFanAthic 22 Sep 2003 13:51

Road Trip a fost un film okay. Dar care a fost mai intai, oul sau gaina? Sau sa spunem placinta sau excursia?

Bogie 27 Sep 2003 23:46

Dr. Strangelove
Arsenic and old lace
Philadelphia Story

All times are GMT +2. The time now is 20:14.