![]() |
l-am vazut, si sincer sa fiu, nu mi s-a parut cine stie ce... muzica insa e dementiala
|
Super
Am vazut si eu trailer-ul si cred ca Tarantino a dat lovitura din nou. A intrat direct pe locul I in topul incasarilor, in a doua saptamina raminind pe locul II.
Am vorbit cu o prietena care s-a intors din State, unde l-a vazut si n-a vrut sa-mi povesteasca nimic, spunind ca vrea sa-mi vada fata dupa ce il vad. Apropo, n-a reusit nimeni sa-l gaseasca pe net ? :) |
Tarantino - se vede k ii place sa fie original, mai special ... sta el ce sta shi ne arunca pe ecrane ate un film dintr-asta mai sa nu-l uitzi ... sa fie parte din colectzia ta de filme VHS sau DVD
Jackie Brown mie mi-a plakut fff mult numai k a fost catalogat am nashpa de unii critici... + nishte actori super adevaratzi ... Welcome back Mr tarantino - We missed you! |
se gaseste pe net o chestie destul de buna calitativ, doar ca scrie "property of"...
|
E pai pe aia am vazut-o. Mi se pare foarte bine filmata desi cred ca a scapat de undeva de sus...
|
Zi mare
Am facut rost de Kill Bill. Diseara fac proiectie acasa :lol:
|
Io nu intzeleg de ce nu ashteptatzi sa vedetzi filmul cu Dolby Surround ... nu mai are nici un farmec asha da' asta e ......
Ur choice ... |
Hoho... Eu am Kill Bill de vreo 2 saptamini, e la mine pe hard, dar nu ma lasa inima sa-l vad.... Astept sa apara la cinema... Si dupa ce-l vad prima oara la cinema, o sa pot sa-l revad acasa de cite ori vreau :)
Tarantino rulezzz! |
Originally Posted by christi:
vedetzi ce oameni shtiu ceea ce fac ? ... |
Dezamagire
Eu n-am avut atita rabdare si l-am vazut. Nu vreau sa va spun mai mult decit ca sunt cam dezamagit. Ma mai uit o data la el diseara, poate imi place mai mult. :x
|
exact aceeasi senzatie am avut-o si eu.... pe tine ce anume te-a dezamagit?
|
Zicetzi k v-a dezamagit da nu spunetzi nimika concret ... a fost prea cheesy sau prea S.F sau ce ?
tarantino se cam pricepe la filme shi mi-e greu sa cred k filmul va fi nashpa ... |
well, in afara de secventa animata, restul mi s-a parut prea cheesy... i know ca tarantino nu a vrut sa faca un film serios, but still... cel putin efectele speciale folosite pt sange... yuk!
|
sange ... yuuummmy! de abea ashtept ... :o
|
Slab
Adevarul e ca nu stiu de ce m-am asteptat la altceva, deoarece Tarantino si-a propus sa faca un film de serie B, ca un omagiu filmelor care l-au marcat pe el (western spaghetti, filme chinezesti si japoneze cu samurai si arte martiale, desene animate). Si a reusit. Este un foarte bun "B movie" :x . Parca, totusi, mi-as fi dorit altceva de la el... Dialoguri slabe, jucat prost, mult singe, care tisneste ca din arteziana, mai ales in parte a doua si lupte spectaculoase (mai faine decit in Matrix Reloaded).
|
Re: Slab
Originally Posted by Dan Gerose:
[size=6]B MOVIE DIRECTOR ???? - io nu shtiu pe unde ai trait tu pana akuma ... da dk tu ai vazut filmele lui Tarantino shi ai curajul sa faci aceata afirmatzie, citez : "Tarantino si-a propus sa faca un film de serie B, ca un omagiu filmelor care l-au marcat pe el..." inseamna k eshti varza shi n-ai nici o treaba cu filmele - shi sa nu te superi akuma k spun asha ... doar un titlu itzi dau ... PULP FICTION Outta hiiiiier! |
din cate stiu, tarantino a fost vanzator de filme de cat B inaite sa se apuce de facut filme... and no cinema school 4 him either
|
Gaandalfe, tu esti varza!!!!
dan Gerose te-a avut la faza asta! Mai citeste inca o data postul lui! A spus ca e un omagiu adus filmelor de serie B care i-au influentat creatia!Mai uita-te o data la TRUE ROMANCE. Musteste de chestii "pulp"! Apropos, Sonny Chiba rulz! Va salut! PS no offence, Gaandalf! |
Originally Posted by raven88:
si asta ce inseamna dk este apreciat ptr filmele lui ? Dk tu nu faci shcoala de film shi scotzi filme kre sunt apreciate de multzi tu crezi k e de vbine sau de rau ? ia pune-tzi intrebarea asta ... |
Originally Posted by blitz43:
No offence man ... just our opinions ... "A adus oagiu filmelor kre i-au influentzat creatzia..." asta inseamna k intreaga lui creatzie este dedicata categoriei B shi k filmele la randul lor dk sunt inchinate categoriei B sun filme de categoria B...TOATE FILMELE - asha cum a zis Gerose ala ... Oi fi io' nebun ... da tu Blitz potzi sa spui k Pulp Fiction, Reservoir Dogs shi Desperado (hai asta e mai ptr tot publicul) sunt filme de categoria B atunci ai cuvantul meu k nu te mai contrazic ku absolut nimik... da asta nu inseamna k sunt de acord cu tine... |
All times are GMT +2. The time now is 17:57. |