Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Condica de sugestii si reclamatii (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=226)
-   -   O rugaminte pentru administratorii site-ului!!! (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82973)

CIPRYX 29 Dec 2003 09:38

Nu cred ca daca e scurt-metraj nu trebuie sa fie mentionat in filmografia lui.Si mai apoi,oricum, site-ul e destul de saracut in informatie.Cu putin efort s-ar putea imbunatati.Nu sunteti de acord?

TLD 29 Dec 2003 09:48

Originally Posted by CIPRYX:

Nu cred ca daca e scurt-metraj nu trebuie sa fie mentionat in filmografia lui.Si mai apoi,oricum, site-ul e destul de saracut in informatie.Cu putin efort s-ar putea imbunatati.Nu sunteti de acord?

Saracut in informatie?! Eu zic ca ai destule amanunte dak intrii pe forum... Sau ti se va rasp la multe din intrebarile tale. Si nici imdb-ul nu e perfect, nu stie de TOATE filmele...

marx 29 Dec 2003 11:16

Cu putin efort ai putea intelege ca esti un imbecil.E concluzia mea dupa ce am vazut ce idei te definesc.

CIPRYX 29 Dec 2003 11:20

Nu stiu de ce m-ai facut imbecil...si nu cred ca stii ce idei ma definesc dar cred ca esti tipul prostului agresiv.Ideea mea nu era sa scritic site-ul ci sa subliniez ca nu ar strica ceva mai multe informatii si ca s-ar putea imbunatati acest site cu putin efort.De ce sa nu avem de castigat?Daca facem un lucru macar sa fie ceva de calitate si nu zic ca acest site nu ar fi de calitate dar ar putea fi si mai si...atat tot.

marx 29 Dec 2003 11:28

Nu stiu de ce m-ai facut imbecil...si nu cred ca stii ce idei ma definesc dar cred ca esti tipul prostului agresiv.Ideea mea nu era sa scritic site-ul ci sa subliniez ca nu ar strica ceva mai multe informatii si ca s-ar putea imbunatati acest site cu putin efort.De ce sa nu avem de castigat?Daca facem un lucru macar sa fie ceva de calitate si nu zic ca acest site nu ar fi de calitate dar ar putea fi si mai si...atat tot.

Ce ai postat acum imi/iti arata faptul ca esti paradoxal si ca n-ai decat o idee vaga si fragila:"cu putin efort ".De ce nu faci un efort sa te documentezi mai mult si sa nu mai ceri mura-n gura ca un fraier?
Si ai dreptata ca sunt prost.Altfel nu-mi puneam mintea cu tine.

CIPRYX 29 Dec 2003 11:31

Daca e asa cum zici inseamna ca multa din informatia de pe site e inutila.Ce-ar fi sa aflu din ziare ce ma intereseaza despre filme?

marx 29 Dec 2003 11:40

Daca e asa cum zici inseamna ca multa din informatia de pe site e inutila.Ce-ar fi sa aflu din ziare ce ma intereseaza despre filme?

Ti-am spus ca esti fraier si ca nu esti clar.Sa-ti mai explic:pe acest site exista doar informatii ce apartin filmelor comerciale.Adica acele filme la care accesul vizual este general.Tu vrei ca fiecare film ce se face in ATF sa fie postat pe acest site?
Aici intervine avantajul forumului prin intrebari/raspunsuri despre orice legat de film.
Daca ai inteles inseamna ca nu vei persista in ineptii.

CIPRYX 29 Dec 2003 11:42

Omule...esti departe de problema.Vad ca n-are nici un sens sa incerc sa te conving.Vad ca esti un fan mare al site-ului asa ca te las in pace.Sarbatori fericite in continuare!

marx 29 Dec 2003 11:49

Omule...esti departe de problema.Vad ca n-are nici un sens sa incerc sa te conving.Vad ca esti un fan mare al site-ului asa ca te las in pace.Sarbatori fericite in continuare!

