![]() |
Si pe mine m-a framintat natura lor duala: pe de o parte, se temeau ca puteau fi raniti (atunci cind ii ameninta G. Rush cu sabia, ei se dadeau inapoi intr-un reflex de teama - de ce?), lucru care ii apropie inca de oameni, si, pe de alta parte, intrind sub incidenta razelor lunii, se transformau in scheleti. Deci cum este, logic vorbind, corect sa se intimple cu "nemortii" astia? Sa se inece, sau nu, cind calca sub ape? Trebuie sa li se aplice si lor aceleasi legi fizice (sa pluteasca/ sa se scufunde/sa se inece), sau ei se sustrag lor, datorita naturii lor non-umane? Dar si rata este o creatura distincta de creaturile regnului uman si, totusi, se supune principiilor lui Arhimede. De ce oare? Si, cum zice reclama, de ce trebuie ca sinii femeilor sa se lase? Ca asa a zis un barbat in legea aia a lui cu gravitatia?
|
Siinii femeilor se lasa datorita slabirii muschilor care-i sustin. Are o vaga legatura cu legea atractiei universale, a lui Newton, nu cu Arhimede.
Cu rata aberezi, esti mai mult aeroplan decit scafandru. Am putea vorbi de ortinorinc, totusi...... |
Originally Posted by toni:
Si unde ai vazut tu ca am zis eu ceva de Arhimede in frazele mele despre un barbat care ar fi zis ceva legat de gravitatie? |
Draga mea, tu ai facut trecerea subtila de la ratze la tzitze, (respectiv Arhimede - Newton, ca sa intelegi) nu eu. Eu doar te-am contrazis, pentru ca bati cimpii. Si nu mai fi gica contra, ca incep sa ma gindesc ca la tine ciclul tine 30 de zile.
|
La voi nu tot atita? |
Hai ca am inceput sa aberam....
|
Piratii din Caraibe
Am vazut si eu filmul. Nu mi-a facut o impresie extraordinara. Intr-adevar, Johnny Depp estre intr-o forma de zile mari. Cred ca succesul filmului i se datoreaza in mare masura lui.
Cat despre chestia cu scheletii care merg pe sub apa, cred ca stiu ce-i tinea acolo : Aveau cu ei sabii, cutite, pistoale ... fieroaice de genul asta. De aia puteau sa mearga pe nisip. :o |
:oops: A trecut ceva vreme de cand nu m-am mai chinuit cu postarile pe-aici.
In continuare urmeaza parerea proprie shi personala referitoare la "Piratzii din ...." [ditamai numele are filmul asta, shi mai e shi al naibii de lung... nu se poate aplica regula "Cat ai zice peshte"]. Film vazut la Multiplex, in conditzii cum nu se poate mai placute: fotoliu moale sub posterior [ca aproape duceam dorul scaunelor tari in care te foieshti la nici 3 minute - acolo, in fotoliu ala mi-a amortzit .... hmmmm .... iar acum daca ash avea o Lara Croft langa mine shi am fi amandoi intr-un avion incercand sa salvam planeta mi-ar la o replica de genul: "Fascinant"]... unde ramasesem? La .... hmmmmm ... ah, shi mai era shi sunetul care ne mângâia placut orechile. O placere. Cat despre film? 4/5 am zis eu. Asta daca ar fi sa-l incadrez in filmele de vara, alea care te relaxeaza shi te aduc intr-o stare de spirit cat de cat sanatoasa. Romantic cat sa iei cu tine o fatuca. Amuzant cat sa razi pe alocuri. Tensionat???? Well... n-ash zice. Serios vorbind, unele replici erau pline de umor iar Depp - la care majoritatea s-a referit pana acum - pare intr-adevar a duce filmul in spate. Cui i-a placut Zorro o sa se bucure de un film facut in aceeashi maniera - sper sa nu greshesc la comparatzii. Hmmm, baietzii ar putea fi dezamagitzi - nu de alta da' nu apare nici o Catrina mai rasarita pe-acolo. 1-0 pentru Zorro la domeniu gajici rapitoare. Apropo, care zice ca nu s-a simtzit bine la filmul asta minte. Minte de ingheatza apele din Caraibe. Shi daca are careva de comentat la adresa mea un singur cuvant am shi eu de zis: "Parlay" [ash fi preferat varianta Johnny Depp da' nu e la fel de scurta] P.S. Un plus shi pentru traducere. Uneori chiar era in ton cu aerul filmului. Glumeeeeeeeesc... a fost la tzinta. :wink: |
Acuma fiind shi eu cu intrebarile am tot stat shi m-am socotit shi tot nu mi-au ieshit la socoteala vreo 3-4 chestii.
Primo: Am ramas fascinat de abilitatea lui Depp de a cobora pe o sfoara avand mainile incatushate cu un lantz [s-a mai amintit] Secondo: In orash [la atacul initzial] au murit catziva piratzi, sau cel putzin asha dadeau impresia... Terzo: Cum naiba a scazut pescajul "Perlei Negre" dupa ce au scos aia vaslele shi au inceput sa pompeze zdravan de tot la ele? Ce urmeaza dupa TERZO: Ce fortza propulsoare folosea "Perla Neagra"? Nu de alta, da' velele erau varza. Asta m-a chinuit tare pen' ca nici macar Interceptor-ul nu-i putea face fatza. Mai erau neshte chestii da' pen' ca nu mai shtiu numara pe limbi straine ma opresc aici. |
Originally Posted by NoOne:
Dar cei carora nu ne-a placut Zorro dar ne-a placut "Piratii din Caraibe: Blestemul perlei negre"? Noi unde intram? |
Mie mi-a placut filmul......este super....si coloana sonora este misto...
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Pai eu zic ca ar fi bine sa mai intratzi o data la film... daca e gratis... :wink: :o Exista oameni care nu s-au simtzit bine la Zerro... asta... vroiam sa zic... Zorro :oops: ????? |
Johnny Deep is hilarious! Dar nu asta e problema...de fapt nu este nici una...Filmul a fost chiar fain! DEAD BODIES EVERYWHERE! ;)
|
Nu prea am inteles faza cu Zorro...Eu, care m-am uitat la Masca lu' Zorro de 3 ori, in ce categorie intru?
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Poate va baga cineva undeva pana la urma... :) Si ca sa revenim la subiect...se pare ca lumea a simtit nevoia unei mici "precizari" sau hai sa-i zicem o votare mai speciala. Johnny Depp: (*) (*) (*) (*) (*) Film: (*) (*) (*) |
go to:
www.eurosport.com/gamezone Gasiti acolo "Pirates of the Caribbean Competition" U can win a trip for 2 to San Francisco... |
Film agreabil, insa nici cal, nici magar. Ma asteptam ca piratii sa-mi bage spaima in oase, or poantele - unele foarte reusite - aruncau partea "serioasa" intr-un divertisment comun. Da' nici comedie nu prea a fost.
Raminem cu savurosul rol al lui Depp, dar vom uita filmul in mai putin de 3 luni. |
exista site-uri specializate pentru varcoteli ... in plus filmul este o poveste! una cu si despre pirati .... matrix ... un film mult mai venerat are mult mai multe bug-uri d'astea ! |
I can't believe I missed it...
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! |
O sa apara pe ecrane de pe 26 septembrie...
|
All times are GMT +2. The time now is 14:49. |