![]() |
Pareri:
Cu uitatul si vazutul: Cred ca chestia cu uitat-ul si vazutul este, cumva, cum a zis cu alte cuvinte si Alex: la tv trebuie sa te uiti in mod special ca sa "vezi" un film. La cinema, daca ai intrat, n-ai cum sa-l ratezi, il vezi sigur. De unde au aparut si expresiile respective. Cu matricsii: Cred ca producatorii n-au intentionat nici cu primul Matrix sa aiba asa mare ecou. Ei vroiau doar ca numele lor sa fie legat de un film cat mai bun, si, in primul rand, sa-si scoata banii. Apoi, dupa succesul primului, au considerat ca mai pot scoate doua sequel-uri, care sa le aduca si mai multi bani, drept urmare: le-au filmat in paralel, sa iasa mai ieftin; il lanseaza pe-al treilea in timp util ca al doilea sa-si scoata banii, dar si astfel incat ecourile primului sa nu fie stinse cu totul. Cu publicitatea: De obicei nu schimb canalul. Printre multe prostii apare uneori si cate una, daca nu valoroasa, cel putin amuzanta. PS Crydead, sper sa ma primesti si pe mine in barlog, avand in vedere ca eu sunt extremistul care vroia sa dea lumea afara din forum..... n-ar strica nici un pahar de coniac!! |
Subiectele - interesante.
Initiativa cu retrasul in barlog - copilareasca. Salutare si multa minte! |
Originally Posted by Leonard Piron:
las' ca mai exista si unii care privesc.... :o Parerea mea! |
Originally Posted by crydead:
eu personal schimb canalul daca chiar am chef sa ma uit la televizor. Dar de cele mai multe ori il opresc. la publicitate in timpul filmelor... never. pot spune ca am alergie, la publicitatea romaneasca in special. |
eu schimb postul dar de cele mai multe ori descopar publicitate si pe restul canalelor...noroc ca s-a inventat si HBO-ul asa ca probabilitatea de a nu reusi sa-mi umplu timpul dintre filme, e destul de mica!
si daca tot am discutat despre reclame si mutatul pe alt post, as vrea sa stiu daca sunt persoane care obisnuiesc sa se uite la mai multe filme sau programe in acelasi timp? chiar sunt curioasa sa vad ce parere aveti legat de asta... |
Depinde de filme si programe... mai precis de calitatea acestora.
Sau poate te intereseza doar anumite secvente dintr-un film / program, etc. Oricum, nu te vad eu pe tine vizionand "American Beuty" in paralel cu "American Ninja". :D |
Bah, discutzia a devenit serioasa. Nu-mi place deloc. Trebuie luate masuri urgente! Ambra, Piroane, hai cu caterinca pana nu moare poporu' de plictiseala!
Ce puii mei e reclama aia la fanta cu nishte looseri care vrea ei sa fie caini? Cat de nashpa! Bine ca nu vor sa fie clantza de la sauna femeilor! Sau sutiene! Cat de super! Sa stai lipit de tzatzici toata ziua. Marfa. Doar sa nu pici dreaqu la o grasa cu tzatze cazute! ----------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Eu ma mai uit la doua filme in acelasi timp, dar nu pot sa fac asta decat cu filme pe care le-am mai vazut, altfel nu reusesc si nici nu imi place.
|
mda...in principu daca am vazut filmul respectiv, in mod cert mai butonez si pe alte canale...trebuie sa fie super captivant filmul ca sa nu mut deloc...mi s-a mai intamplat insa, sa schimb programul si atunci cand vedeam un film pentru prima data, insa trebuie sa fie un anumit gen de film: de obicei ceva super usor la care nu trebuie sa te gandesti prea mult!
chiar nu exista emisiune tv la care sa m a uit cap coada fara sa mut...moderatorii mi se par atat de prosti cu totii, incat nu-i pot suporta prea mult timp! la seria de reclame absolut stupide as mai adauga reclama la sare iodata, noua reclama de la protectia consumatorului (e sinistra!) dar mai ales reclama de la campania de stopare a violentei in familie...este insuportabila din punctul meu de vedere... |
Mi-e dor de o reclama la tampoane cu canale spiralate, mult mai eficiente decat cele cu canale drepte produse mai demult de aceeasi firma. Pentru capul meu prost, fetelor, chiar sunt mai eficiente canalele astea spiralate??? :cry:
|
Venea vorba de reclame stupide. Chestia aia cu "Manele Reloaded" la ce categorie intra?