Nu sunt deloc fan,le apreciez decat munca.
Kestia e ca esti f greu de interferat intr-o discutie la obiect.
Oricum sper sa fii multumit.Ai aflat ce e cu filmul lui Netzer.

CIPRYX 29 Dec 2003 11:51

Iti multumesc sincer pentru informatie...dar se pare ca avem puncte de vedere diferite.Oricum...bafta multa!

marx 29 Dec 2003 11:56

Iti multumesc sincer pentru informatie...dar se pare ca avem puncte de vedere diferite.

Evident ca avem ochi diferiti.Ai mei nu sunt in ceata.
Strict obiectual,fara generalizari,la ce te referi cand spui " cu putin efort"?

CIPRYX 29 Dec 2003 12:03

Nici ai mei nu sunt in ceata sa stii.Si cand spuneam "cu putin efort" ma refeream la faptul ca s-ar putea gasi aici mult mai multe informatii macar despre filmele romanesti.Iar problema era clara si la obiect.Pe imdb care e american in filmografia lui Netzer apare Zapada mieilor,pe cinemagia nu apare.Cum de acolo apare si aici nu?Se pare ca americanii sunt in privinta filmelor si a informatiilor despre filme mai exigenti.Chiar daca mai au si greseli.Asta e problema:filmul nostru apare la ei si la noi nu.

marx 29 Dec 2003 12:09

Nici ai mei nu sunt in ceata sa stii.Si cand spuneam "cu putin efort" ma refeream la faptul ca s-ar putea gasi aici mult mai multe informatii macar despre filmele romanesti.Iar problema era clara si la obiect.Pe imdb care e american in filmografia lui Netzer apare Zapada mieilor,pe cinemagia nu apare.Cum de acolo apare si aici nu?Se pare ca americanii sunt in privinta filmelor si a informatiilor despre filme mai exigenti.Chiar daca mai au si greseli.Asta e problema:filmul nostru apare la ei si la noi nu.

Sa-ti explic:imdb-ul preia toate filmele care apar in festivaluri de-a valma.EI nu au referenti de specialitate.In profilul romanesc apar si documentare si scurt metraje si productii video.
Filmul lui Netzer a fost la anumite festivaluri si preluat ca atare de imdb.Sa-ti mai spun ca "Maria" e si scurt-metraj?

CIPRYX 29 Dec 2003 12:12

Cine a spus ca Maria e scurt-metraj?

marx 29 Dec 2003 12:20

Cine a spus ca Maria e scurt-metraj?

Eu.
"Maria" e si un scurt metraj realizat in timpul facultatii.A fost si asta premiat.
Tu cum crezi c-a facut Netzer rost de finantare?Nucleul filmului deja conturat si a stiut unde sa-l arate.

emanuel 29 Dec 2003 12:23

http://www.cinemagia.ro/movie.php?movie_id=8577

Asta ca sa mai calmam spiritele...

Noi facem greu rost de informatii despre filmele romanesti de aceea ele apar greu pe site... dar speram ca anul viitor sa ne putem imbunatati baza de date cu filme romanesti si actori romani...

Numai bine si la multi ani!

CIPRYX 29 Dec 2003 12:23

Despre asta stiam, am aflat citind undeva.Eu mi-am exprimat clar ideea de baza.Parerea mea e ca ar trebui sa incheiem cu subiectul.Nici tu nu ma convingi si nici eu.

CIPRYX 29 Dec 2003 12:27

Hei..a aparut si Zapada mieilor!Cauta si vei gasi!:P :) Thanks guys!

marx 29 Dec 2003 12:29

Hei..a aparut si Zapada mieilor!Cauta si vei gasi!:P :) Thanks guys!

A venit Mos Craciun!!!

emanuel 29 Dec 2003 12:30

Si pentru viitor o rugaminte: decat sa dati cu parul ca nu exista filmul in baza de date, hai mai bine sa ne spuneti despre ce e vorba si sa incercam sa rezolvam problema...
Cu putin ajutor din partea voastra acest site poate deveni unul si mai complet.
Ce ziceti?

Va multumim.

All times are GMT +2. The time now is 03:49.