I hate clowns! |
Venea vorba de reclame stupide. Chestia aia cu "Manele Reloaded" la ce categorie intra?
I hate clowns! |
Cum stateam eu ieri si ma uitam la tv, vad un spot. Care incepe cu un foc arzand frumos intr-un shemineu. Iar un spot antidiscriminare cu Mos Craciun in miezul verii?
Nu, e mai mult decat atat. Pentru ca apare o papushica pe sfori pe care un nene o ia si o arunca in flacari. Papushica ia foc, flacari bagate in PP si... un scris ne anunta ceva in genul... copii nu sunt combustibil. Copii sunt pentru a ne incalzii inimile, nu camera. Peste 200 de copii au ars in anul 2002. :-? Adica nu petrom e energie vie, ci copilarie energie vie! Chiar nu inteleg spotul asta. Ce idiot isi arunca copii in foc pentru a se incalzi? Nu e mai logic sa o foloseshti in acest scop pe mamaie care e mai uscata si se aprinde mai repede? Ma gandesc ca e vorba de o campanie. Copii exista ca sa ne lumineze vietzile, nu incaperea. Mamelor din lumea intreaga nu bagati copii in priza! In concluzie, cititi cu atentie eticheta fiecarui membru al familiei inainte de a-l pune pe foc, a-l racorda la instalatzia electrica sau de gaz, a-l scufunda in acid, a-l baga in concasor, a-l transha, congela, deshuruba, scana, trimite in spatiu, arhiva, consuma sau teleporta. ----------------------- Viitorul suna ocupat |
[quote="crydead"]
Quote:
Unul deja "aprins" cu etilisme! Si caterinca asta a ta risca sa se zahariseasca.In concluzie:lucrurile indecente trebuie sa fie consumate rapid.Pelteaua lui NoOne iti place? |
De ce ati mutat discutiile despre publicitatea tv aici cand exista un thread special pentru asta?
|
pai daca a venit vorba aici, nu vad de ce am fi mutat discutia acolo... oricum am observat mai demult ca lumea are o mica problema in a scrie ce trebuie unde trebuie, asa ca pana la urma m-am obisnuit si eu...
|
[quote="marx"]
Originally Posted by crydead:
Nu citesc si nu postez decat aici, deci nu cunosc pelteaua lui NoOne. Cand o sa consider ca s-a coclit caterinca o sa ma ma mut pe alt site. Ca sa trecem la lucruri indecente... te rog, ridica piatra! ----------------------- Viitorul suna ocupat. |
Originally Posted by theo:
Pentru ca avem cu ce. Si nu am mutat discutia ca nu e o mobila. Ce e acolo e acolo, ce e aici e aici. Got it, albinutzo? ---------------- Viitorul suna ocupat. |
Ba ce ma enervati. Ce **** vrei sa pleci, ba? Ti-a interzis nevasta-ta discutiile cu golanii pe site? Ai treaba multa la birou? Ti s-a facut lehamite? Esti la menopauza? Ia lectii de la Curva nr 1 a site-ului...A gasit ea o modalitate de alungat sictirul, alta decit coniacul.
Sefu' da io care beau w, pot sa vin?......mai aduc niste preteni, vin ei cu trabucurile.... |
Putem sa bem red bull si cu whiskey ca asea beau totzi jmecherii. Lasa prietenii, aduc eu dujmanii k sa shtim la ce sa ne ajteptam. Macar ajtia vor sa te faca temenic si cu cartzile pe masa. Cu trabucile ramane cum am stabilit.
................................... Viitorul suna ocupat. |
All times are GMT +2. The time now is 17:09. |